Marcus96 24 éves társkereső profilképe
Marcus96 1. további képe
Marcus96 2. további képe
Marcus96 3. további képe
Marcus96 4. további képe
Marcus96 5. további képe
Marcus96 6. további képe

Marcus96 24 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: rák
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Marcus96 bemutatkozása, 24 éves társkereső férfi, Adony

Egy vidám pozitív gyerek vagyok :D szeretek beszélgetni bármiről, a kitűzött céljaimat általában elérem, elöbb vagy utóbb, tartós kapcsolatot keresek! Bár lehet hogy rossz helyen vagyok 😅🤦‍♂️ írhatnék még sok mindent, de a legegyszerűbb ha kommunikálunk szerintem 🤷‍♂️🙂

178 cm
24 éves
Adony

Ideális társ:

Huh, ez nehéz :D Ne legyen tömeg, és ezt nem az öltözködésre, hanem a belső értékeire értem. Legyen benne az a tűz, az-az önállóság, az a szeretet és az az őszinteség ami a mai világból kiveszett, vagy inkább ritka kincs lett. Legyen humora, legyen meg benne az a plusz amiért rajongjak érte, de mivel én sem vagyok egy egyszerű eset, ezt passzolom hogy mi váltja ki igazából, de ha ezek megvannak és működik a kémia akkor mi baj lehet?!

Ideális első randi:

Esetleg egy séta a szabadban, vagy egy kávézóba (most már lehet! hehe) beülni. De benne vagyok valami nem megszokottban is.. Jó, tandemezni ne menjünk az első randinkon, akármennyire is szeretném, az azért sok :D :D

Kedvenc zenék:

Hát, nagyon hangulatfüggő.. Metáltól a pop zenéig jöhet akármi is.

Kedvenc filmek:

Intouchables, Inception, Burned, Marvel filmek, Interstellar, Lotr.

Kedvenc könyvek:

Na, bevallom nem szoktam olvasni, de a gyűrűk urára már készülök egy ideje.

Kedvenc TV műsorok:

Tűzben edzett, Zálogcsillagok.

Kedvenc sportok:

Edzeni szoktam járni terembe.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: alkalmanként
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Keresed a párod, de idáig nem igazán jártál sikerrel? Sem személyesen, sem az interneten nem leltél még arra, akit neked szánt az ég? Nem biztos, hogy benned van a hiba, sőt az sem valószínű, hogy a társkeresési fórumoknál van probléma, egész egyszerűen lehet, hogy nálad is a tudományos társkeresés működne igazán. Ismerjük meg, hogy mennyire hatékony és van-e értelme kipróbálni ezt a módszert!
Bár egy elég könnyen eldönthető kérdésnek tűnik, mégsem mondhatnánk, hogy egységes vélemény van a témában. Milyen az igazi férfi? Mindenkinek más, így meglehetősen nehéz megfogalmazni, de mi megpróbáljuk.
Ahogy egy nő tekintete elárulja az érzéseit, nincs ez másként az erősebbik nem esetében sem. De vajon mikor lehetsz biztos abban, hogy sikerült meghódítani a kiszemelt pasit? Lássuk a legnépszerűbb jeleket, azaz, hogy miről is árulkodik egy szerelmes férfi tekintete!
A szerelem kortalan, és a többség egész életében keresi azt a társat, akivel megélheti ezt az izgalmas, felemelő és mégis oly’ ritka érzést. Ha te is közéjük tartozol, de inkább az örökifjú korosztályt gyarapítod, akkor se ess kétségbe, mert bár idős társkereső néven fut ez a szegmens, de minden életkor képviselteti magát benne. Tarts velünk és tudj meg többet a társkeresők világáról!
Február 14-éről mindenki tudja, hogy a szerelmesek ünnepe. Ezen a napon felpezsdül a világ, férfiak és nők sokasága lepi meg párját valamilyen formában. Eltűnnek a boltok polcairól az édességek, a virágboltok kirakatai pedig üresen kacsintanak vissza ránk az este végeztével. De vajon honnan ered ez az ünnep, és azt testesíti-e meg ma valójában, amiért Ámor eredetileg kitalálta?
Szingli vagy, és nem is változtatnál ezen? Nem keresel tartós kapcsolatot, de vannak szükségleteid? Ezeknek a kielégítésére találták ki az alkalmi társkeresőket, amikből akár tartós kapcsolat is kialakulhat, akárcsak egy laza partnerkapcsolat is. A lehetőségek tárháza végtelen.
Manapság meglehetősen felértékelődnek a tartós kapcsolatok, mivel az átlag emberek az alkalmi kapcsolatok korát élik. Ezzel nincs is semmi baj addig a pontig, míg mindkét fél tisztában van azzal, hogy mit várhat a másiktól. De vajon ma mindenki csak alkalmi kapcsolatot keres?
Véleményünk szerint már a kérdésben egy alapvető hiba van, hiszen nem a nőknek kell a hódító szerepbe bújni. A vadászat, a hódítás a férfiak feladata, a nőknek jár az elfogadás vagy épp a visszautasítás lehetősége. Ez a génjeinkbe van kódolva, így nem biztos, hogy jó megoldás, ha eltérünk tőle. De vajon akkor mi a jó megoldás, azaz hogyan hódítsunk meg egy férfit?
Akár személyes találkozásról van szó, akár internetes társkeresésről, nagyon fontos, hogy jó beszélgetési témákkal állj elő, mert azzal már legalább 50%-ban a zsebedben van az ismerkedés. De lássuk, hogy milyen témák azok, amikkel érdemes indítani a cseten és személyesen!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?