Elvesztél a párkeresésben? Keresed a kiutat?

Összes Bloghoz
Elvesztél a párkeresésben? Keresed a kiutat?
Rovat: társkeresési praktikák  /   Dátum: 2021. július. 28.
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!

Szabadtéri koncertek, kerti sütögetések, teraszok hívogatnak mindenkit. A közösségi média tele van az ismerőseink, barátaink, rokonaink nyaralós, kirándulós fotóival és élménybeszámolóival. Sorra jönnek szembe a szállásadók hirdetései, utazós blogok ajánlói. És te mégsem vagy maradéktalanul boldog.

Egyedül nincs annyira kedved belevágni a programokba, szeretnéd megosztani a nyarat és a nyár összes élményét egy társsal, aki jelenleg mindenhol máshol van, csak veled nem. Mert még nem bukkantatok egymásra.

Tudtad, hogy a CUPYDO társkeresőn naponta több ezer szingli férfi és nő ismerkedik, keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Jóllehet, mindenhonnan az folyik, hogy egyedül is légy boldog, az ember mégiscsak társas lény! Természetesen fontos, hogy rendben légy önmagaddal, feltaláld magad egyedül, mert az a boldog párkapcsolat alapja, de nem kell meggyőznöd magad arról, hogy az életed pár nélkül kell elfogadnod.

A CUPYDO Társkeresőnél ebben igyekszünk neked segíteni!

A párkeresés első lépése

Az első és legfontosabb lépés, hogy tudd, mit szeretnél, mire vágysz és mi tenne boldoggá.

Kifejezetten érdemes az egyedül töltött idődet arra használni, hogy tisztázd magadban az igényeid és az elvárásaid. Ha kell, ezerszer képzeld el, hogy mit csinálnál, hova mennél, miről beszélgetnél a legszívesebben a jövendőbeli pároddal.

Mi tesz boldoggá egy párkapcsolatban?
Első lépés, hogy tisztázd, mi tesz boldoggá egy párkapcsolatban

A legtöbb párkapcsolat az eltérő igények miatt nem ér meg hosszú életet. Ha nem vagy őszinte önmagaddal, a pároddal sem tudsz az lenni, márpedig előbb-utóbb borulni fog az a bizonyos bili. Senki nem tud tartósan a személyisége ellen cselekedni vagy viselkedni.

Hogy elkerüld a kudarcot, kezdd a párkeresést egy önismereti utazással, igényfelméréssel és akár listakészítéssel is.

Tudom, kit akarok!

Ha már túl vagy az alapokon, akkor jön a következő kérdés:

Hol találhatom meg a párom?

A mai rohanó, egyre inkább interneturalta világban nehéz olyan platformot találni, ahol a párkeresés zavartalanul folyhat.

Míg régen a szomszéd, a rokon, a kolléga, a sporttárs jóvoltából sok-sok emberrel találkozhattunk, ma, főként a pandémia alatt és után, egyre kevesebb kapcsolatépítési lehetőség nyílt a párkeresők számára.

Ezt hivatott áthidalni a CUPYDO Társkereső szolgáltatásunk: a párkeresést egy új dimenzióba helyeztük, így könnyedén kerülhetsz kapcsolatba akár a szomszéd utcában lakó sráccal/lánnyal is!

Ha már unod az AppStore vagy a Play Áruház legnépszerűbb társkereső applikációit, ahol szűrés nélkül ömlik rád minden, akkor bátran próbáld ki a párkereső weboldalunkat.

Ha már unod a telefonos társkereső appokat
Ha már unod a telefonos társkereső appok tömkelegét, akkor próbáld ki a CUPYDO-t

Adj meg magadról minél több és minél pontosabb paramétert, ismertetőjegyet, hogy azoknak a keresési listájában bukkanj fel, akik épp olyan párt keresnek, mint amilyen te vagy!

Jaj, mit tegyek, ha megtaláltam?

Ha regisztrálsz hozzánk, sorra érkeznek majd a megkeresések, és egyszer csak azt veszed észre, hogy valakinek az üzenetét boldogabban olvasod, mint bárki másét.

Túl vagy már sok kudarcon, magányos estén, újra meg újra átszabott terveken, és most mégis van olyan, aki megdobogtatja a szíved?

Ijesztő, ugye? Persze, tudjuk, hogy ilyenkor nagy az öröm, de természetes, hogy van benned egy kis félsz is.

A párkeresés szakértőiként csak azt tudjuk javasolni, hogy minél őszintébben és minél intenzívebben vesd bele magad a másik megismerésébe, hogy se egymás idejét ne vesztegessétek, se a valóságot torzító képet ne mutassatok magatokról.

Ha ez a két dolog megvan, a párkeresés szinte biztosan sikerrel jár.

Gondolj bele, milyen jó lesz a meseszép őszi lombkorona alatt andalogni, és tervezni a közös jövőt!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
A modern keresztény társkeresés íratlan szabályai
A modern keresztény társkeresés íratlan szabályai

Keresztény társkeresőként szeretnél párt találni? Semmi akadálya. Néhány szabály felállítása, és a határok kijelölése után indulhat is az ismerkedés.

keresztény társkeresésáprilis 25.
Hogyan élj boldog párkapcsolatban hosszútávon?
Hogyan élj boldog párkapcsolatban hosszútávon?

A boldog párkapcsolat hosszútávú fenntartása tudatos munka eredménye. Az alábbi tanácsok betartásával sokat tehetünk, hogy ne csak rövidtávon maradhassunk boldogok kedvesünkkel.

párkapcsolati tanácsokmárcius 21.
TOP 6 Valentin-napi ajándék, ha nincs ötleted
TOP 6 Valentin-napi ajándék, ha nincs ötleted

A 6 legjobb Valentin-napi ajándék ötlet, amivel meglepheted a párod. Válassz egyet, és tedd felejthetetlenné kedvesed számára ezt a napot!

párkapcsolati tanácsokfebruár 13.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?