István_73 48 éves társkereső profilképe
István_73 1. további képe
István_73 2. további képe
István_73 3. további képe
István_73 4. további képe
István_73 5. további képe
István_73 6. további képe

István_73 48 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: házas, de független
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: skorpió
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

István_73 bemutatkozása, 48 éves társkereső férfi, Remeteszőlős

Kíváncsiságból néztem meg ezt a párkereső oldalt. Célom olyan hölgy megismerése, akiben meg lehet bízni, és akivel közösen sok jót adhatunk egymásnak, ideálisan jól kis is egészítjük egymást.

178 cm
48 éves
Remeteszőlős

Ideális társ:

Nekem nagyon sokat számít a párom külseje, főleg a szeme. Engem szerető társ esetén úgy érzem, hogy jóval az átlag felett tudok viszont adni szeretetet, odafigyelést és általában azt, amire a nők vágynak. Életem fő célja, hogy páromat a tőlem lehető legjobb módon meg tudjam becsülni. Persze az ismerkedés nem ilyen komoly dolgokkal kezdődik. Hiszem, hogy egy minél teljesebb körű megismerés mindenképpen meg kell, hogy előzze pl. az intim kapcsolat.

Kedvenc zenék:

Nagyon sok fajta zenei stílust szeretek, igazi "zenei nagyfogyasztó" vagyok

Kedvenc sportok:

Kerékpár, foci, sielés, ping pong, tollas, úszás, sup

További tulajdonságok:

  • Szemszín: kék
  • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: felsőfokú
  • Gyermekek: van
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: nem
  • Háziállat: van
  • Vallás: református

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?