10 dolog, amit kerülj első randin

Összes Bloghoz
10 dolog, amit kerülj első randin
Rovat: randi tippek  /   Dátum: 2018. december. 2.
Az első randi számos izgalmat tartogathat mindkettőtök számára, hiszen ilyenkor még alig ismeritek egymást. Ahhoz, hogy jól süljön el, ne csak azt tervezd meg, hogy hova menjetek, hanem gondolod át, hogy mit ne csinálj, milyen bakikat ne kövess el közben. Összegyűjtöttünk tíz példát, melyek a segítségedre lehetnek. 1. Hagyd kibontakozni őt is

Ha szeretsz sokat beszélni, akkor nem áll fenn a veszélye annak, hogy randi közben beáll az a bizonyos kínos csend, amitől sokan tartanak. Azonban ahhoz, hogy ne csak a társkereső oldalakon legyél sikeres, hanem a randitokon is, oda kell figyelned arra is, hogy a másik fél elegendő lehetőséget kapjon a kibontakozásra, és ne csak a te életedről beszéljetek. Hallgasd meg őt is, és ne szakítsd félbe, ha például épp egy vicces sztori elmesélésének közepén tart.

2. Ne ijeszd el

Legyen bármennyire is meghitt a pillanat és romantikus a randi, sose engedd, hogy azonnal elvigyenek az érzéseid. Ne kezdj el rögtön a közös jövőről, leendő gyermekekről és házasságról áradozni, ugyanis ez feltehetően fordítottan hat majd a randipartneredre. Ilyesmit csak hosszú, közösen eltöltött idő (hónapok, évek) után célszerű felhozni.

3. Kerüld az indikszrét témákat

Nem illik az első találkozó alkalmával indiszkrét témákat felhozni, mint például a szexuális szokások, ki mennyit keres, mennyi pénz áll a bankszámláján. Rossz képet festene rólad, ha ezen témákkal indítanál. Beszélgessetek inkább valami hétköznapibb dologról, ami egyébként mindkettőtöket érdekel, például, hogy milyen szabadidős tevékenységeket kedveltek, kedvenc filmekről és könyvekről.

Nem illik zavarba hozni a másikat
Nem illik zavarba hozni a másikat
4. Ne állíts valótlanságokat

Egy ilyen találkozónak arról kell szólnia, hogy jobban megismerjétek egymást. Ehhez viszont őszinteségre van szükség, hogy lássátok, egy hullámhosszon vagytok-e, és van-e értelme később a folytatásnak. Mellesleg, mint tudjuk, egyszer minden hazugság kiderül. Képzeld el, milyen kellemetlen helyzetbe hozod magad, ha valamelyik füllentésedben nem vagy következetes, és később véletlenül elszólod magad. Kerüld az ilyen helyzetet, és mondj igazat magadról már a kezdetektől.

5. Tedd el a telefonod

Randin a telefonodnak a zsebed vagy a táskád mélyén a helye. Kifejezetten idegesítő, és unszimpátiát keltő, mikor beszélünk valakihez, ő pedig közben a telefonját simogatja, és 5 másodperces késéssel válaszolgat vissza. Ha ilyesmit teszel, azzal azt a képet adod magadról, hogy nem tiszteled megfelelő mértékben a másikat. Ne Facebookozz, ne Instázz, hanyagolj minden ehhez hasonló dolgot. A telefonhasználatra randi közben az egyedüli indok az lehet, ha egy valóban sürgős hívást kapsz. Ilyenkor kérj illedelmesen elnézést, és bonyolítsd le, amilyen gyorsan csak tudod. Remélhetőleg utána onnan tudjátok folytatni, ahol abbahagytátok.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy modern társkereső oldal, ahol naponta több ezer tag ismerkedik és keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod mihamarabb!

