peterparker 46 éves társkereső profilképe
peterparker 1. további képe
peterparker 2. további képe
peterparker 3. további képe
peterparker 4. további képe
peterparker 5. további képe
peterparker 6. további képe

peterparker 46 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: rák
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

peterparker bemutatkozása, 46 éves társkereső férfi, Kecskemét

Magamról?... nem egyszerű... hisz egyszerűen bonyolult vagyok! Gondolkodó, és gondoskodó, idealista ember vagyok, hiszek az el nem múló lojalitásban, a felülírhatatlan, őszinte odaadásban. Igyekszem pozitívan megélni, és tanulni az élet helyzeteit.

182 cm
46 éves
Kecskemét

Ideális társ:

Téged kereslek, ha, megoszthatom Veled a legjobb - és legrosszabb pillanataim gátlások nélkül, mert tudom, Te nem fogod az érzékenységem gyengeségnek tartani! Ne félj szeretni, érzéseidet kimutatni, gondolataidat megosztani velem! Légy okos, és érzékeny, és tegyük együtt széppé kétszemélyes univerzumunkat! Lásd a világot a maga valójában is, és ne csak a felszínt, a kirakatot… A megismerésre nyitott, a kispolgári előítéletektől mentes légy!

Ideális első randi:

Képlékeny... lényeg, hogy oldottan érezd magad!

Kedvenc zenék:

Minden, ami dallamos, ami eltölti a szívet!

Kedvenc filmek:

Ha eljön Joe Black,

Kedvenc könyvek:

A BIBLIA, A VISKÓ, Beszélgetések Istennel, Rejtő összes

Kedvenc TV műsorok:

Trónok Harca

Kedvenc sportok:

Úriember nem sportol! Legfeljebb lejár időnként egy konditerembe... ;)

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: fekete
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: van egy
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: rendszeresen
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?