Tommy43 43 éves társkereső profilképe
Tommy43 1. további képe
Tommy43 2. további képe
Tommy43 3. további képe
Tommy43 4. további képe
Tommy43 5. további képe
Tommy43 6. további képe

Tommy43 43 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Tommy43 bemutatkozása, 43 éves társkereső férfi, Budapest

Amit érdemes rólam tudni, hogy csak KOMOLY kapcsolatot keresek. Néhány éve estem túl egy váláson, az életemnek az a része lezárult, és vágyom egy normális társra :) Hogy milyen vagyok én, azt nehéz lenne 300 karakterebe besűríteni, inkább beszélgetés formájában ismerj meg, ha van kedved :)

186 cm
43 éves
Budapest

Ideális társ:

Talán a legfontosabb, hogy legyen humora. A pozitív emberek vonzanak. Fontos, hogy ne egy otthonülős típus legyen, hanem akivel el lehet menni túrázni, vagy szívesen utazik is. Külsőre nem igazán tudok ideált írni, fontos a kisugárzás. Általánosságban elmondható, hogy nem a cicababa típus a zsánerem, hanem inkább az "aranyos" lányok :) Ezt majd annak leírom, hogy nálam mit jelent pontosan, akit érdekel.

Ideális első randi:

Első randi? Hm... Szerintem első randinak egy találka, kis beszélgetéssel bőven megteszi. Szép időben akár egy séta a Duna parton, most a hidegebb időben egy picit beülni valahova. Egy első randi akkor jó, ha egyik fél sem feszeng közben, hanem magát tudja adni. Kb mint mikor két barát találkozik. Ha ilyen egy első randi, akkor tuti, hogy passzolunk egymáshoz :)

Kedvenc zenék:

Pink Floyd, Led Zeppelin, Doors, Mike Oldfield, Santana, Quimby

Kedvenc filmek:

Forrest Gump, Rettenthetetlen, Sunshine, Amerikai História X

Kedvenc könyvek:

1984, Keresztapa, Virágot Algernonnak, Egerek és emberek

Kedvenc TV műsorok:

TV-t kevésbé nézek, de szeretem a humoros sorozatokat :)

Kedvenc sportok:

futás, biciklizés, úszás, néha falmászás

További tulajdonságok:

  • Szemszín: kék
  • Hajszín: sötét barna
  • Hajhossz: rövid
  • Szemüveg: nem
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: felsőfokú
  • Gyermekek: nincs, de lehet
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: néha

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindjárt itt a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. A február 14-e még ma is sokakat megoszt itthon. Lehet érvelni mellette, vagy ellene, azzal viszont biztosan nem követsz el hibát, ha megleped valami aprósággal kedvesedet ezen a napon. Ha már vészesen fogy az idő, és tanácstalan vagy, süss el egy ötletet az alábbiak közül.
A társkeresési szokások az elmúlt tíz évben sokat változtak. Vannak, akik emlékeznek még azokra az időkre, amikor a szórakozóhelyek szolgáltak elsőszámú ismerkedési terepként. Napjainkban mindez áttevődött az online felületekre. Főként így van ez akkor, ha a hétköznapokban sokat dolgozó, karrierjüket fontosnak tartó diplomásokról van szó.
Társkeresőre regisztráláskor első lépés az adatlapunk létrehozása. Ha szeretnél mások számára is szimpatikus adatlapot készíteni magadról, de te is az a típus vagy, akit ilyenkor nyomban elhagy az ihlet, akkor itt a segítség! Vonzó társkereső profil készítés gyorstalpalónk következik, billentyűzetre fel!
Az online társkeresők világa jelentős segítség bármely egyedülálló számára a pártalálásban. Fedezzük fel most kifejezetten a férfiak perspektívájából az ismerkedés ezen formáját, lehetőségeit, és határait. Női és férfi olvasóink számára is sok hasznos információt tartalmazhatnak a következő sorok.
A szingliség az elmúlt évtizedekben kettős jelentéssel bíró kifejezéssé vált. Attól függően, hogy hogyan használjuk, és kinek a szájából hangzik el, lehet trendi vagy akár lesajnáló szófordulat is.
A 21. század keresztény társkeresőjét az internet, a különböző modern applikációk, és az elénk táruló végtelen szabadság sok esetben nem hozza könnyű helyzetbe. A vágy, ami legalább egy Zac Efron és Megan Fox szintű külsővel, és Ferenc Pápa jóságos lelkületével megáldott leendő társ irányába hajt minket, sok esetben eltereli a figyelmünket a körülöttünk lévő igazán jó emberekről.
Budapest bővelkedik a jó randihelyekben, társkeresőként kiválasztani közülük a legjobbat azonban nem mindig egyszerű feladat. Különösképp igaz ez az első találka esetében, de arról se feledkezzünk meg, hogy a randizás nem csak a friss párok kiváltsága. Egy biztos, a fő kérdés végül mindig ugyanaz lesz: "Hova menjünk?". Ha még nem tudjátok a választ, akkor most segítünk néhány ötlettel.
Egy jó párkapcsolat hosszútávú fenntartása még akkor sem feltétlenül egyszerű feladat, ha a férfi és nő között maximálisan adott a kölcsönös szeretet. Persze az első hetekben - hónapokban még könnyű, hiszen ideális esetben ez idő tájt dúl a szerelem, egészen másképp látjuk a dolgokat. Később azonban tudatosan, idő- és energiaráfordítással fogunk tudni működőképesen tartani egy kapcsolatot.
Mi a helyzet akkor, ha egy kapcsolat a végéhez ért, és úgy érezzük, nem vagyunk képesek továbblépni? Mikor jön el az a pont, amikor azt mondhatjuk, végre már túl vagyok rajta? Íme itt van 5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy ez az állapot még nem következett be, és a gyógyulási fázis még nagyban tart.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?