Nándi84 34 éves társkereső profilképe
Nándi84 1. további képe
Nándi84 2. további képe
Nándi84 3. további képe
Nándi84 4. további képe
Nándi84 5. további képe
Nándi84 6. további képe

Nándi84 34 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, randizás, komoly kapcsolat
Családi állapot: szabad
Kikkel ismerkedne: nőkkel
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Nándi84 bemutatkozása, 34 éves társkereső férfi, Miskolc

Úgy gondolom, hogy örökre gyereknek kell maradni valamilyen szempontból. Nem szabad, hogy az élet túl komollyá váljon, mert akkor erölködés lesz a vége. Persze nem gyerekes viselkedésről beszélek , csak egy más megközelítésről, ami élvezetesebbé és játokosabbá teszi az életet.

180 cm
34 éves
Miskolc

Ideális társ:

Nem a kinézet az elsődleges szempont. Nekem az számít , hogy legyen intelligens, mosolygós, legyenek saját gondolatai és lehessen vele beszélni bármiről.

Ideális első randi:

Hát sokféle lehet, mondjuk egy teázóban vagy kávézóban. Az a lényeg , hogy kellemes hely legyen , ahol nem zavarnak meg mások és tudunk egymásra figyelni, beszélgetni. Aztán egy kis séta mondjuk.

Kedvenc zenék:

Sokféle zenét szeretek. Kivéve a Rap-et és a mulatóst.

Kedvenc filmek:

Matrix, Interstellar, Viharsziget , sok jó van. Meg van pár jó sorozat is.

Kedvenc könyvek:

Robert Merle, H.G. Wells. Szeretem a sci-fi könyveket.

Kedvenc TV műsorok:

Nem igazán nézek tv-t.

Kedvenc sportok:

Airsoft, Foci, Fallabda

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: alkalmanként
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online társkeresők világa jelentős segítség bármely egyedülálló számára a pártalálásban. Fedezzük fel most kifejezetten a férfiak perspektívájából az ismerkedés ezen formáját, lehetőségeit, és határait. Női és férfi olvasóink számára is sok hasznos információt tartalmazhatnak a következő sorok.
A szingliség az elmúlt évtizedekben kettős jelentéssel bíró kifejezéssé vált. Attól függően, hogy hogyan használjuk, és kinek a szájából hangzik el, lehet trendi vagy akár lesajnáló szófordulat is.
A 21. század keresztény társkeresőjét az internet, a különböző modern applikációk, és az elénk táruló végtelen szabadság sok esetben nem hozza könnyű helyzetbe. A vágy, ami legalább egy Zac Efron és Megan Fox szintű külsővel, és Ferenc Pápa jóságos lelkületével megáldott leendő társ irányába hajt minket, sok esetben eltereli a figyelmünket a körülöttünk lévő igazán jó emberekről.
Budapest bővelkedik a jó randihelyekben, társkeresőként kiválasztani közülük a legjobbat azonban nem mindig egyszerű feladat. Különösképp igaz ez az első találka esetében, de arról se feledkezzünk meg, hogy a randizás nem csak a friss párok kiváltsága. Egy biztos, a fő kérdés végül mindig ugyanaz lesz: "Hova menjünk?". Ha még nem tudjátok a választ, akkor most segítünk néhány ötlettel.
Egy jó párkapcsolat hosszútávú fenntartása még akkor sem feltétlenül egyszerű feladat, ha a férfi és nő között maximálisan adott a kölcsönös szeretet. Persze az első hetekben - hónapokban még könnyű, hiszen ideális esetben ez idő tájt dúl a szerelem, egészen másképp látjuk a dolgokat. Később azonban tudatosan, idő- és energiaráfordítással fogunk tudni működőképesen tartani egy kapcsolatot.
Mi a helyzet akkor, ha egy kapcsolat a végéhez ért, és úgy érezzük, nem vagyunk képesek továbblépni? Mikor jön el az a pont, amikor azt mondhatjuk, végre már túl vagyok rajta? Íme itt van 5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy ez az állapot még nem következett be, és a gyógyulási fázis még nagyban tart.
Az igazi férfi, és a nőcsábász. Két kifejezés, amelyek merőben különböznek egymástól, és teljesen más személyiségjegyeket hordoznak magukban. Cikkünk nem kifejezetten csak női olvasóinknak szól, hanem egyben a téma iránt érdeklődő férfiak szemét is igyekszik felnyitni, azzal kapcsolatban, hogy a hölgyeknek milyen pasi típusokkal, és milyen nehézségekkel kell szembenézniük párválasztás során.
Az első randi számos izgalmat tartogathat mindkettőtök számára, hiszen ilyenkor még alig ismeritek egymást. Ahhoz, hogy jól süljön el, ne csak azt tervezd meg, hogy hova menjetek, hanem gondolod át, hogy mit ne csinálj, milyen bakikat ne kövess el közben. Összegyűjtöttünk tíz példát, melyek a segítségedre lehetnek.
Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy mitől lehetünk igazán eredményesek a társkereső oldalakon. Tüntessük fel magunkat jobb fényben? Vagy csak adjuk egyenesen azt, akik vagyunk? Mi a célravezetőbb, egyáltalán vannak-e olyan módszerek, amik nagyobb bizonyossággal hoznak sikert a magyarországi társkereső oldalakon? Ezekben a kérdésekben igyekszünk némi támpontot és hasznos gyakorlati tippet adni nektek.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?