Kunigunda 69 éves társkereső profilképe
Kunigunda 1. további képe
Kunigunda 2. további képe
Kunigunda 3. további képe
Kunigunda 4. további képe
Kunigunda 5. további képe
Kunigunda 6. további képe

Kunigunda 69 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Kunigunda bemutatkozása, 69 éves társkereső nő, Budapest

Rólam? Két éve valtam,mostanra nyiltam meg egy uj kapcsolatra.Komoly kapcsolatra vágyom.Csimosnak mondott,igényes,kicsit pedáns/nem tulzottan/,amit a partneremtől is elvarok.Szeretetet adni es kapni,ez minden.Korrekt megbízható tars,akivel elvezni lehet az életet,es nem szűrken elni.Ismerjél meg.

167 cm
69 éves
Budapest

Ideális társ:

Szeretnek egy fügegyenegyenesetlen,apolt,inteligens,ertelmes,tajekozott tarsat.Szeretem a sportosan -elegans,apolt ferfiakat.Legyen tájekozott a vilag dolgairol.A kűlső nem minden,az értelem,a belső fontosabb.Egy ferfi lehet pozitiv kűlsővel is taszíto.Fontos a kémia,a közös erdeklődes.Szerintem 15 perc alatt kiderűl,hogy van-e vonzalom.A többi majd kialakul.Fontos a korrektség,megbízhatósag.Nem kedvelem a vaskalapos ferfiakat.

Ideális első randi:

Szeretek utazni ,ez belfőldre is vonatkozik.Imadom a zenet,a mozit.Szeretem a szinhazat.A koncerteket nagyon kedvelem./a hangerőt birom/. Imadok setalni,programokra járni.Ettermek,romkocsmak,kávezók,vagy séta a Római parton.Budapest rajongo vagyok.Nagyon "menős", es tarsasagkedvelő vagyok.Ráerek meg otthon űlni.Napfeny,viz,ez éltet,lételemem.Balaton,Domonyvőlgy,Duna,mindegy.Imadok autózni,szeretem ,ha más vezet.En is jól vezetek.Az eletet megélni

Kedvenc zenék:

Minden ami nem operett.Santana,Pink.F. Freddy M.Aratha F.

Kedvenc filmek:

Amerikai Historia,Szarvasvadasz,Keresztapa.Holtodiglan.

Kedvenc könyvek:

Diadaliv árnyékában.Exodus.Vamos Miklos,es Frei Tamas stb.

Kedvenc TV műsorok:

Showder klub,hiradok,föszerkesztők klubja,Life Network,National Geo.

Kedvenc sportok:

Mindent szívesek nézek.Nem vagyok focifüggő.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: nincs, jövőben sem
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Akár személyes találkozásról van szó, akár internetes társkeresésről, nagyon fontos, hogy jó beszélgetési témákkal állj elő, mert azzal már legalább 50%-ban a zsebedben van az ismerkedés. De lássuk, hogy milyen témák azok, amikkel érdemes indítani a cseten és személyesen!
Az internetes ismerkedés egyik kényes pontja, amikor végre eljön annak az ideje, hogy személyesen is ellenőrizzük a kapcsolatunkban lévő szikra valódiságát. Ehhez pedig nem árt találni egy megfelelő randihelyszínt, ami nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik.
A vidéken élők gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy látszólag szinte mindenki, aki a párját keresi, Budapesten él, így az online társkeresés egy vidéki ember számára elsőre lehetetlen feladatnak tűnik. Ebben nyújt segítséget a vidéki társkereső, ahol a vidék egyes területein élők egymásra találhatnak.
Életünk egyik legnagyobb és legmeghatározóbb kalandja a párválasztás. Ki ne vágyna filmbe illő love storyra, örök szerelemre és fülledt romantikára? Hogy akkor mégis miért olyan piszok nehéz egy boldog párkapcsolat kialakítása, és az igazán nekünk való partner megtalálása? Nézzünk meg pár olyan szempontot, amivel közelebb kerülhetünk az igazsághoz és az igazihoz. És talán magunkhoz is.
A diplomás réteg párkeresését vesszük górcső alá, és az elit társkeresők világának lehetőségeit. Mit jelent számukra igényes közegben párra lelni, és valóban van értelme szelektálni? Mert bár számtalan boldog pár él közöttük, akik a virtuális világban leltek egymásra, sokan mégis idegenkednek ettől az ismerkedési formától.
Az egyedülálló szülők sokszor érzik, hogy nekik a társkeresés gyerekkel túl nagy feladat. Többen egy válás vagy rosszul sikerült kapcsolat után sokáig nem is szeretnének új párt találni. Leginkább azért, mert úgy érzik, számukra és gyermekük számára is nem várt helyzeteket hozó szituáció lenne egy ismerkedés. Pedig társas lényként megérdemeljük, hogy egy ideális pár legyen mellettünk.
Nem elég eldönteni, hogy szeretnéd az online társkeresést megpróbálni, az eredményért pár dolgot tenned is kell. A társkereső bemutatkozószöveg lesz az első feladat, amellyel szembe fogsz találkozni az úton, és aminek a kitöltését még véletlenül sem szabad félvállról venned! Ez lesz ugyanis a te virtuális ismerkedésed első benyomása. Most megmutatjuk, hogy írj nagyszerű szöveget, és hogy kerüld el a hibákat!
Mindjárt itt a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. A február 14-e még ma is sokakat megoszt itthon. Lehet érvelni mellette, vagy ellene, azzal viszont biztosan nem követsz el hibát, ha megleped valami aprósággal kedvesedet ezen a napon. Ha már vészesen fogy az idő, és tanácstalan vagy, süss el egy ötletet az alábbiak közül.
A társkeresési szokások az elmúlt tíz évben sokat változtak. Vannak, akik emlékeznek még azokra az időkre, amikor a szórakozóhelyek szolgáltak elsőszámú ismerkedési terepként. Napjainkban mindez áttevődött az online felületekre. Főként így van ez akkor, ha a hétköznapokban sokat dolgozó, karrierjüket fontosnak tartó diplomásokról van szó.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?