Johan04 62 éves társkereső profilképe
Johan04 1. további képe
Johan04 2. további képe
Johan04 3. további képe
Johan04 4. további képe
Johan04 5. további képe
Johan04 6. további képe

Johan04 62 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Johan04 bemutatkozása, 62 éves társkereső férfi, Tordas

Nem mutatkozok be mert nincs értelme. Laza kapcsolat nem érdekel és mivel hogy idős vagyok ne gondolja senki azt hogy engedem magam kihasználni. Komoly kapcsolatra vágyom. Nos ha sikerül valakivel összehozni egy találkozót a többi ott dől el úgyis. Meglátjuk hogy mi jön ki belőle hogy alakul.

160 cm
62 éves
Tordas

Ideális társ:

Akit én annak tartok, majd kiderül. Ezt nagyon nehéz meghatározni, minden akkor derül ki ha találkozunk és megismerjük egymást. Mindenesetre azt elmondom hogy nem szeretem ha egy nő kihasznál. Legyen ragaszkodó és hűséges becsületes. Talán az az ideális aki egy kapcsolatban betartja a szabályokat. Ha érdekel még valami kérdezz szívesen válaszolok. Laza kapcsolat nem érdekel. Társat akarok magamnak.

Ideális első randi:

Séta egy nyugodt csendes helyen. Ezt talán fenntartom mondván csak egy nyugodt csendes helyen lehet jó döntést hozni.

Kedvenc zenék:

Többnyire a könnyűzenét kedvelem, pl:Smokie

Kedvenc filmek:

Háborús, Scifi, Katasztrófa filmek.

Kedvenc TV műsorok:

Lassan már nem nézek tévét, ha csak nem valami sport műsor van benne.

Kedvenc sportok:

Az már sajnos a múlté régen befejeztem.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: ősz
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: alapfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van
 • Vallás: ateista

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?