Kh4ron 38 éves társkereső profilképe
Kh4ron 1. további képe
Kh4ron 2. további képe
Kh4ron 3. további képe
Kh4ron 4. további képe
Kh4ron 5. további képe
Kh4ron 6. további képe

Kh4ron 38 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Kh4ron bemutatkozása, 38 éves társkereső férfi, Budapest

Egyenes ember, nem spontán, inkább tervező, írói vénával. Sajátos vélemény és világnézet, nem másoknak megfelelni, hanem egyéniségként élni. Becsület, és a régi értékrendek, de ne várj tiszteletet, ha te se adsz! Átpasszolom a labdát, hogy egy nő is képes legyen kezdeményezni, és írni! ;)

181 cm
38 éves
Budapest

Ideális társ:

Olvasd végig amit leírtam, kezdésnek nem árt :) Tudja, hogy milyen ember saját maga. Képes legyen az árny oldaláról is beszélgetni, fétiseiről, szóval a tabukat felejtse el ha számolni akar velem, mert irtom magam körül! Érzékiség - szexualitás! :) Bizonyos fokon ki vagyunk használva, mikor egy férfi kezdeményez, talán a másik nem is megteheti ugyanezt! Mert az 50/50-ben hiszek!

Ideális első randi:

Nem kell egyből 5 lépést előre rohanni, csak lazán, " a csecsemő is mászik mielőtt járni tanul ".

Kedvenc zenék:

80 as 90 es évek zenéje, olasz, pop/rock, filmzene

Kedvenc filmek:

Ronin, Az ír, Hét szamuráj, Az űrsepregetők, Natalie 2. élete stb.

Kedvenc könyvek:

Végjáték, Karnevál, Syburr csillaga, Boszorkányhadúr, Godorai őrjárat

Kedvenc TV műsorok:

Anime sorozatok: Naruto, Black Clover, Quanzhi Fashi, The King's Avatar

Kedvenc sportok:

Testépítés, Fitness, Street Work Out, Foci, Futás

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: sötét szőke
  • Hajhossz: rövid
  • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
  • Végzettség: középfokú
  • Gyermekek: nincs, de lehet
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: néha
  • Vallás: ateista

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Február 14-éről mindenki tudja, hogy a szerelmesek ünnepe. Ezen a napon felpezsdül a világ, férfiak és nők sokasága lepi meg párját valamilyen formában. Eltűnnek a boltok polcairól az édességek, a virágboltok kirakatai pedig üresen kacsintanak vissza ránk az este végeztével. De vajon honnan ered ez az ünnep, és azt testesíti-e meg ma valójában, amiért Ámor eredetileg kitalálta?
Szingli vagy, és nem is változtatnál ezen? Nem keresel tartós kapcsolatot, de vannak szükségleteid? Ezeknek a kielégítésére találták ki az alkalmi társkeresőket, amikből akár tartós kapcsolat is kialakulhat, akárcsak egy laza partnerkapcsolat is. A lehetőségek tárháza végtelen.
Manapság meglehetősen felértékelődnek a tartós kapcsolatok, mivel az átlag emberek az alkalmi kapcsolatok korát élik. Ezzel nincs is semmi baj addig a pontig, míg mindkét fél tisztában van azzal, hogy mit várhat a másiktól. De vajon ma mindenki csak alkalmi kapcsolatot keres?
Véleményünk szerint már a kérdésben egy alapvető hiba van, hiszen nem a nőknek kell a hódító szerepbe bújni. A vadászat, a hódítás a férfiak feladata, a nőknek jár az elfogadás vagy épp a visszautasítás lehetősége. Ez a génjeinkbe van kódolva, így nem biztos, hogy jó megoldás, ha eltérünk tőle. De vajon akkor mi a jó megoldás, azaz hogyan hódítsunk meg egy férfit?
Akár személyes találkozásról van szó, akár internetes társkeresésről, nagyon fontos, hogy jó beszélgetési témákkal állj elő, mert azzal már legalább 50%-ban a zsebedben van az ismerkedés. De lássuk, hogy milyen témák azok, amikkel érdemes indítani a cseten és személyesen!
Az internetes ismerkedés egyik kényes pontja, amikor végre eljön annak az ideje, hogy személyesen is ellenőrizzük a kapcsolatunkban lévő szikra valódiságát. Ehhez pedig nem árt találni egy megfelelő randihelyszínt, ami nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik.
A vidéken élők gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy látszólag szinte mindenki, aki a párját keresi, Budapesten él, így az online társkeresés egy vidéki ember számára elsőre lehetetlen feladatnak tűnik. Ebben nyújt segítséget a vidéki társkereső, ahol a vidék egyes területein élők egymásra találhatnak.
Életünk egyik legnagyobb és legmeghatározóbb kalandja a párválasztás. Ki ne vágyna filmbe illő love storyra, örök szerelemre és fülledt romantikára? Hogy akkor mégis miért olyan piszok nehéz egy boldog párkapcsolat kialakítása, és az igazán nekünk való partner megtalálása? Nézzünk meg pár olyan szempontot, amivel közelebb kerülhetünk az igazsághoz és az igazihoz. És talán magunkhoz is.
A diplomás réteg párkeresését vesszük górcső alá, és az elit társkeresők világának lehetőségeit. Mit jelent számukra igényes közegben párra lelni, és valóban van értelme szelektálni? Mert bár számtalan boldog pár él közöttük, akik a virtuális világban leltek egymásra, sokan mégis idegenkednek ettől az ismerkedési formától.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?