7 legjobb budapesti randihely társkeresőknek

Összes Bloghoz
7 legjobb budapesti randihely társkeresőknek
Rovat: randi tippek  /   Dátum: 2019. április. 12.
Budapest bővelkedik a jó randihelyekben, társkeresőként kiválasztani közülük a legjobbat azonban nem mindig egyszerű feladat. Különösképp igaz ez az első találka esetében, de arról se feledkezzünk meg, hogy a randizás nem csak a friss párok kiváltsága. Egy biztos, a fő kérdés végül mindig ugyanaz lesz: "Hova menjünk?". Ha még nem tudjátok a választ, akkor most segítünk néhány ötlettel. 1. Sétahajózás a Dunán

Romantikus és felejthetetlen élményt nyújthat egy esti, panorámás hajókirándulás. Tervezhetitek vacsorával vagy akár nélküle is, miközben lehetőségetek lesz szemügyre venni a kulturális világörökség részének nyilvánított, pazar budapesti panorámát. A hajóutak nagyjából 1,5 - 2 órásak, ahol így bőven van időtök megcsodálni a város tündöklő éjszakai fényeit.

Ha érdekel, hogy milyen bakikat érdemes elkerülnöd a randi során, akkor olvasd el a 10 dolog, amit kerülj első randin cikkünket is.

2. Bringával a Margitszigeten

Ez egy igazán hangulatos és egyedi kis programlehetőség azoknak, akik a beszélgetés mellett szívesen mozognak egy keveset. Hiszen van annál jobb, mint szívünk választottjával változatos és gyönyörű helyeken végigtekerni?

Természetesen nem kell hosszú távban gondolkodni, egy Margitsziget kört például könnyedén meg tudtok tenni együtt. Ha bárhol megszomjaztok, vagy fagyizni támadna kedvetek, akkor pedig csak leugrotok a járgányról és irány egy kényelmes pad.

Margitszigeti szökőkút

Ha netán nincs bringátok, akkor sincs semmi baj, több kölcsönző is üzemel a környéken, ahonnan egyszerűen és gyorsan beszerezhettek két "drótszamarat" néhány órára.

3. Szabadulószoba

Ötletes és izgalmas randi program lehet egy közös szabadulószobás élmény. A szituáció egészen biztos, hogy segít majd feloldani a kezdeti, stresszes perceket, hiszen a feladatok úgyis elvonják majd a figyelmeteket arról, hogy egy randevún vagytok, és így rögtön egy kis játékot is vihettek a találkozóba.

Ha esetleg nem ismernétek a szabaduló szobák lényegét: Ez egy olyan játék, ahol bezárnak benneteket egy szobába (természetesen jelképesen, ha akartok, bármikor kijöhettek), és különböző logikai, ügyességi feladatokat kell megoldanotok a kijutáshoz. A játékhoz általában készítenek és ismertetnek egy kerettörténetet is, hogy még inkább beleélhessétek magatokat a történésekbe. Általában 60-90 perc szokott a rendelkezésre állni a kiszabaduláshoz.

Jó móka a budapesti szabadulószobázás
4. Kopaszi-gát

Pest egyik zöld kis gyöngyszeme a Kopaszi-gát. Először itt járva szinte mindenkinek azonnal feltűnik a gyepre kihelyezett - és egy kis humorral is megfűszerezett - tábla, melyen az áll: "A fűre lépni szabad". A szemünk általában ahhoz szokott, hogy tiltó táblákat helyeznek ki az ilyen gyönyörűen gondozott pázsitokra. Hát itt bizony nem, és ezt a lehetőséget mindenki ki is használja. Párokat, családokat, gyerekeket, sportolókat egyaránt vonz a hely.

Javasoljuk, hogy fogjatok egy kis finom elemózsiát, vigyetek egy kényelmes plédet, és huppanjatok le a fűbe. Más dolgotok már nem is lesz, mint beszélgetni, és a remélhetőleg szép időben élvezni a friss levegőt, napsütést, és persze egymás társaságát.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy társkereső oldal, ahol számtalan budapesti tag keres komoly kapcsolatot? Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod mihamarabb!

5. Budai Vár

Egy felmérés szerint a várnegyedbe szervezett randik esetében komoly döntő tényezőként szerepel a társkeresők lakhelye. Így minden ötödik párkereső a budai várnegyedre esküszik, ha randevúról van szó, míg a pesti oldalon élők közül a legtöbben más célt választanak szívesen.

Benneteket ne befolyásoljanak a statisztikák és a lakhely sem. A Budai Vár gyönyörű, hangulatos és romantikus randihelyszín első vagy sokadik találkozóra egyaránt. A városra nyíló kilátás, és a közeli utcácskákban lévő kávézók, cukrászdák, éttermek rengeteg lehetőséget teremtenek az idő közös és kellemes eltöltésére.

Közkedvelt randihely a Budai Vár
6. Kincsem Park

Semmikép sem a kommersz randi programok közé sorolható egy közösen eltöltött délután a Kincsem Parkban. Viszont annál izgalmasabb! A versenyek általában 14 óra után szoktak kezdődni, amire lehetőségetek van fogadni is, ha szeretnétek. Nem muszáj nagy összegeket feltennetek, szóljon ez sokkal inkább a közös játékról, 300 Ft-os tétekkel is remekül el tudtok majd szórakozni.

Ha megéheznétek, akkor üljetek be az étterembe és egyetek valami finomat, miközben az asztalotoktól szoríthattok majd saját versenyzőitekért.

7. KIOSK

Ha lehetőségetek van rá, akkor ide mindenképp kedden este menjetek. Ugyanis történt az egyszer úgy, hogy néhány évvel ezelőtt, a Föld Órája alkalmából a hely üzemeltetői úgy döntöttek, kizárólag gyertyákkal világítják meg a Március 15. téren fellelhető, sokak által kedvelt bisztrójukat. Az ötlet akkora sikert aratott, hogy azóta minden kedd alapból csak gyertyafényes a KIOSK-ban. Kell ennél jobb lehetőség a meghitt, romantikus hangulat megalapozására?

Természetesen az összes jó helyet, és ötletet nem volt lehetőségünk felsorolni ebben a cikkben, de ha te is tudsz olyat, ami bevált és bátran ajánlanád, akkor kérjük, oszd meg lejjebb kommentben a cikket olvasó többi társkeresővel!

Gyertyafényes vacsora a KIOSK-ban
Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Te felismered a vonzódás jeleit?
Te felismered a vonzódás jeleit?

Vajon jól értelmezted a vonzódás jeleit, és tényleg tetszel annak a srácnak? Vagy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat? Segítünk eldönteni!

társkeresésnovember 11.
Te mindig találsz beszélgetéstémákat a pasikkal?
Te mindig találsz beszélgetéstémákat a pasikkal?

Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal. Ezekkel a témákkal kezdjetek!

társkeresési praktikákoktóber 31.
“Hol ismerkedjek 40 felett?” Mutatjuk!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” Mutatjuk!

Mi a CUPYDO Társkeresőnél tudjuk, hogy nem áll meg az élet negyven felett sem, és hogy klasszikust idézzünk: nem csak a húszéveseké a világ. Pedig néha úgy tűnik, igaz?

társkeresésjúlius 11.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?