Marci2004 17 éves társkereső profilképe
Marci2004 1. további képe
Marci2004 2. további képe
Marci2004 3. további képe
Marci2004 4. további képe
Marci2004 5. további képe
Marci2004 6. további képe

Marci2004 17 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: biszexuális
Testalkat: vékony
Horoszkóp: halak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Marci2004 bemutatkozása, 17 éves társkereső férfi, Budapest

Marci vagyok, végzős gimnazista, anyámmal élek Kispesten. Testtömegem 74 kg, testalkatom vékony. Mivel sokáig úsztam, vállam széles. Erős, dús testszőrzetem van, az arcomat naponta borotválom. Szeretek lelkizni, beszélgetni. Keresek valakit, nemtől, kortól függetlenül, akiben megtalálom a társat.

183 cm
17 éves
Budapest

Ideális társ:

Biszexuális vagyok, ennek megfelelően toleráns. El tudom fogadni könnyen mások negatív tulajdonságait. Nekem egy dolog számít igazán: a partneremmel jók tudjunk beszélgetni, el tudjuk tölteni a szabadidőnket közösen. Velem egykorú, de akár nálam jóval idősebb férfit, illetve nőt keresek, fiatal felnőttől középkorúig, csak a jellem számít. Fogadjon el engem, tudjak vele beszélgetni komoly, lelki dolgokról, ugyanakkor nevetni, kikapcsolódni is.

Ideális első randi:

Beülünk egy kávézóba, beszélgetünk egy csésze kávé és egy kis süti társaságában. Utána sétálunk együtt a városban, még jobban megismerjük egymást. Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akár a partnerem lakására is elmehetünk.

Kedvenc zenék:

Nem vagyok nagy zenerajongó, általánosságban a klasszikust kedvelem.

Kedvenc filmek:

Háborús filmdrámákat, thrillereket, krimiket szoktam nézni.

Kedvenc könyvek:

Nincs kedvenc könyvem, történelmi regényeket

Kedvenc TV műsorok:

Nincs TV műsor, amit rendszeresen nézek.

Kedvenc sportok:

Úszás, futás, lovaglás, foci, kosárlabda, tenisz, tollas, kézilabda.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: jelenleg középiskolás
 • Gyermekek: nincs, jövőben sem
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék
 • Vallás: egyéb keresztény

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” - kérdezed. Mi a CUPYDO Társkeresőnél tudjuk, hogy nem áll meg az élet negyven felett sem, és hogy klasszikust idézzünk: nem csak a húszéveseké a világ. Pedig néha úgy tűnik, igaz?
Keresed a párod, de idáig nem igazán jártál sikerrel? Sem személyesen, sem az interneten nem leltél még arra, akit neked szánt az ég? Nem biztos, hogy benned van a hiba, sőt az sem valószínű, hogy a társkeresési fórumoknál van probléma, egész egyszerűen lehet, hogy nálad is a tudományos társkeresés működne igazán. Ismerjük meg, hogy mennyire hatékony és van-e értelme kipróbálni ezt a módszert!
Bár egy elég könnyen eldönthető kérdésnek tűnik, mégsem mondhatnánk, hogy egységes vélemény van a témában. Milyen az igazi férfi? Mindenkinek más, így meglehetősen nehéz megfogalmazni, de mi megpróbáljuk.
Ahogy egy nő tekintete elárulja az érzéseit, nincs ez másként az erősebbik nem esetében sem. De vajon mikor lehetsz biztos abban, hogy sikerült meghódítani a kiszemelt pasit? Lássuk a legnépszerűbb jeleket, azaz, hogy miről is árulkodik egy szerelmes férfi tekintete!
A szerelem kortalan, és a többség egész életében keresi azt a társat, akivel megélheti ezt az izgalmas, felemelő és mégis oly’ ritka érzést. Ha te is közéjük tartozol, de inkább az örökifjú korosztályt gyarapítod, akkor se ess kétségbe, mert bár idős társkereső néven fut ez a szegmens, de minden életkor képviselteti magát benne. Tarts velünk és tudj meg többet a társkeresők világáról!
Február 14-éről mindenki tudja, hogy a szerelmesek ünnepe. Ezen a napon felpezsdül a világ, férfiak és nők sokasága lepi meg párját valamilyen formában. Eltűnnek a boltok polcairól az édességek, a virágboltok kirakatai pedig üresen kacsintanak vissza ránk az este végeztével. De vajon honnan ered ez az ünnep, és azt testesíti-e meg ma valójában, amiért Ámor eredetileg kitalálta?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?