Milyen a férfi testbeszéde, ha tetszel neki?

Összes Bloghoz
Milyen a férfi testbeszéde, ha tetszel neki?
Rovat: szerelmi praktikák  /   Dátum: 2023. október. 5.
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.

Ahhoz, hogy jól a fejéhez tudd vágni a semmi szócskát, előbb ki kell derítened, hogy mennyire tetszel neki, lesz-e ebből kapcsolat, vagy csírájában hal el a kezdeményezés. Persze nem ronthatsz ajtóstul a házba, így okosan, a testbeszédét, a gesztusait és a mimikáját figyelve fogod tudni kideríteni, hányadán álltok egymással. Nyilvánvalóan az is lényeges, amit mond, de az, ahogy mondja, még hangsúlyosabb. A száj képes hazudni, a test sokkal nehezebben kapható ilyen galádságra. Épp ezért mai blogbejegyzésünket ennek a témának szenteljük.

Jussatok el a találkozásig!

A legtöbb esetben már az is nagy dolog, hogy eljuttok addig, személyesen ismerkedtek meg. Amikor regisztrálsz az online társkeresőnkre, akkor mindenképpen érdemes arra felkészülni, hogy számtalan üzenetet fogsz kapni. Ezek közül jó pár olyan lesz, amit legszívesebben a hátad közepére kívánnál, sőt, akad majd olyan is, aki gyorsan a “lényegre” térne. Fontos, hogy ezeket helyén tudd kezelni, és udvariasan, minél gyorsabban lezárd azokat az üzenetváltásokat, amelyekről tudod, hogy nem vezetnek sehova, vagy pusztán csak kellemetlenül érzed magad tőlük.

Testbeszéd férfi és nő között egy padon ülve

Ám biztosan lesz olyan férfi is, akit már az első üzenettől kezdve nagyon szimpatikusnak találsz, és minden egyes csippanással egyre közelebb érzed magadhoz. Ilyenkor érdemes minél hamarabb áttenni az ismerkedést az online térből a valóságba, mert csak így fog kiderülni, lesz-e ebből még több is.

Hogyan alakul a férfi testbeszéde, ha tetszel neki?

Ez egy rendkívül fontos kérdés, hiszen a férfiak döntő többsége, mint ismeretes, nem éppen a szavak mestere. Így jobb, ha számolsz azzal, hogy máshonnan kell “kiderítened”, hogyan és miként vélekedik rólad.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy internetes társkereső oldal, ahol rengeteg tag ismerkedik és keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Persze nem lesz túl nehéz feladatod, mert segítünk benne! Nemcsak korábbi blogbejegyzéseink elolvasása lesz hasznos számodra, hanem az alábbi kis lista is:

Bejössz a férfinak, ha:

  • teljes testével rád koncentrál, vagyis szembefordul veled, nem pedig oldalra.
  • nem tolakodóan ugyan, de megpróbál megérinteni.
  • szemmel láthatóan érdeklődik irántad. Kérdéseket tesz fel, meghallgatja a válaszodat, esetleg még további kérdéseket is feltesz egy adott témával kapcsolatban. A feleleteidre pedig még a találka végén is emlékszik.
  • matat a haján, az ingjén, hiszen ezzel azt sugallja, nagyon nem mindegy neki a randi kimenetele.
  • sokat mosolyog rád.
  • nem nyúl a telefonjához, gyakorlatilag megszűnik számára a külvilág.
  • a találka végén javasolja, hogy beszéljétek meg a következő találkozó időpontját is.
Férfi marionett bábuk

Ezek egyike sem elhanyagolható jel, így a nagy beszélgetés és kacagás közben ne feledkezz meg arról sem, hogy figyeld ezeket az apró, mégis fontos utalásokat.

Használd ki az internet nyújtotta előnyöket!

Vétek lenne veszni hagyni azt a sok mindent, amit a net adhat neked társkeresés során, így mindenképpen érdemes alaposan áttanulmányozni a honlapunkat. Itt ugyanis nem csupán társat tudsz keresni megadott paraméterek alapján, de olvashatsz sikertörténeteket, kapsz randihelyszínre vonatkozó ötleteteket, sőt, még számtalan ismerkedési tanácsot is olvashatsz, hogy minél hamarabb rád találjon a szerelem!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Hova vidd randizni a miskolci lányokat?
Hova vidd randizni a miskolci lányokat?

Miskolc és környéke számtalan remek randilehetőséget kínál. Fedezd fel velünk, hogy hozzád melyik passzol leginkább!

randi tippekszeptember 17.
Melyek a jó beszélgetési témák az első alkalommal?
Melyek a jó beszélgetési témák az első alkalommal?

Megmutatjuk, hogy milyen a jó beszélgetős téma első alkalomra. Ha ez a tudás a zsebedben van, akkor 50%-ban már tied a randi.

társkeresési praktikákoktóber 30.
A szerelmes férfit meg kell becsülni
A szerelmes férfit meg kell becsülni

A mostani cikkünk leginkább a nőknek szól, és azt próbálja meg körbejárni, hogy miként érdemes reagálni a szerelmes férfira.

társkeresési praktikákmárcius 28.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?