Tommyboy 44 éves társkereső profilképe
Tommyboy 1. további képe
Tommyboy 2. további képe
Tommyboy 3. további képe
Tommyboy 4. további képe
Tommyboy 5. további képe
Tommyboy 6. további képe

Tommyboy 44 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, még meglátjuk
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: ikrek
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Tommyboy bemutatkozása, 44 éves társkereső férfi, Budapest

Csak pozitívan és kellő humorral élj! (Orvosi leleten pl. ne) :-) Szia! Tomi vagyok. Lelki és testi kapcsolatra vágyó, nemdohányzó hölgy partneremet keres. Egy lényeges tény, hogy van egy most 14 éves NOÉMI lányom, aki az életem értelme. Jó lenne ha rajta kívül, még lenne egy HÖLGY, akit imádhatok.

180 cm
44 éves
Budapest

Ideális társ:

Szia! Tomi vagyok. Gondolhattok maradinak vagy szentimentálisnak, ÉN még az anno,, szereposztásnak" vagyok a követője/ híve, miszerint a férfi hódítsa megy a hölgyet, és bókoljon és kedveskedjen. Tegyen azért, hogy felkeltse egy adott hölgy érdeklődését. Udvaroljon neki, kellő figyelemmel és tisztelettel legyen iránta. Ne legyen egy tutyi-mutyi alak, hanem igen is FÉRFI a talpán. Sokat számít a JÓ humorérzék, nem csupán egy hölgynél, hanem -->>

Ideális első randi:

alapjában véve ebben az árnyékvilágban. Fontos: humor, közvetlenség, őszinteség, hűség, szerénység, alázat, kitartás, és még sorolhatnám...

Kedvenc zenék:

Sokféle stílust kedvelek. Amit viszont nem: Jazz, Opera

Kedvenc TV műsorok:

Natioanl Geographic, Animal Planet, Discovery Channel

Kedvenc sportok:

Régóta, otthoni körülmények között mozgatom meg a,, ványadt" testemet. :-)

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van
 • Vallás: ateista

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

A társkeresési szokások az elmúlt tíz évben sokat változtak. Vannak, akik emlékeznek még azokra az időkre, amikor a szórakozóhelyek szolgáltak elsőszámú ismerkedési terepként. Napjainkban mindez áttevődött az online felületekre. Főként így van ez akkor, ha a hétköznapokban sokat dolgozó, karrierjüket fontosnak tartó diplomásokról van szó.
Társkeresőre regisztráláskor első lépés az adatlapunk létrehozása. Ha szeretnél mások számára is szimpatikus adatlapot készíteni magadról, de te is az a típus vagy, akit ilyenkor nyomban elhagy az ihlet, akkor itt a segítség! Vonzó társkereső profil készítés gyorstalpalónk következik, billentyűzetre fel!
Az online társkeresők világa jelentős segítség bármely egyedülálló számára a pártalálásban. Fedezzük fel most kifejezetten a férfiak perspektívájából az ismerkedés ezen formáját, lehetőségeit, és határait. Női és férfi olvasóink számára is sok hasznos információt tartalmazhatnak a következő sorok.
A szingliség az elmúlt évtizedekben kettős jelentéssel bíró kifejezéssé vált. Attól függően, hogy hogyan használjuk, és kinek a szájából hangzik el, lehet trendi vagy akár lesajnáló szófordulat is.
A 21. század keresztény társkeresőjét az internet, a különböző modern applikációk, és az elénk táruló végtelen szabadság sok esetben nem hozza könnyű helyzetbe. A vágy, ami legalább egy Zac Efron és Megan Fox szintű külsővel, és Ferenc Pápa jóságos lelkületével megáldott leendő társ irányába hajt minket, sok esetben eltereli a figyelmünket a körülöttünk lévő igazán jó emberekről.
Budapest bővelkedik a jó randihelyekben, társkeresőként kiválasztani közülük a legjobbat azonban nem mindig egyszerű feladat. Különösképp igaz ez az első találka esetében, de arról se feledkezzünk meg, hogy a randizás nem csak a friss párok kiváltsága. Egy biztos, a fő kérdés végül mindig ugyanaz lesz: "Hova menjünk?". Ha még nem tudjátok a választ, akkor most segítünk néhány ötlettel.
Egy jó párkapcsolat hosszútávú fenntartása még akkor sem feltétlenül egyszerű feladat, ha a férfi és nő között maximálisan adott a kölcsönös szeretet. Persze az első hetekben - hónapokban még könnyű, hiszen ideális esetben ez idő tájt dúl a szerelem, egészen másképp látjuk a dolgokat. Később azonban tudatosan, idő- és energiaráfordítással fogunk tudni működőképesen tartani egy kapcsolatot.
Mi a helyzet akkor, ha egy kapcsolat a végéhez ért, és úgy érezzük, nem vagyunk képesek továbblépni? Mikor jön el az a pont, amikor azt mondhatjuk, végre már túl vagyok rajta? Íme itt van 5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy ez az állapot még nem következett be, és a gyógyulási fázis még nagyban tart.
Az igazi férfi, és a nőcsábász. Két kifejezés, amelyek merőben különböznek egymástól, és teljesen más személyiségjegyeket hordoznak magukban. Cikkünk nem kifejezetten csak női olvasóinknak szól, hanem egyben a téma iránt érdeklődő férfiak szemét is igyekszik felnyitni, azzal kapcsolatban, hogy a hölgyeknek milyen pasi típusokkal, és milyen nehézségekkel kell szembenézniük párválasztás során.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?