Aiolosz 54 éves társkereső profilképe
Aiolosz 1. további képe
Aiolosz 2. további képe
Aiolosz 3. további képe
Aiolosz 4. további képe
Aiolosz 5. további képe
Aiolosz 6. további képe

Aiolosz 54 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: házas, de független
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: nyilas
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Aiolosz bemutatkozása, 54 éves társkereső férfi, Kaposvár

Hogy ki vagyok? Valaki, aki szeretne beszélgetni, mosolyogni, örülni egy kedves szónak. A többit az idő eldönti. Azt nem mondom, hogy nem vágyok egy forró ölelésre, de nem minden áron. Ismerjük meg egymást és kiderül mit látunk a másikban.

187 cm
54 éves
Kaposvár

Ideális társ:

Az ideális nő? Ezt nem lehet és nem is szabad előre meghatározni szerintem. Az, akit úgy tudok szeretni, amilyen és nem akarom formálni. Az, aki úgy tud viszont szeretni, mint ahogy én szeretem őt. Már valahol az első benyomás sok mindent eldönt. A kémia vagy beindul, vagy nem. Az érzelmi alapok ezt csak fokozni tudják, de helyettesíteni nem.

Ideális első randi:

Egy közös séta egy tó partán. Leülni egy padra, beszélgetni olyan dolgokról, amelyek összeköthetnek minket. Elveszni a másik tekintetében miközben hallgatom, amit mond. Nézni a kezét, vágyni arra, hogy belecsókoljak a nyakába.

Kedvenc zenék:

Hangulat függő

Kedvenc filmek:

Keresztapa, Szikla, Bourne-trilógia, Rózsa neve, Vírus

Kedvenc könyvek:

Merle, Sienkiewicz

Kedvenc TV műsorok:

Műsorszünet

Kedvenc sportok:

Biciklizés, mindent ami a vízről szól, túrázás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: alkalmanként
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: nincs, de szeretnék
 • Vallás: ateista

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?