blackdave 26 éves társkereső profilképe
blackdave 1. további képe
blackdave 2. további képe
blackdave 3. további képe
blackdave 4. további képe
blackdave 5. további képe

blackdave 26 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: rák
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

blackdave bemutatkozása, 26 éves társkereső férfi, Debrecen

Hali! Dávid vagyok, nem vagyok kapcsolatfüggő, így nem is ebben az irányban gondolkodom, ugyanakkor nem vagyok ellene sem. Kedves, vicces és őszinte srácnak tartom magam. Sokan komornak tartanak első ránézésre, pedig életvidám vagyok, csak ehhez nem árt megismerned.

175 cm
26 éves
Debrecen

Ideális társ:

Korombeli lányt keresek, de nem kizáró ok, ha nem vagy az. Magamat ismerve, inkább belső tulajdonságokra szoktam adni. Egy párkapcsolatban szerintem legyen a férfi férfi, a nő pedig nő, ettől sem kevesebb sem több. Semmi felülbíráskodás, előítélet és elfogultság a másik iránt. Legyenek önálló döntései. Ne érezze feszélyezve magát mellettem, hacsak nem adtam rá okot! Ne feleljen meg másoknak kényszerből!

Ideális első randi:

Egyszerű srác vagyok, a legkevesebb rosszindalattal, viszont nem szeretem ha visszaélnek ezzel. Szeretek őszintén beszélni egy lánnyal, igaz nem biztos, hogy rajongani fog emiatt értem, de nincs is ezzel baj. Nem szeretem az olyan embereket akik ráerőltetik a saját hülyeségeiket másokra, mivel én sem teszem ezt. Nincs nagy igényem az első randin, csak légy önmagad! Ha érdeklődünk egymás iránt, akkor szerintem mindegy milyen az első randi.

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: fekete
  • Hajhossz: rövid
  • Szemüveg: nem
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: jelenleg főiskolás, egyetemista
  • Gyermekek: nincs tervben
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: néha
  • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?