Filózó ló fia 51 éves társkereső profilképe
Filózó ló fia 1. további képe
Filózó ló fia 2. további képe
Filózó ló fia 3. további képe
Filózó ló fia 4. további képe
Filózó ló fia 5. további képe
Filózó ló fia 6. további képe

Filózó ló fia 51 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Filózó ló fia bemutatkozása, 51 éves társkereső férfi, Zalaegerszeg

Pofátlanul fiatalon születtem. Azóta egy húron pendülök sokféle dallammal.. Alkalmasint biztos lábon álló szárnyaim repítenek a magasba. Cserébe jól mászok fára, olykor meg épp ideális ívben potyogok le - ha úgy alakítom :) Olvassatok mindennap! Igényesebbeknek: szelfizzetek mindennap!

182 cm
51 éves
Zalaegerszeg

Ideális társ:

Azon nevetek, a bemutatkozás fényében mennyi értelme van ide, illetve bárhová leírnom bármit. Könnyű, kényelmes és biztonságos egyszerűen tahónak titulálni. Közben mindig azért drukkolok, talán egyszer valaki csak-csak rögtönítélkezés helyett elgondolkodik, mi okból kerülhet ide (oda) egy ilyen szöveg. Szóval az ideális nő számomra határozottan: virágmintás :)

Ideális első randi:

Ideális, ha nincs. A világ legbénább, ismerkedésre teljességgel alkalmatlan intézménye az első randi. Két egymást tesztelő ember egy képzeletbeli listával kvázi fürkészi egymást, miközben egyikük sem tud(hat)ja azt és úgy nyújtani, amire egyéb, természetes körülmények között képes. Mire találkozom valakivel, már sokkal jobban ismerjük egymást, mint két tipikus elsőrandizó.

Kedvenc zenék:

Nincsenek életre szóló kedvenceim.

Kedvenc filmek:

Good Will Hunting, Mátrix

Kedvenc könyvek:

Az ötödik álom, Az energiamező, A hit biológiája - és effélék

Kedvenc TV műsorok:

Nincs TV-m

Kedvenc sportok:

Futball, kerékpározás, súlyok antigravitációra való ösztönzése

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: kopasz
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” - kérdezed. Mi a CUPYDO Társkeresőnél tudjuk, hogy nem áll meg az élet negyven felett sem, és hogy klasszikust idézzünk: nem csak a húszéveseké a világ. Pedig néha úgy tűnik, igaz?
Keresed a párod, de idáig nem igazán jártál sikerrel? Sem személyesen, sem az interneten nem leltél még arra, akit neked szánt az ég? Nem biztos, hogy benned van a hiba, sőt az sem valószínű, hogy a társkeresési fórumoknál van probléma, egész egyszerűen lehet, hogy nálad is a tudományos társkeresés működne igazán. Ismerjük meg, hogy mennyire hatékony és van-e értelme kipróbálni ezt a módszert!
Bár egy elég könnyen eldönthető kérdésnek tűnik, mégsem mondhatnánk, hogy egységes vélemény van a témában. Milyen az igazi férfi? Mindenkinek más, így meglehetősen nehéz megfogalmazni, de mi megpróbáljuk.
Ahogy egy nő tekintete elárulja az érzéseit, nincs ez másként az erősebbik nem esetében sem. De vajon mikor lehetsz biztos abban, hogy sikerült meghódítani a kiszemelt pasit? Lássuk a legnépszerűbb jeleket, azaz, hogy miről is árulkodik egy szerelmes férfi tekintete!
A szerelem kortalan, és a többség egész életében keresi azt a társat, akivel megélheti ezt az izgalmas, felemelő és mégis oly’ ritka érzést. Ha te is közéjük tartozol, de inkább az örökifjú korosztályt gyarapítod, akkor se ess kétségbe, mert bár idős társkereső néven fut ez a szegmens, de minden életkor képviselteti magát benne. Tarts velünk és tudj meg többet a társkeresők világáról!
Február 14-éről mindenki tudja, hogy a szerelmesek ünnepe. Ezen a napon felpezsdül a világ, férfiak és nők sokasága lepi meg párját valamilyen formában. Eltűnnek a boltok polcairól az édességek, a virágboltok kirakatai pedig üresen kacsintanak vissza ránk az este végeztével. De vajon honnan ered ez az ünnep, és azt testesíti-e meg ma valójában, amiért Ámor eredetileg kitalálta?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?