6. Ne viselj kényelmetlen ruhát

Kétségtelen, hogy mindenki szeretne csinos lenni az első találkozó alkalmával, azonban ha túlzásba visszük, és az öltözetünk akadályoz majd a járásban, evésben, akkor nem a kívánt hatást fogjuk elérni vele. Próbálj olyan ruhát választani, ami csinos, amit szeretsz, netán volt már rajtad előzőleg is, és magabiztosan tudsz viselkedni benne. Nőként kerüld a túl magas sarokkal felvértezett lábbeliket, férfiként pedig a kelleténél szűkebb nadrágot, inget, zakót.

7. Ne beszélj az exeidről

Bár az előző kapcsolataidat természetesen semmi okod szégyellni, hiszen a korábbi partnereid az akkori életed részét képezték, azonban nem szerencsés az exeidről beszélni órákon át, vagy olyan témákat felhozni, hogy éppen kivel volt a legutóbbi futó kapcsolatod, esetleg hányan és kik legyeskednek körülötted mostanában. Ennél számtalan sokkal jobb randitéma akad. Mesélj inkább a terveidről, vágyaidról, az életben előzőleg átélt élményeidről, ezek kellemesebb hangulatot fognak adni az ismerkedéshez.

8. Ne késs

Nők esetében megengedett egy kis késés, de ha pontos vagy, azzal máris pozitív képet sugárzol magadról, olyasvalakiét, akiben meg lehet bízni, akinek lehet adni a szavára, és ha azt mondta, hogy ott lesz este 7-kor, akkor ő ott is van. Persze ha késel 5 percet, akkor sem dőlt össze a világ, ráadásul sokszor rajtunk kívülálló okok is közrejátszhatnak, mint például a kaotikus városi forgalom. TIPP ennek kivédésére: Számolj rá egy keveset a találka időpontjára. Például, ha 19:00-ra volt megbeszélve, akkor úgy érdemes készülődni otthon, mintha 18:45-re mennél, és máris negyed óra előnyhöz juttattad magadat.

Szimpatikus, ha időben érkezel
Szimpatikus, ha időben érkezel
9. Kerüld a nem "randi kompatibilis" kajákat

Beülni egy kellemes étterembe mindenképp jó program, azonban érdemes ésszerűen megválasztani a helyet és az ételt is. Tipikus nem randizós kaja például a gyros, vagy az óriáshamburger. Mindkettő nagyon finom, no de evett már valamelyikünk úgy gyrost, hogy közben nem lett nyakig szószos mindenhol?

10. Ne erőltess semmit

Jól sikerült a randi, és úgy érzed, hogy szeretnél második találkozót. Ezt mindenképp add a másik fél tudtára, és ha megbeszélitek, hogy hamarosan egymásra írtok az is klassz. Azonban ne akard belekényszeríteni őt egyből egy döntési helyzetbe, és azonnal leegyeztetni vele a következő randi időpontját. Hadd ülepedjen le mindenkiben egy kicsit a dolog. Érdemes ilyenkor 1-2 napot hagyni a másiknak, és nem ráírni azonnal olyasmi üzenetekkel, mint "Mizu?", "Milyen volt?", "Tetszettem?" Ez azt a képet sugallja rólad, hogy nem vagy magabiztos. Várd ki azt a kis időt, ami a te javadra dolgozik, aztán írj rá, és kezdeményezz valami teljesen könnyed, általános témával, majd csak azt követően kanyarodj a második randi témája felé.

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Alkalmi társkereső – miért jó?
Alkalmi társkereső – miért jó?

Szingliként széles skálán mozognak a lehetőségeid egy alkalmi társkeresőn. A laza kapcsolatok mellett meglepően sok ismerkedés torkollik tartós párkapcsolatba.

alkalmi társkeresésfebruár 3.
Milyen az ideális férfi a társkereső nők számára?
Milyen az ideális férfi a társkereső nők számára?

A társkereső nők legtöbbször az álompasit keresik. De vajon mit jelent az ideális férfi számukra? Erre adunk választ cikkünkben.

társkeresésjanuár 31.
A Valentin-napról őszintén
A Valentin-napról őszintén

Honnan ered a Valetin-nap, és vajon azt testesíti-e meg ma valójában, amiért Ámor eredetileg kitalálta?

párkapcsolati tanácsokfebruár 14.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?