Első randitól egészen a házasságig
sikertörténetek 2018. november 17.

Első randitól egészen a házasságig

A mi történetünk 2016 májusán kezdődött, amikor egyik este, teljesen véletlenszerű felindulásból felregisztráltam a CUPYDO társkeresőre. Semmi extra komoly dolgot nem kerestem, egyszerűen csak szerettem volna megosztani a hétköznapjaimat valakivel, aki hasonló cipőben jár, mint én, és vevő a beszélgetésre is.

Az, hogy van nekem, mindennél fontosabb
sikertörténetek 2018. október 1.

Az, hogy van nekem, mindennél fontosabb

Sajnos az én házasságom rövid időn belül tönkrement. Talán így kellett lennie, talán nem is illetünk össze igazán. Nem tudtam pontosan, hogy hogyan tovább, de abban biztos voltam, hogy nem szeretném magányosan leélni a további életem. Kellett egy kis idő, amíg magamhoz tértem, de ahogy kezdtem rendbe jönni, azzal párhuzamosan elkezdtem latolgatni a lehetőségeimet, hogy hol lenne értelme ismerkedni.

Hihetetlen, de megtörtént
sikertörténetek 2018. augusztus 23.

Hihetetlen, de megtörtént

Kedves Cupydo Csapat! Ezúton szeretnék köszönetet mondani nektek és az oldalnak, amiért tavaly nálatok ismerkedhettünk meg a párommal. Petivel már fél éve vagyunk együtt, és egy hónapja össze is költöztünk, mindketten nagyon boldog időszakon mentünk keresztül az elmúlt hónapokban.

Romantikus belvárosi sétával kezdődött minden
sikertörténetek 2018. február 20.

Romantikus belvárosi sétával kezdődött minden

Dórival az oldalon ismerkedtünk meg 9 hónapja. A fotó alapján egyből megtetszett nekem, teljesen a zsánerem, barna hosszú haj, mélybarna kedves szemek, aranyos mosoly, nem tudtam elmenni mellette, írnom kellett neki.

Boldogság másodikra
sikertörténetek 2017. február 27.

Boldogság másodikra

Már jó ideje tervezem, hogy leírom a történetünket, és most akadt egy kis időm, úgyhogy billentyűzetet ragadok és megosztom veletek. Sárinak hívnak, és egyszer már megtaláltam a lelki társam. Mint kiderült, azért mégsem teljesen így volt.

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?