Mennyire működik a tudományos társkeresés?

Összes Bloghoz
Mennyire működik a tudományos társkeresés?
Rovat: tudományos társkeresés  /   Dátum: 2021. május. 28.
Keresed a párod, de idáig nem igazán jártál sikerrel? Sem személyesen, sem az interneten nem leltél még arra, akit neked szánt az ég? Nem biztos, hogy benned van a hiba, sőt az sem valószínű, hogy a társkeresési fórumoknál van probléma, egész egyszerűen lehet, hogy nálad is a tudományos társkeresés működne igazán. Ismerjük meg, hogy mennyire hatékony és van-e értelme kipróbálni ezt a módszert!

Mi az a tudományos társkeresés?

Ez az érdekes fogalom egy meglehetősen alapos, de mégis izgalmas társkeresési módot foglal magába. Gondolj csak bele, lehet, hogy valaki egy fénykép alapján szimpatikus, ám mégsem működik a kémia, vagy épp meglehetősen különbözően látjátok a világot. Azt pedig nem szabad elfelejteni, hogy egy igazán tartós kapcsolathoz nagyon fontos az, hogy hasonló értékrenddel rendelkezzetek, és emellett számos más szempontból is passzoljatok.

Férfi és női gondolkodásmód
Két személyiség akkor passzol igazán, ha van hasonlóság, de ki is egészítik egymást

Szerencsére nem kell elkeseredni, hiszen többféle társkereső is létezik. Ilyen például az alkalmi társkereső, az idős társkereső, a diplomás társkereső és nem túl meglepő módon a tudományos társkereső is egy új lehetőség.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy olyan társkereső, ahol számtalan egyedülálló ismerkedik és keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Ez azt jelenti, hogy a regisztrációkor külön szempontok szerint ki kell tölteni egy kérdőívet, ami sok érdekes szempontot elemez, így ennek segítségével olyan emberek adatlapját ajánlja neked, akikkel hasonló az érdeklődési körötök. Ilyen természetesen az értékrend, szabadidő eltöltése és még számos szempont. Mert hiába gondolod, hogy egy bizonyos típusú férfival vagy nővel lennél boldog, ha a valóságban mégsem működik. Sokszor a többség nincs tisztában azzal, hogy milyen társat is keres, így nehezen találják meg a párjukat, vagy mindig újabb csalódás éri őket.

Működik a tudományos társkeresés?

Alapvetően a vélemények megoszlanak a hatékonyságát tekintve, hiszen a mai világban ki az, aki tudományos alapon keres társat? Sokak számára a különböző alapokon nyugvó társkeresők meglehetősen visszatetszőek, hiszen a szerelem nem pénzügyi vagy épp végzettségi szempontok szerint válogat. Ettől függetlenül akár hiszünk benne, akár nem, sokszor előfordul az, hogy egy tudományos társkereső használatával találkozó pár kapcsolata egy életen át tart.

Szakértők álláspontja szerint egy hosszú távú, jól működő kapcsolat alapja minden esetben az azonos értékrend és a hasonló gondolkodásmód. Egy ilyen alapokon működő társkereső minden esetben csak azokat mutatja, akiknek a leginkább hasonlítanak a válaszai a tiédhez. Ennek az egyetlen hátránya, hogy sokszor úgy érezheted, hogy nem te választod ki azt, akit szeretnél, hanem csak egy szűkebb szegmensét látod a lehetséges partnereknek.

Két egymáshoz passzoló társ
Könnyebb azonos értékrendű társra lenni, ha a rendszer szűri számodra a találatokat

De ha jobban belegondolsz, mi a jobb, a bőség zavara vagy egy már olyan, előre “megszűrt” részből válogatni, ahol kisebb a csalódás esélye?!

Már többször szóba kerültek a különféle értékek, melyek közül a leggyakrabban vizsgált a szempontok a tudományos társkereső által az alábbiak:

  • az alapvető elvek és értékek
  • a család és rá vonatkozó tervek
  • az életben a különféle célok
  • a meglévő munkához és pénzhez való viszonyok
  • a kommunikáció és konfliktuskezelési módok
  • a szexualitás és ehhez kapcsolódó érdeklődés
  • az életmód és szabadidő eltöltése

Akár érdekes lehet számodra a tudományos társkeresés, akár nem, ne habozz, regisztrálj még ma, hiszen sosem tudhatod, hol vár rád a nagy ő!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Laza kapcsolatot keresel az online társkeresőn?
Laza kapcsolatot keresel az online társkeresőn?

Ha laza kapcsolatot szeretnél, akkor szükséges hozzá egy ideális partner, aki szintén ugyanebben gondolkodik. Nálunk őt is megtalálhatod, és még sokkal többet is.

laza kapcsolatjúnius 28.
“Hol ismerkedjek 40 felett?” Mutatjuk!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” Mutatjuk!

Mi a CUPYDO Társkeresőnél tudjuk, hogy nem áll meg az élet negyven felett sem, és hogy klasszikust idézzünk: nem csak a húszéveseké a világ. Pedig néha úgy tűnik, igaz?

társkeresésjúlius 11.
Érdekes lehet számodra az 50 feletti társkeresők világa?
Érdekes lehet számodra az 50 feletti társkeresők világa?

Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, 50 felett sokan életük végéig az egyedüllétre rendezkednek be. Pedig van másik út!

társkeresés 50 felettjúnius 8.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?