“Hol ismerkedjek 40 felett?” Mutatjuk!

Összes Bloghoz
“Hol ismerkedjek 40 felett?” Mutatjuk!
Rovat: társkeresés  /   Dátum: 2021. július. 11.
“Hol ismerkedjek 40 felett?” - kérdezed. Mi a CUPYDO Társkeresőnél tudjuk, hogy nem áll meg az élet negyven felett sem, és hogy klasszikust idézzünk: nem csak a húszéveseké a világ. Pedig néha úgy tűnik, igaz?

Az ismerkedés nehézségei

Elmúltál már negyven, és egyedülálló vagy? Vagy esetleg nemrég zárult le egy hosszabb kapcsolatod, vagy talán már csak azt várod, hogy kimondják a válást? Akkor bizony nem vagy egyszerű helyzetben. Egy bizonyos kor felett már amúgy is nehezebben nyílik meg az ember, a sok pozitív párkapcsolati tapasztalat mellé nyilván begyűjtött már sokunk jó nagy adag negatív élményt is. És ezeket a nehézségeket cifrázza tovább a hol és a hogyan kérdése.

A pandémia sújtotta idők szinte minden személyes lehetőséget elvettek az összes korosztálytól. Koncertek, bulik, kerti partik ezrei maradtak el, színház- és kondibérletek jártak le kihasználatlanul, és még a kedvenc éttermünkbe sem tudtunk beülni, megadva ezzel a lehetőséget, hogy valaki mellénk telepedjen.

Maradt hát a modern kor áldása-átka: az internet és vele együtt megannyi kérdés!

Hogy legyen vonzó az Insta feedem? Ki jár Facebookon? Lépjek be csoportokba, és adjam ki magam egyszerre akár több ezer ember előtt? Vagy töltsek le olyan társkereső alkalmazásokat, amikről már amúgy is rémhíreket hallottam?

A megfelelő eszközök ismerkedéshez
Manapság szinte mindenki zsebében ott lapulnak a megfelelő eszközök a boldogság eléréséhez

Miközben a negyven felettiek ezekre a kérdésekre keresték a válaszokat, addig a húszas-harmincas éveiket taposó társkeresők kifejezetten otthonosan mozogtak az online térben. A negyven feletti korosztály bátortalan lépéseit tovább bizonytalanították a durva vagy épp a teljesen elmaradó reakciók. Hamar kedvét szegi egy-egy indokolatlanul bántó üzenet minden ismerkedni vágyónak, holott még évtizedekig boldog párkapcsolatban élhetne valakivel, aki ma még kicsit távolabb van tőle.

“Hol ismerkedjek 40 felett?”

Mennyire van távol, és meddig? Szinte halljuk a kérdéseket kiszakadni a monitorok mögül.

Miután a klasszikus ismerkedési lehetőségek valóban leszűkültek, ezért azt javasoljuk a negyven feletti társkeresőknek, hogy tegyenek egy próbát az online térrel, és ismerkedjenek meg olyan emberekkel, akikkel a való életben nem biztos, hogy lehetőségük nyílt volna megismerkedni.

A CUPYDO Társkeresőnél többféle módon is készültünk a negyven felettiekre.

Mutatjuk, hogyan!

  • Gyors regisztrációval egyszerűsítettük a sokszor nehézkes kezdő lépéseket.
  • Egyszerű, felhasználóbarát felület gondoskodik arról, hogy neked csak a párkereséssel kelljen törődni. Nem kell a technika ördögének lenned, nincs szükséged külön alkalmazás telepítésére, így a lehető leggördülékenyebb az online ismerkedés.
  • Üzenetküldő felületünk különösen jól használható, hisz a cél a pörgős beszélgetés, hogy mihamarabb kiderüljön, van-e esély a közös jövőre.
  • Tudsz életkor, város, végzettség vagy akár vallás szerint is keresni, így biztosan nem kell felesleges köröket futnod hozzád nem illő emberekkel.

A CUPYDO egy olyan társkereső, ahol naponta több ezer 40 feletti egyedülálló ismerkedik és keres párt. Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Hogyan álljak neki ismerkedni?

A szolgáltatásunk ebben is segít: igyekszünk jó tanácsokkal, tapasztalatokkal ellátni minden regisztrálót, hogy aztán tudja, mire számítson, mire figyeljen, milyen hibákat ne kövessen el, vagy épp mikor zárjon le egy beszélgetést.

Középkorú pár lábai
A zárkózottság lényegesen könnyebben leküzdhető, ha olyannal ismerkedünk, akivel sok a közös téma

Jóllehet, a negyven felettiek jóval zárkózottabbak, érdemes minél több információt megadni magadról, hogy valóban csak olyanok keressenek meg az üzeneteikkel, akikkel van közös téma.

Ha a regisztráció során az adatlapod minél teljesebben töltöd ki, annál nagyobb az esély, hogy párt találsz magadnak - akár negyven felett is! A végső cél végülis ez lenne, ugye?

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
5 árulkodó jel, hogy még nem vagy túl az exeden
5 árulkodó jel, hogy még nem vagy túl az exeden

Túl vagy már az exeden? Vagy még nem tudtad igazán elengedi? Mutatunk 5 árulkodó jelet, ami arra enged következtetni, hogy még nem sikerült lezárnod az előző párkapcsolatodat.

társkeresésfebruár 25.
Társkeresés gyerekkel - Merj bátran nyitni!
Társkeresés gyerekkel - Merj bátran nyitni!

Az egyedülálló szülők sokszor érzik, hogy a társkeresés gyerekkel túl nagy feladat. Pedig társas lényként megérdemeljük, hogy ideális pár legyen mellettünk.

társkeresés szülőkéntmájus 8.
Online társkeresés férfi szemmel
Online társkeresés férfi szemmel

Az online társkeresést mindkét nem egy picit másképp közelíti és éli meg. Cikkünkben most a férfiak szemszögéből mutatjuk be a netes párkeresést.

társkeresésjúlius 8.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?