hjozsef1 44 éves társkereső profilképe
hjozsef1 1. további képe
hjozsef1 2. további képe
hjozsef1 3. további képe
hjozsef1 4. további képe
hjozsef1 5. további képe

hjozsef1 44 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

hjozsef1 bemutatkozása, 44 éves társkereső férfi, Szárliget

Indigóként születtem ide, ami egyszerre nagy szerencse, de óriási felelősség is. Már gyermekként éreztem, hogy ez nagyon nem az én világom és sokáig kerestem is a helyemet. Külsőleg pozitív a kisugárzásom és határozott vagyok, belsőleg viszont nagyon érzékeny, igaz ember vagyok, mindig önmagam adom.

180 cm
44 éves
Szárliget

Ideális társ:

Őszinte és igazságos. Legyen eleven és sugározzon belőle az életerő:) Tudja mit akar és azt is kitől:) Nem akarok senkit sem irányítani, ezért örülnék, ha lenne benned egy kis önállóság:) Az idő csupán egy illúzó, sőt csak egyre fiatalabbnak érzem magam, ezért keresek a tőlem jóval fiatalabb korosztályban:) Értékeljük egymás életterét és szabadság igényét, ne fojtsuk meg ezzel a kapcsolatot! Aki igazán hűséges, azt a világ végére is elengedhetjük

Ideális első randi:

Rugalmas vagyok, majd ahogy alakul:) Azért örülnék, ha érezném a pozitív energiáidat és őszinte, szívből jövő mosolyodat. Ahogy én sem játszom meg az érzéseimet úgy ezt tőled is elvárom és mindkettőnknek jobb ha az elején kiderül az igazság.

Kedvenc zenék:

rock és erős gépzenét kivéve szinte mindent maghallgatok

Kedvenc filmek:

Eckhart Tolle előadásai és vígjátékok

Kedvenc könyvek:

Dawid R. Hawkins: Elengedés, az önátadás útja. Erő kontra erő. Osho könyvek

Kedvenc TV műsorok:

na ezzel nem hülyítem magamat:)

Kedvenc sportok:

súlyzózás, kerékpározás, túrázás

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: sötét barna
  • Hajhossz: rövid
  • Szemüveg: nem
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: középfokú
  • Gyermekek: nincs, de lehet
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: nem

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Életünk egyik legnagyobb és legmeghatározóbb kalandja a párválasztás. Ki ne vágyna filmbe illő love storyra, örök szerelemre és fülledt romantikára? Hogy akkor mégis miért olyan piszok nehéz egy boldog párkapcsolat kialakítása, és az igazán nekünk való partner megtalálása? Nézzünk meg pár olyan szempontot, amivel közelebb kerülhetünk az igazsághoz és az igazihoz. És talán magunkhoz is.
A diplomás réteg párkeresését vesszük górcső alá, és az elit társkeresők világának lehetőségeit. Mit jelent számukra igényes közegben párra lelni, és valóban van értelme szelektálni? Mert bár számtalan boldog pár él közöttük, akik a virtuális világban leltek egymásra, sokan mégis idegenkednek ettől az ismerkedési formától.
Az egyedülálló szülők sokszor érzik, hogy nekik a társkeresés gyerekkel túl nagy feladat. Többen egy válás vagy rosszul sikerült kapcsolat után sokáig nem is szeretnének új párt találni. Leginkább azért, mert úgy érzik, számukra és gyermekük számára is nem várt helyzeteket hozó szituáció lenne egy ismerkedés. Pedig társas lényként megérdemeljük, hogy egy ideális pár legyen mellettünk.
Nem elég eldönteni, hogy szeretnéd az online társkeresést megpróbálni, az eredményért pár dolgot tenned is kell. A társkereső bemutatkozószöveg lesz az első feladat, amellyel szembe fogsz találkozni az úton, és aminek a kitöltését még véletlenül sem szabad félvállról venned! Ez lesz ugyanis a te virtuális ismerkedésed első benyomása. Most megmutatjuk, hogy írj nagyszerű szöveget, és hogy kerüld el a hibákat!
Mindjárt itt a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. A február 14-e még ma is sokakat megoszt itthon. Lehet érvelni mellette, vagy ellene, azzal viszont biztosan nem követsz el hibát, ha megleped valami aprósággal kedvesedet ezen a napon. Ha már vészesen fogy az idő, és tanácstalan vagy, süss el egy ötletet az alábbiak közül.
A társkeresési szokások az elmúlt tíz évben sokat változtak. Vannak, akik emlékeznek még azokra az időkre, amikor a szórakozóhelyek szolgáltak elsőszámú ismerkedési terepként. Napjainkban mindez áttevődött az online felületekre. Főként így van ez akkor, ha a hétköznapokban sokat dolgozó, karrierjüket fontosnak tartó diplomásokról van szó.
Társkeresőre regisztráláskor első lépés az adatlapunk létrehozása. Ha szeretnél mások számára is szimpatikus adatlapot készíteni magadról, de te is az a típus vagy, akit ilyenkor nyomban elhagy az ihlet, akkor itt a segítség! Vonzó társkereső profil készítés gyorstalpalónk következik, billentyűzetre fel!
Az online társkeresők világa jelentős segítség bármely egyedülálló számára a pártalálásban. Fedezzük fel most kifejezetten a férfiak perspektívájából az ismerkedés ezen formáját, lehetőségeit, és határait. Női és férfi olvasóink számára is sok hasznos információt tartalmazhatnak a következő sorok.
A szingliség az elmúlt évtizedekben kettős jelentéssel bíró kifejezéssé vált. Attól függően, hogy hogyan használjuk, és kinek a szájából hangzik el, lehet trendi vagy akár lesajnáló szófordulat is.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?