Geri669 33 éves társkereső profilképe
Geri669 1. további képe
Geri669 2. további képe
Geri669 3. további képe
Geri669 4. további képe
Geri669 5. további képe

Geri669 33 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: laza kapcsolat
Családi állapot: nyitott kapcsolatban
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: vízöntő
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Geri669 bemutatkozása, 33 éves társkereső férfi, Budapest

Elég introvertált vagyok. Szinte el lennék magamban is. Szinte. Dehát nem minden olyan jó egyedül. Amit keresek: Egy klassz csajszit, akivel jól tudnánk érezni egymást. Komoly kapcsolat lesz-e belőle? Talán kapcsolat. , a komolyat nem ígérném. Ha máris kidobnád a horgonyt, inkább lapozz!

175 cm
33 éves
Budapest

Ideális társ:

Az ideálom talán a cuki és a dögös között lehet félúton. A tetovált lányok különösképp bejönnek, persze az se baj ha nincs. Leginkább a kreativitás ami imponál egy nőben. Ne legyen rosszindulatú, én voltaképp az egymás vicces oltogatása közben elrejtett őszinteségben = szval ebben a "játékos csipkelődésben" sem leltem soha nagy örömöt. Aki biztos nem hozzám való az: az aki nagy társaságban érzi igazán elemében magát. (Persze érezheti, nélkülem)

Ideális első randi:

Tali, séta/bringa, vízpart, beszélgetés. Ha van szimpátia, akkor a folytatás ahogy érezzük/ ami neked belefér...

Kedvenc sportok:

Bringázás, néha futás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: van egy
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?