A vidéki társkereső platform

Összes Bloghoz
A vidéki társkereső platform
Rovat: társkeresés  /   Dátum: 2020. augusztus. 17.
A vidéken élők gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy látszólag szinte mindenki, aki a párját keresi, Budapesten él, így az online társkeresés egy vidéki ember számára elsőre lehetetlen feladatnak tűnik. Ebben nyújt segítséget a vidéki társkereső, ahol a vidék egyes területein élők egymásra találhatnak.

Milyen az a vidéki társkereső?

A vidéki társkereső értelemszerűen a vidéki szinglik platformja. Ugyanakkor ezt nem úgy kell elképzelni, hogy van egy fővárosi és egy vidéki társkereső, hanem az egyetlen fővárosi mellett sok vidékire van szükség. Hiszen ha jobban belegondolsz, Sopron és Békéscsaba is a vidékhez tartozik, mégis kicsi az esélye, hogy az ország két végében élő ember egymásra találjon. Ez az oka annak, hogy a vidéki társkeresők az ország egyes területeit fedik le, így az azonos környéken élők könnyebben megtalálják egymást.

További hatalmas könnyebbség a vidékiek számára, ha a társkereső platformon nem kizárólag megyére tudnak szűrni, hanem a megyén belül lévő kisebb és nagyobb városokra is, mint például Debrecenre vagy akár Téglásra, ezáltal valóban van esélye a közelben élő szinglikkel felvenni a kapcsolatot.

Kisebb a felhozatal

A 2017-es adatok szerint Budapest lakossága 1,752 millió fő, aminek ha csupán egyetlen százaléka regisztrál, az akkor is bőven több mint 15.000 társkeresőt jelent egy viszonylag koncentrált helyszínen. Ezzel szemben vidéken, például Sopronban a teljes népesség megközelítőleg 62.000 fő, aminek az egy százaléka az ezer főt sem éri el.

Ebből is látszik, hogy míg a fővárosban bőven van lehetőség az ismerkedésre online is, addig vidéken erre jóval kevesebb lehetőség akad, ezért is van szükség a vidéki társkereső szolgáltatásokra.

Kisebb a felhozatal
Kisebb a felhozatal, de semmi pánik

A közlekedés is nehezítő tényező

Míg Budapesten gyakorlatilag 5 percenként indulnak buszok, villamosok vagy metrók a város egyik részéből a másikba, addig ez vidéken nem ennyire egyszerű. Ugyanis a kisebb településeken nem ritka a nagyon gyér tömegközlekedés, és vannak olyan eldugottabb helyek, ahonnan a legközelebbi városba is több átszállással lehet csak eljutni.

Ez nem könnyíti meg a randizást, hiszen nem csupán a randi helyszínére eljutást kell megoldani, hanem az onnan hazajutást is, ami meglehetősen nehéz, ha a randi kicsit elhúzódik, és este 9 után már nem igen járnak buszok, vagy nincs megfelelő csatlakozás.

Vidéken sem mindenki ugyanarra vágyik

A tévés társkereső műsorokból (pl. Házasodna a gazda) gyakran azt a téves következtetést vonják le, hogy a vidéki férfiak tartós kapcsolatot keresnek, és mielőbbi családalapításon gondolkodnak. Ez viszont túlságosan nagy általánosítás, hiszen akár a férfiakról, akár a nőkről beszélünk, mindkét nemben vannak olyanok, akik megfelelnek ennek a képnek, míg olyanok is, akik inkább a laza, egyéjszakás kapcsolatokat részesítik előnyben attól függetlenül, hogy a budapesti vagy a vidéki társkeresőre regisztráltak.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy társkereső oldal, ahol rengeteg vidéki tag ismerkedik és keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Az eredményekért vidéken is meg kell dolgozni

Tévedés azt gondolni, hogy a vidéki társkeresőn gyorsabban egymásra találnak az emberek, csak mert a regisztráltak száma nem rúg olyan magasra, mint a fővárosiak körében.

Vagyis egy vidékinek is érdemes gondot fordítania az adatlapja megfelelő kitöltésére, az előnyös fotók kiválasztására, és a kapcsolat kezdeményezésére, ha valóban szimpatikus illetőre talál.

Vidéki boldog pár
A CUPYDO-n megismerheted társadat az ország bermely részéből

Amennyiben te is társat keresel, esetleg csak barátkoznál, regisztrálj nálunk, és vedd fel a kapcsolatot olyan szingli nőkkel vagy férfiakkal, akikkel talán sehol máshol nem találkoznál!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Te tudod, hogy mik egy szerelmes nő jelei?
Te tudod, hogy mik egy szerelmes nő jelei?

Miről ismerszik meg ha egy nő szerelmes? Felfedjük az apró jeleket, amiből rájöhetsz, hogy tetszel-e a kiszemelt hölgynek vagy inkább máshol érdemes próbálkoznod.

társkeresési praktikákmájus 14.
Honnan veszed észre, ha a nő szerelmes?
Honnan veszed észre, ha a nő szerelmes?

Mikor táplál érzelmeket feléd a kiszemelt nő? Mutatunk 6 jelet, amiből biztosan tudni fogod, hogy nyert ügyed van!

társkeresési praktikákmárcius 15.
Te tudod, hogy mik a testbeszédben a szerelem jelei?
Te tudod, hogy mik a testbeszédben a szerelem jelei?

Személyes találkozás során milliónyi jelből tudsz tájékozódni. Érdemes azonban nem csak partneredet, hanem saját magadat is figyelni. Lássuk, miért!

társkeresési praktikákdecember 4.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?