zsuzsika1962 59 éves társkereső profilképe
zsuzsika1962 1. további képe
zsuzsika1962 2. további képe
zsuzsika1962 3. további képe
zsuzsika1962 4. további képe
zsuzsika1962 5. további képe

zsuzsika1962 59 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

zsuzsika1962 bemutatkozása, 59 éves társkereső nő, Makó

Keresem a társam, aki gyengéd és romantikus. Szeretem a csendet és a nyugalmat, de nem vagyok a jónak elrontója sem, ha kikapcsolódásról van szó. Legyél határozott és magabiztos, de ne akard megmondani mit tegyek. Nem vagyok egyszerű eset, de ismerj meg és szeretni fogsz.

160 cm
59 éves
Makó

Ideális társ:

Magas, jóképű, kis pocak nem baj. Ne legyen borostás, vagy az arcszőrzete legyen nagyon puha selymes. Lehet hosszú, de ápolt haj. Ha kopasz vagy? Megbékélek vele.

Ideális első randi:

Beülni egy kávézóba, beszélgetni. Utána kézen fogva sétálni és tovább beszélgetni. Ha működik, a következő randira szeretnék virágot kapni. A többi a 3. - 4. találkozás után kiderül. Vagy hamarabb?

Kedvenc zenék:

Csak háttér zajnak kell.

Kedvenc filmek:

Pretty woman Több, mint testőr Dirty dancing

Kedvenc könyvek:

Szilvási Lajos művei

Kedvenc TV műsorok:

NCIS; CSI New york; CSI Miami;

Kedvenc sportok:

Nem sportolok, de szurkolok, hogy más ne fáradjon el.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: sötét szőke
 • Hajhossz: hosszú
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?