Ügyfélszolgálat témakörök

Ügyfélszolgálat elérhetősége

Amennyiben szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, vagy bármilyen kérdésed lenne a szolgáltatással kapcsolatban, várjuk leveledet ügyfélszolgálatunk email címre.

CUPYDO Dating Services, Vass Roland e.v. (nyilvántartási szám: 57381268, adószám: 59360502-1-22)

Székhely: 7666 Pogány, Nyárfás utca 6.

Ügyfélszolgálat: ugyfelszolgalat@cupydo.hu

Regisztráció

Abban az esetben, ha regisztrálni szeretnél társkereső oldalunkra, kattints a Bejelentkezési oldal jobb felső sarkában található regisztrációs ikonra.

A regisztrációs folyamat nagyon egyszerű, mindössze néhány alap adat megadása után máris beléphetsz oldalunkra. A regisztráció befejeztével a megadott e-mail címedre küldünk egy megerősítő üzenetet. A levélben található megerősítő linkre kattintva regisztrációd aktívvá válik.

Amennyiben a megerősítést szolgáló e-mail rövid időn belül nem érkezik meg fiókodba, érdemes egy pillantást vetni a Spam mappára is, ugyanis egyes esetekben előfordulhat, hogy az üzenet tévesen rossz mappába kerül.

Bejelentkezés

Regisztrált tagunk vagy, és szeretnél belépni az oldalra? Kattints a Bejelentkezési oldal jobb felső sarkában található bejelentkezés ikonra.

Az ikonra kattintást követően, a megjelenő panelen, felhasználóneved és jelszavad megadásával, valamit a bejelentkezés gombra kattintással léphetsz be az oldalra.

Elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtetted jelszavad, úgy a bejelentkezési panel „Elfelejtetted a jelszavad?” linkjére kattintva változtathatod azt meg. A linkre kattintást követően meg kell adnod e-mail címed, mi pedig egy új jelszót küldünk neked levélben. Ezt az új jelszót ajánlott mihamarabb megváltoztatnod saját fiókod kifogástalan biztonsága érdekében.

Prémium Tagság

Mire jó a Prémium tagság?

Amennyiben Prémium tagságot váltasz, az alábbi szolgáltatásokra vagy jogosult:

A Prémium tagság egyik további előnye, hogy komolyabban vesznek a többi felhasználónál, így akár nagyobb eséllyel ismerkedhetsz.

Prémium Plusz tagság - Mitől jobb?

Ezt a kiegészítést azoknak ajánljuk, akik igazán komolyan veszik a társkeresést oldalunkon, és szeretnének még nagyobb eséllyel ismerkedni.

Prémium Plusz tagként a Prémium tagság minden szolgáltatását élvezheted, valamint ezen felül elérhető leszel bármikor, bárkinek. Tehát ha Plusz kiegészítéssel vásárolod meg Prémium tagságodat, akkor a CUPYDO összes felhasználója kezdeményezhet veled beszélgetést, az ingyenes, Prémium tagsággal nem rendelkező felhasználók is. Konkrét példával élve: ha megtetszel egy Prémium tagsággal nem rendelkező felhasználónak, bármikor rád tud köszönni, és beszélgetésre invitálhat korlátok nélkül.

Ne hagyj esélyt, hogy elkerüljétek egymást, és válts Prémium Plusz csomagot!

Prémium tagság vásárlása:

Prémium tagságot bejelentkezett tagként, ide kattintva vásárolhatsz. Amennyiben szeretnél Prémium Plusz tag lenni, akkor pipáld be a kis négyzetet a Prémium Plusz tagság dobozban. A fizetéshez az alább felsorolt fizetési módok közül választhatsz.

Bankkártyás fizetés:

A CUPYDO részére a SimplePay biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos kártya elfogadó rendszere által. A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk a SimplePay fizetőoldalra, és a fizetés közvetlenül az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a CUPYDO oldalán. A CUPYDO a kártya számának, illetve a mögötte álló számla adataidnak nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Bankkártyás vásárlás során tagságod annak lejárta előtt automatikusan megújul. Amennyiben nem tartasz igényt a jövőben erre a kényelmi szolgáltatásra, úgy azt 24 órával tagságod lejárta előtt bármikor, egyetlen gombnyomással lemondhatod a Beállítások menüpont, "Előfizetés megszüntetése" szekciójában. ÁSZF-ünk díjfizetéssel, és ismétlődő fizetéssel kapcsolatos pontjait innen érheted el.

