Ha a férfi tetszeni akar, azt a nő biztosan észre is fogja venni!

Összes Bloghoz
Ha a férfi tetszeni akar, azt a nő biztosan észre is fogja venni!
Rovat: társkeresési praktikák  /   Dátum: 2024. május. 11.
Bár rendszerint a férfiak ritkábban a szavak, gyakrabban a tettek emberei, ezért ha a férfi tetszeni akar, egészen biztosan megtalálja a módját, a hölgyeknek csupán szemfülesnek kell lenniük, mert nem minden esetben érkezik konkrét, egyértelmű kinyilatkoztatás.

Már eleve nehezített terep az online ismerkedés, ugyanakkor szinte teljesen elkerülhetetlen. Ha az ismeretségi körödben tartasz egy rövid felmérést, akkor egészen biztosan sok olyan párt fogsz találni, akik különféle virtuális randioldalakon találtak egymásra. Az internet elterjedése, a változó családi és életpályamodellek hívták életre ezt az ismerkedési opciót, és hát kár lenne nem élni a lehetőséggel. Persze, ahogy írtuk is, megvannak a hátulütői is ennek a párkeresési formának, de némi felkészüléssel ki lehet fogni a szelet a gondok vitorlájából. Mai blogbejegyzésünkkel egy tipikus problémakört veszünk górcső alá.

Észreveszed, ha a férfi tetszeni akar?

Amint regisztrálsz az online társkeresőnkre, kitöltesz minden mezőt, és feltöltesz friss és használható méretű fotót, majd befejezed az adatlapod létrehozását, szinte azonnal utána sorban érkeznek majd a megkeresések.

Mivel nálunk mindenkinek vállalni kell a valódi arcát, így jóval kevesebb szemtelen, illetlen vagy egyenesen bunkó üzenet fog megtalálni. Ellenben minden bizonnyal lesz majd jó néhány, akik valós, tisztességes szándékkal írnak majd neked.

Két kéz két szíves nyalókát tart

Nos, még ez utóbbi esetben sem lesz olyan egyszerű elválasztani az ocsút a búzától, de legalább már az első lépésen túl vagytok. Most már csak el kell igazodni a kommunikáció útvesztőjében méghozzá úgy, hogy sem hangot, sem hanghordozást, sem mimikát, sem testbeszédet nem kapsz hozzá. Ugye, így azért már mindent kritikusabb megérteni, és egyben könnyebb félreérteni? Persze, jól tudjuk, hogy minél hamarabb érdemes megszervezni az első találkát, de azért már az üzenetváltások során is fény derül arra, ha a férfi tetszeni akar.

Figyelj a rejtett jelekre!

Előre szólunk: az online ismerkedés során nem minden történik ugyanúgy, mintha személyesen tennétek meg ezeket a kezdő lépéseket.

Tudtad, hogy a CUPYDO gyors és modern módja az ismerkedésnek? Oldalunkon rajtad kívül rengetegen keresik az igazit. Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod, ne habozz!

A chatelés során pozitívum, ha nemcsak akkor ír, amikor ő kezdeményez, hanem a te megkereséseidre is észszerű időn belül érkezik válasz. Ha csak a saját maga által megszabott időkorláton belül hajlandó chatelni, sanszos, hogy bujkálva írogat. Az is jó előjel, ha nem telik el nap anélkül, hogy keressétek egymást. Persze akadhatnak olyan napok, amikor szinte csak köszönni van időtök egymásnak, de maga a gesztus, hogy gondoltok egymásra is rengeteget számít.

Persze a személyes találkozás lesz a perdöntő: ha ott feléd fordul, ha kérdez, ha visszakérdez, ha idegesen babrálja az ingjét, haját, óráját, az mind-mind arról árulkodik, hogy számít neki az este végkimenetele. A férfiak testbeszéde sokszor többet mond, mint a szavaik, erről már korábbi blogbejegyzésünkben is értekeztünk!

Csak semmi taktika!

Alapvetően egyetlen párkapcsolatban sem lenne szabad felmerülnie a taktikázásnak, és szentül hisszük, hogy veszett fejsze nyele már, ahol erre sor kerül, és hát nincs ez másként az ismerkedés során sem.

Kerítésen virágot átnyújtó kéz

Vagyis ebbe a szép, ugyanakkor olykor fájdalmas, kitárulkozásokkal teli időszakba nem fér bele az alakoskodás, az őszintétlenség. Sőt, nemcsak, hogy nem fér bele, de egyenesen kontraproduktív, hiszen előbb vagy utóbb minden kiderül.

Éppen ezért mielőtt belevágnál ebbe a nagy kalandba, azt tanácsoljuk, hogy nézd át alaposan a honlapunkat, számtalan tanács, tipp és ötlet vár rád, amelyek mind a társkeresést hivatottak megkönnyíteni és eredményessé tenni a számodra!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Milyen a férfi testbeszéde, ha tetszel neki?
Milyen a férfi testbeszéde, ha tetszel neki?

Ha tetszel egy férfinak, az általában a testbeszédjéből egyértelműen kiolvasható. Ezen apró, árulkodó jeleket küldése nem tudatos, épp ezért hasznos olvasni belőlük.

szerelmi praktikákoktóber 5.
Hogyan hódítsunk meg egy férfit? Lássuk a tippeket!
Hogyan hódítsunk meg egy férfit? Lássuk a tippeket!

Tetszik egy pasi, de nem szeretnél az örökkévalóságig arra várni, hogy ő lépjen? Így hódíthatod meg 5 lépésben!

társkeresési praktikáknovember 24.
Online társkeresés férfi szemmel
Online társkeresés férfi szemmel

Az online társkeresést mindkét nem egy picit másképp közelíti és éli meg. Cikkünkben most a férfiak szemszögéből mutatjuk be a netes párkeresést.

társkeresésjúlius 8.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?