szmarti 49 éves társkereső profilképe
szmarti 1. további képe
szmarti 2. további képe
szmarti 3. további képe
szmarti 4. további képe
szmarti 5. további képe

szmarti 49 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: nyilas
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

szmarti bemutatkozása, 49 éves társkereső nő, Szeged

Komoly kapcsolatot keresek. Jellem: pozitív, energikus, komoly, mosolygós, stb. Szeretem: mozgás/sport, zene/ének, szabadban levés, színház, kv/sör/bor/vacsora melletti beszélgetés, stb Nem szeretem: átverés, tömeg, fázás. 2 egyetemista, kirepülőfélben lévő gyerekem van, hétvégén vagyunk együtt.

170 cm
49 éves
Szeged

Ideális társ:

Mélyérzésű, empatikus, megbízható (munka és privát szinten is), rendben van az önértékelése, nem maga körül forog folyton, van intellektusa, pozitív szemléletű, ezért a kisugárzása is az, támogató, van humora (tudná értékelni az enyémet is), lehet vele értelmesen vitatkozni, konflitust kezelni, tud felelősséget vállalni (nem hárít)... és a kedvemre való Most csak ennyi jutott eszembe :)

Ideális első randi:

Amikor meglátom, valamilyen jó érzés tölt el, és nem érzem, hogy most kéne még elszaladnom valahogy. Séta valami szép és nem zsúfolt helyen, kávé melletti beszélgetéssel. Ideális pedig attól lesz, ha úgy érezzük, jó és természetes egymás társaságában lenni, röpül az idő, és az első találkozás nem egyben az utolsó is :).

Kedvenc zenék:

Jethro Tull, Deep Purple, Pink Floyd, LGT, Ghymes, klasszikus, népzene

Kedvenc filmek:

Holt költők társasága, Tarantino, Guy Ritchie filmek, Forest Gump, Oszkár

Kedvenc könyvek:

Szabó Magda, Márquez, Márai, Agatha Christie művei, A Mester és Margarita

Kedvenc TV műsorok:

nem nézek, egyéb csatornákon filmek, sorozatok

Kedvenc sportok:

bicikli/spinning/futás heti szinten; túra (gyalog/bicikli) amikor tehetem

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, de szeretnék
 • Vallás: egyéb keresztény

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?