Tudnod kell továbbá, hogy vásárlásod során a felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataid átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. A továbbított adatok köre az alábbi: e-mail cím. Adatkezelési szabályzatunk ide vonatkozó részeit itt tudod átolvasni.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellegét és célját a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tudod elolvasni: https://simplepay.hu/vasarlo-aff

Melyek a tranzakció lépései?

  1. A "Tovább a vásárláshoz" gombra kattintva átkerülsz a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adataid megadásával elindíthatod a tranzakciót.
  2. A kártyaadatok megadását követően, kérjük ellenőrizd az adatok helyességét.
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerben.
  4. Visszairányításra kerülsz a CUPYDO oldalára, ahol a fizetés eredményéről tájékoztatást kapsz. Sikeres vásárlás esetén e-mail útján is értesülsz a vásárlás eredményéről.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükséged, kérjük, készítsd elő kártyádat:

Az alábbi kártya típusokkal fizethetsz:

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben a SimplePay rendszere képes elfogadni azt. Pontos információért kérjük, fordulj a kártyádat kibocsátó bankhoz.

További részleteket a SimplePay-el történő fizetésről ide kattintva olvashatsz.

Utalásos fizetés

Lehetőséged van banki átutalással fizetni oldalunkon. Ezzel a fizetési móddal az átutalást követő 1-2 munkanapon belül érkezik meg bankszámlánkra az elutalt összeg. Ahogy ez megtörténik, azonnal aktiváljuk Prémium tagságodat.

Az utalás során fontos, hogy:

Amennyiben az átutalás külföldről történik, a következő adatokra lesz szükséged:

PayPal fizetés

A PayPal a világ egyik legnépszerűbb online fizetési rendszere. A PayPal-on keresztül két módszer áll rendelkezésedre a vásárlás lebonyolításához:

Felhasználók listázása

A főoldalra belépve böngészheted a többi társkereső felhasználói kártyáinak listáját. A kártyák tartalmazzák az adott társkereső taggal kapcsolatos legfontosabb információkat, mint például a nevét, életkorát, valamint, hogy mely városban lakik.

Az oldal alján található "Előző" és "Következő" navigációs gombok segítségével tudsz további felhasználókat listázni.

Keresés

Az oldal tetején található keresési feltételek kitöltésével, majd a nagyító ikonra kattintással indíthatsz új keresést. A keresési szekcióban be tudod állítani a neked megfelelő szűrési feltételeket. (lakhely, életkor, nem) Amennyiben az általad beállított lakhelyről elfogynak a találatok, a rendszer a többi városban lakó felhasználók kártyáival tölti fel a találati lista üres helyeit, megadva ezzel a lehetőséget arra, hogy a tőled távolabb élőkkel is megismerkedhess.

A lakhely szerinti keresés csak Prémium felhasználóink számára lehetséges.

Felhasználó profiloldala

A listázott társkeresők képére vagy nevére kattintva megjelentik az adott felhasználó profiloldala. Itt találod meg a kiválasztott társkeresővel kapcsolatos információkat és képeket. Emellett a profiloldalon keresztül üzenetküldést is kezdeményezhetsz, valamint a "Bejön" gomb segítségével a felhasználó tudtára adhatod, hogy nem közömbös számodra.

A felhasználó profilképére kattintva megnyithatod képalbumát, mely az általa feltöltött képeket tartalmazza. A képalbumok nagy méretben történő korlátlan megnyitása kizárólag Prémium felhasználóink számára lehetséges.

Üzenetek

Amennyiben új üzentet szeretnél írni, azt több helyről is megteheted. Az egyik hely az általad megnyitott társkereső tag profiloldala, ahol az "Üzenek neki" gombra kattintva megnyílik az új üzenet küldésére szolgáló ablak.

A másik lehetőség az oldal tetején található visszajelző ikonok közül a "Beszélgetéseid" ikonra kattintás. (Az ikon melletti érték az új beszélgetéseid számát jelöli.) Ezzel megnyitod a "Beszélgetések" ablakot, ahol az összes előzőleg megkezdett beszélgetésed megtalálod. Válaszd ki a megfelelő beszélgetést a bal oldali listából, majd bővítsd a beszélgetést új üzenettel a "Küldés" gomb segítségével.

Prémium felhasználóink számára korlátlan üzenetküldési lehetőséget biztosítunk. Ingyenes felhasználóink bármely Prémium tag által küldött levélre korlátlanul válaszolhatnak. A már korábban megkezdett beszélgetések folytatása is teljesen ingyenes minden CUPYDO tag számára.

Kik néztek rád?

