Amikor keresed a jeleket, hogy fontos vagy-e neki

Összes Bloghoz
Amikor keresed a jeleket, hogy fontos vagy-e neki
Rovat: szerelmi praktikák  /   Dátum: 2023. augusztus. 31.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.

Az online tér ugyanis számtalan lehetőségtől megfoszt, miközben pedig olyanokkal halmoz el, amit a valós életben soha nem tudnál megtenni. Ez a kettősség persze végig benne van a pakliban, és csakis rajtad áll, hogy mennyire tanulod meg kezelni.

Mai blogbejegyzésünkben arról fogunk értekezni, hogyan és miből fogod tudni megállapítani azt, hogy a chatpartnerednek fontossá váltál. De ne rohanjunk ennyire előre, hiszen először is regisztrálni kell a társkereső oldalunkra! Ne feledd, fő az őszinteség, mind a jellemzést, mind a fotókat illetően! Ha ez megvan, akkor máris mehet az aktív ismerkedés!

Légy aktív!

Ez az egyik legfontosabb kritériuma annak, hogy sikeresen találj magadnak társat az oldalunkon. Egyrészt a nagy számok törvénye alapján haladva minél több embernek írsz, annál nagyobb esélyed lesz arra, hogy belebotolj abba, aki akár a jövőbeni házastársad is lehet. Másrészt viszont a beérkező üzenetekre is érdemes napjában többször rápillantani, hiszen ha egy chatpartner kezd számodra érdekes lenni, akkor a tetszésed egyik jeleként a gyors válaszadás mindenképpen felfogható.

CUPYDO társkereső megnyitás mobil telefonon

Így ha már az elejétől kezdve pörög köztetek a beszélgetés, ha bármikor írsz neki, igyekszik a lehetőségekhez mérten minél hamarabb felelni, akkor bizony jó eséllyel állhat fenn az a helyzet, hogy egyre fontosabb vagy a számára.

Mik lehetnek még a jelek, hogy fontos vagy neki?

A sikertörténeteinket is érdemes elolvasnod, ezekből ugyanis kiderül, hogy mindenhol közös pont volt, hogy megfelelően értelmezték a jeleket, és a lehető legjobban vették az online társkeresés akadályait.

Ennek egyik legelső aranyszabálya, hogy minél gyorsabban érdemes összehozni egy személyes találkozót. Ha ugyanis ezt halogatjátok, akkor még az ígéretesnek tűnő ismerkedés is hamvába fog halni. Ha tehát randizni hív a partnered, akkor az már mindenképpen jó jel.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy modern társkereső oldal sok ezer taggal, ahol te is megtalálhatod a párod néhány kattintás után? Regisztrálj INGYENESEN, és felejtsd el a magányt!

Még jobb jel, ha nem fél óra alatt végeztek a randival, sőt miután elköszöntök, joggal várhatsz egy rövid üzenetet, melyben biztosítjátok egymást afelől, hogy jól éreztétek magatokat egymás társaságában. Az pedig már csak hab a tortán, ha már a következő találkozót kezditek el szervezni, hiszen ez már teljesen biztos jele annak, hogy fontos vagy a másik számára.

Randizó pár beszélgetnek és nevetgélnek

Hasonlóképp árulkodó jel az is, ha valóban odafigyel rád, és finoman ugyan, de jelzi, hogy számon tartja életed fontos eseményeit. Így kifejezetten jó jel, ha egy számodra fontos vizsga vagy prezentáció után jön az érdeklődő üzenet, hogy hogy is sikerült a szereplés. Ezek mind-mind a törődés jelei, így ha nem is szavakkal, de tettekkel és hozzáállással bizton lehet a másik tudtára adni, hogy szeretné, ha élete állandó részévé válna.

Ne keress ott hangsúlyt, ahol nincs!

Sok ismerkedés már eleve ott elvérzik, hogy az első üzenetváltások során mindenki a saját maga által hozott csomaggal fordítja le a beérkező üzeneteket. Ha egy nehéz kapcsolaton vagy túl, ne adj Isten bántalmazó kapcsolatból sikerült kilépned, akkor egészen máshogy fogsz értelmezni leírt mondatokat, mint az, aki még sosem égette meg magát.

Éppen ezért fontos tanács, hogy mielőtt belevágsz az online társkeresésbe, feltétlenül tégy rendet magadban, tisztázd az igényeidet és az elvárásaidat, és akkor jó eséllyel eltalál majd Ámor nyila!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” Mutatjuk!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” Mutatjuk!

Mi a CUPYDO Társkeresőnél tudjuk, hogy nem áll meg az élet negyven felett sem, és hogy klasszikust idézzünk: nem csak a húszéveseké a világ. Pedig néha úgy tűnik, igaz?

társkeresésjúlius 11.
Te hogy vélekedsz? Mikor jöhet a szakítás után új kapcsolat?
Te hogy vélekedsz? Mikor jöhet a szakítás után új kapcsolat?

Tudd meg mennyit érdemes várnod szakítás után úgy, hogy legyen is értelme az új kapcsolatnak, és ne csak egy következő sebet szerezz magadnak!

társkeresési tanácsokjanuár 9.
Milyen a férfi viselkedése, ha tetszik neki a nő?
Milyen a férfi viselkedése, ha tetszik neki a nő?

Férfi randipartnered érzései is kiolvashatók a megfelelő jelekből és viselkedésmintákból. Ha tudni szeretnéd többet érez-e irántad, ismerd meg ezeket a beszédes jelzéseket.

társkeresési praktikákjúnius 14.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?