hjozsef1 44 éves társkereső profilképe
hjozsef1 1. további képe
hjozsef1 2. további képe
hjozsef1 3. további képe
hjozsef1 4. további képe
hjozsef1 5. további képe

hjozsef1 44 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

hjozsef1 bemutatkozása, 44 éves társkereső férfi, Szárliget

Indigóként születtem ide, ami egyszerre nagy szerencse, de óriási felelősség is. Már gyermekként éreztem, hogy ez nagyon nem az én világom és sokáig kerestem is a helyemet. Külsőleg pozitív a kisugárzásom és határozott vagyok, belsőleg viszont nagyon érzékeny, igaz ember vagyok, mindig önmagam adom.

180 cm
44 éves
Szárliget

Ideális társ:

Őszinte és igazságos. Legyen eleven és sugározzon belőle az életerő:) Tudja mit akar és azt is kitől:) Nem akarok senkit sem irányítani, ezért örülnék, ha lenne benned egy kis önállóság:) Az idő csupán egy illúzó, sőt csak egyre fiatalabbnak érzem magam, ezért keresek a tőlem jóval fiatalabb korosztályban:) Értékeljük egymás életterét és szabadság igényét, ne fojtsuk meg ezzel a kapcsolatot! Aki igazán hűséges, azt a világ végére is elengedhetjük

Ideális első randi:

Rugalmas vagyok, majd ahogy alakul:) Azért örülnék, ha érezném a pozitív energiáidat és őszinte, szívből jövő mosolyodat. Ahogy én sem játszom meg az érzéseimet úgy ezt tőled is elvárom és mindkettőnknek jobb ha az elején kiderül az igazság.

Kedvenc zenék:

rock és erős gépzenét kivéve szinte mindent maghallgatok

Kedvenc filmek:

Eckhart Tolle előadásai és vígjátékok

Kedvenc könyvek:

Dawid R. Hawkins: Elengedés, az önátadás útja. Erő kontra erő. Osho könyvek

Kedvenc TV műsorok:

na ezzel nem hülyítem magamat:)

Kedvenc sportok:

súlyzózás, kerékpározás, túrázás

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: sötét barna
  • Hajhossz: rövid
  • Szemüveg: nem
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: középfokú
  • Gyermekek: nincs, de lehet
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: nem

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

A társkeresési szokások az elmúlt tíz évben sokat változtak. Vannak, akik emlékeznek még azokra az időkre, amikor a szórakozóhelyek szolgáltak elsőszámú ismerkedési terepként. Napjainkban mindez áttevődött az online felületekre. Főként így van ez akkor, ha a hétköznapokban sokat dolgozó, karrierjüket fontosnak tartó diplomásokról van szó.
Társkeresőre regisztráláskor első lépés az adatlapunk létrehozása. Ha szeretnél mások számára is szimpatikus adatlapot készíteni magadról, de te is az a típus vagy, akit ilyenkor nyomban elhagy az ihlet, akkor itt a segítség! Vonzó társkereső profil készítés gyorstalpalónk következik, billentyűzetre fel!
Az online társkeresők világa jelentős segítség bármely egyedülálló számára a pártalálásban. Fedezzük fel most kifejezetten a férfiak perspektívájából az ismerkedés ezen formáját, lehetőségeit, és határait. Női és férfi olvasóink számára is sok hasznos információt tartalmazhatnak a következő sorok.
A szingliség az elmúlt évtizedekben kettős jelentéssel bíró kifejezéssé vált. Attól függően, hogy hogyan használjuk, és kinek a szájából hangzik el, lehet trendi vagy akár lesajnáló szófordulat is.
A 21. század keresztény társkeresőjét az internet, a különböző modern applikációk, és az elénk táruló végtelen szabadság sok esetben nem hozza könnyű helyzetbe. A vágy, ami legalább egy Zac Efron és Megan Fox szintű külsővel, és Ferenc Pápa jóságos lelkületével megáldott leendő társ irányába hajt minket, sok esetben eltereli a figyelmünket a körülöttünk lévő igazán jó emberekről.
Budapest bővelkedik a jó randihelyekben, társkeresőként kiválasztani közülük a legjobbat azonban nem mindig egyszerű feladat. Különösképp igaz ez az első találka esetében, de arról se feledkezzünk meg, hogy a randizás nem csak a friss párok kiváltsága. Egy biztos, a fő kérdés végül mindig ugyanaz lesz: "Hova menjünk?". Ha még nem tudjátok a választ, akkor most segítünk néhány ötlettel.
Egy jó párkapcsolat hosszútávú fenntartása még akkor sem feltétlenül egyszerű feladat, ha a férfi és nő között maximálisan adott a kölcsönös szeretet. Persze az első hetekben - hónapokban még könnyű, hiszen ideális esetben ez idő tájt dúl a szerelem, egészen másképp látjuk a dolgokat. Később azonban tudatosan, idő- és energiaráfordítással fogunk tudni működőképesen tartani egy kapcsolatot.
Mi a helyzet akkor, ha egy kapcsolat a végéhez ért, és úgy érezzük, nem vagyunk képesek továbblépni? Mikor jön el az a pont, amikor azt mondhatjuk, végre már túl vagyok rajta? Íme itt van 5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy ez az állapot még nem következett be, és a gyógyulási fázis még nagyban tart.
Az igazi férfi, és a nőcsábász. Két kifejezés, amelyek merőben különböznek egymástól, és teljesen más személyiségjegyeket hordoznak magukban. Cikkünk nem kifejezetten csak női olvasóinknak szól, hanem egyben a téma iránt érdeklődő férfiak szemét is igyekszik felnyitni, azzal kapcsolatban, hogy a hölgyeknek milyen pasi típusokkal, és milyen nehézségekkel kell szembenézniük párválasztás során.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?