Látogatóid listáját az oldal tetején elhelyezkedő szem ikonra kattintva tekintheted meg. Az ikon melletti érték az új látogatóid számát jelöli.

Kiknek tetszettél?

Az oldal tetején található szívecske ikonra kattintva megtekintheted, mely felhasználóknak tetszettél. Az ikon melletti érték azt jelzi, hányan új embernek tetszettél.

Saját adatlap megtekintése, és szerkesztése

Saját adatlapodat a főmenü megnyitása után, a "Saját profil" menüpontra kattintva jelenítheted meg. Ezt követően a szerkesztés ikonra kattintva a szerkesztési felület jelenik meg, ahol a saját adataid módosíthatod. Az adott mezőből kikattintva, a mellette megjelenő zöld pipa ikon jelzi a módosítás sikerességét.

Egyes adataid, mint például a nemed, és a felhasználóneved nem változtathatod meg. Amennyiben a nemed regisztráció során elírtad, és szeretnéd kérni annak helyesbítését, kérjük, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal.

Fontos, hogy az adatlapod szöveges mezőinek kitöltése során saját biztonságod érdekében ne adj meg semmilyen külső elérhetőséget (telefonszám, teljes név, email cím, Facebook azonosító, Skype azonosító, stb.). Moderátoraink minden adatlapot átnéznek, és az adott mező rendeltetésétől eltérő szövegezés esetén letilthatják annak megjelenítését. Többszöri letiltás után adatlapod törlésre kerülhet.

Amennyiben moderálás alatt van adatlapod, és közben javítottad a felmerülő hibákat, kérjük légy türelemmel, amíg újra sor kerülhet adatlapod szöveges mezőinek engedélyezésére.

Képek feltöltése

Saját adatlapodat a főmenü megnyitása után, a "Saját profil" menüpontra kattintva jelenítheted meg. Ezt követően a profilképedre klikkelve nyithatod meg a saját képeid kezelésére szolgáló oldalt.

Válaszd ki a fájlkezelőből a feltölteni kívánt képet, majd nyomj a feltöltés gombra. A kép csak abban az esetben kerül fel társkeresőnkre, ha a feltöltési szabályok mindegyikének eleget tesz. A feltöltési szabályok a következők:

Amennyiben valamelyik feltöltött képed nem felel meg oldalunk minőségi irányelveinek (erősen szemcsés; homályos; oldalra vagy fejjel lefelé elfordított; rosszul levágott), vagy ellenkezik a CUPYDO felhasználási feltételeivel, úgy azt moderátoraink törlik rendszerünkből. Ez számodra is előnyökkel jár, hisz az általad böngészett társkeresők adatlapjai között is csak a feltételeknek megfelelő képeket fogsz találni.

Képek törlése

Képeidet a saját képek oldalon törölheted. Az adott kis képre húzva az egeret, majd a „Kép Törlése” ikonra kattintva, a képedet eltávolítjuk rendszerünkből. Az aktuálisan beállított profilképed nem tudod törölni, profilkép nélkül ugyanis nem használhatod a weboldalt.

Profilkép beállítása

Profilképedet a saját képek oldalon tudod beállítani, az adott képre húzva az egeret, majd a "Beállítás Profilképnek" ikonra kattintva.

Jelszó megváltoztatása

Jelszavadat a Beállítások oldalon tudod megváltoztatni, melyre a főmenüt megnyitva, majd a megfelelő menüelemet kiválasztva juthatsz el.

E-mail cím megváltoztatása

E-mail címed a Beállítások oldalon tudod megváltoztatni, melyre a főmenüt megnyitva, majd a megfelelő menüelemet kiválasztva juthatsz el.

Felhasználók letiltása, és a letiltás feloldása

Amennyiben egy másik felhasználó zaklat, bármikor letilthatod. Nyisd meg adatlapját, majd annak jobb felső sarkában, a lenyíló menü "Letiltom" gombjára kattintva vethetsz véget nem kívánt látogatásainak. A letiltás pillanatától kezdve az adott felhasználó nem lesz képes felvenni veled a kapcsolatot, illetve ettől kezdve adatlapod sem láthatja.

A tiltás feloldását a Beállítások oldalon tudod megtenni, melyre a főmenüt megnyitva, majd a megfelelő menüelemet kiválasztva juthatsz el.

Regisztráció törlése

Regisztrációdat a Beállítások oldalon törölheted, melyre a főmenüt megnyitva, majd a megfelelő menüelemet kiválasztva juthatsz el.

Vissza a társkeresőre