Hogyan hódítsunk meg egy férfit? Lássuk a tippeket!

Összes Bloghoz
Hogyan hódítsunk meg egy férfit? Lássuk a tippeket!
Rovat: társkeresési praktikák  /   Dátum: 2020. november. 24.
Véleményünk szerint már a kérdésben egy alapvető hiba van, hiszen nem a nőknek kell a hódító szerepbe bújni. A vadászat, a hódítás a férfiak feladata, a nőknek jár az elfogadás vagy épp a visszautasítás lehetősége. Ez a génjeinkbe van kódolva, így nem biztos, hogy jó megoldás, ha eltérünk tőle. De vajon akkor mi a jó megoldás, azaz hogyan hódítsunk meg egy férfit?

Nem mindegy a közeg és a körülmények

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szituációban találkozunk az illetővel, azaz ismerjük-e vagy sem, beszéltünk-e már korábban, vagy csak egyszerűen szimpatikus.

Tudtad, hogy a CUPYDO társkeresőn naponta több ezer egyedülálló tag ismerkedik és keres komoly kapcsolatot? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Ha első pillantásra szimpatikus, akkor először is a figyelmét kell elnyerni. Semmiképp ne legyél harsány és közönséges! Kapd el a pillantását, és akár rá is mosolyoghatsz. Ha van közös ismerős, be is mutathat egymásnak titeket, és akkor már indul is a beszélgetés. Lehetőleg ne mutasd ki azonnal, hogy érdekel, hanem hagyd, hogy vadásszon. Ettől függetlenül, ha tükrözöd a testtartását, és szinkronban mozogsz vele a kommunikáció során, az azt jelzi, hogy szimpatikus neked.

Az ismerkedés létrája, ami a szívedhez vezet
Mutasd ki, ha szimpatikus, de hagyd hogy ő is fektessen energiát a hódításba

Ha mondjuk egy szórakozóhelyen találkoztok, akkor nehéz lesz kommunikálni, de nem kivitelezhetetlen.

Amennyiben már van egy előzetes ismeretség, akkor valamivel könnyebb dolgod lesz, hiszen valószínűleg már beszélgettetek korábban. Ebben az esetben sokkal jobb helyzetből indultok, hiszen akad majd közös téma. Persze közel sem mindegy, hogy ez lesz-e az első találkozás számos online diskurzu után, vagy társaságban ismertétek-e meg egymást.

5 tipp, hogy hogyan hódítsunk meg egy férfit!

  1. Mindig légy ápolt, és ügyelj arra, hogy bár legyen kellemes illatod, de semmiképp ne vidd túlzásba. A túl sok illat inkább taszító, mintsem vonzó, főleg akkor, ha több is keveredik. Ne feledd, a kevesebb néha több. Sőt, egy jól megválasztott feromonos parfüm csodákra képes. Ugyanez igaz a sminkre is.
  2. Beszélgetés közben érdeklődj iránta, növeld az önbizalmát. Légy érdeklődő és nyitott, hiszen az emberek nagy része szeret magáról beszélni, és örülnek, ha valaki kíváncsi a véleményükre. Tehát tegyél meg mindent, hogy a kiszemelt jól érezze magát a közeledben, azaz ne terheld az első randin a gyermekvállalási elképzeléseiddel. Ez nagyon fontos, ha az a kérdés, hogy hogyan hódítsunk meg egy férfit.
  3. Nyugodtan helyezkedj az intim szférájába, de csak úgy, hogy ne tűnjön szándékosnak. Egy kicsit érintsd meg, ha úgy hozza a szituáció, hiszen egy kis kontakt rengeteget elárulhat arról, hogy hogyan is vélekedik. Ha nem húzódik el, sőt ő is feléd hajol, akkor jó eséllyel érdeklődik irántad.
    Kávézós randi kettesben
    A testbeszéd árulkodó, például, ha leutánozza a mozdulataid, akkor jó eséllyel tetszel neki
  4. Mutass valamennyit, de hagyd a képzeletre a többit. Ha egy merész ruhadarabot választasz a találkozóra, jó eséllyel nem a szemedbe fog nézni a beszélgetés alatt, erre mindenképp számíts. Éppen ezért, annak függvényében, hogy mit vársz a randitól, dönts a megfelelő ruha mellett. Az ágyban akarsz kikötni? Akkor mehet egy szexisebb darab. Ha meg nem, akkor rejts el többet a ruhák alá, mint amennyit megmutatsz, hidd el, be fog indulni a fantáziája.
  5. Nyugodtan zavard össze. Légy közvetlen, hogy lássa, hogy érdekel, majd egy kicsit később feltűnően ne foglalkozz vele. Elindul benne a vadászösztön, hogy megtartsa a figyelmedet. Hagyd, hogy gondoskodjon rólad, hiszen nem véletlenül nevezik a gyengébbik nemnek a nőket. Egy magabiztos és egyben védelmezhető nő a férfiak jelentős részét lázba hozza.

Megkaptad a választ a kérdésre, hogy hogyan hódítsunk meg egy férfit? Ha még maradt kérdés, akkor regisztrálj társkeresőnkön, és próbáld ki, hogy neked hogy megy!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
A Valentin-napról őszintén
A Valentin-napról őszintén

Honnan ered a Valetin-nap, és vajon azt testesíti-e meg ma valójában, amiért Ámor eredetileg kitalálta?

párkapcsolati tanácsokfebruár 14.
“Hol ismerkedjek 40 felett?” Mutatjuk!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” Mutatjuk!

Mi a CUPYDO Társkeresőnél tudjuk, hogy nem áll meg az élet negyven felett sem, és hogy klasszikust idézzünk: nem csak a húszéveseké a világ. Pedig néha úgy tűnik, igaz?

társkeresésjúlius 11.
A vidéki társkereső platform
A vidéki társkereső platform

A vidéki társkeresők élete nem csak játék és mese: kisebb felhozatal, kevesebb program. Azonban megfelelő stratégiával sikeresebbek lehetünk, mint a fővárosban.

társkeresésaugusztus 17.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?