Te felismered a vonzódás jeleit?

Összes Bloghoz
Te felismered a vonzódás jeleit?
Rovat: társkeresés  /   Dátum: 2022. november. 11.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.

Nos, bár talán szofisztikáltabb keretek között, de nincs ez másként a felnőttek világában sem, hiszen az igazi társkeresés felnőttkorban jön el. Most viszont még nehezebb a dolog, hiszen az online társkeresés során még keményebb dió értelmezni a vonzódás jeleit.

Hogy mégis mire figyelj, és hogyan légy résen, ebben próbálunk segíteni ezzel a blogbejegyzéssel.

Amikor elkezdődik valami

Többször foglalkoztunk már azzal, hogy hogyan és miként lehet sikeresen társat keresni az online világban, és szinte minden ezzel kapcsolatos összefoglaló során kiemeljük azt, hogy nem elég regisztrálni, aktívnak is kell lenni az online társkereső portálokon.

Fiatal pár csókolózik

Ma már bárki kezdeményezhet, így akár férfi, akár nő vagy, bátran vedd a kezedbe az irányítást. Azzal, ahogy a másik fél reagál, már sok mindent le tudsz szűrni. Az online térben érzékelhető vonzódás egyik jele, hogy sosem kell sok időt várnod a válaszra, hogy ő maga is rendszeresen ír neked, szívesen beszélget veled, de ami még fontosabb, nem akarja a végletekig elodázni a személyes találkozást.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy társkereső, ahol vonzó férfiakkal és nőkkel ismerkedhetsz? Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod mihamarabb!

Aki vonzódik hozzád az éteren keresztül is, az bizony minél hamarabb szeretne személyesen is megbizonyosodni arról, hogy jók-e a receptorai. Fontos alaptétel: minél tovább húzod a személyes találkozót, annál nagyobb az esélye, hogy soha nem is fog megvalósulni, illetve hogyha találkoztok is, elég nagy eséllyel az elképzelt és a valóságos alak annyira el fog térni egymástól, hogy csalódás lesz a vége! De ha már a személyes találkozásnál járunk, nézzük, ott mire figyelj!

A vonzódás jelei személyesen

No, ez az, amit jóval könnyebb megállapítani, hiszen amint személyesen találkoztok, egyrészt teljes valótokban látni fogjátok egymást, másrészt a kémia bizony kőkeményen dönt: vagy érzed, hogy szívesen vagy a randipartnered közelében, vagy nem. Ha ez utóbbi, akkor nem érdemes halogatni, várni, hogy megérkezzen az érzés, udvariasan és őszintén tisztázni kell a helyzetet.

Persze ha az első találkozás tökéletesen sül el, akkor is érdemes résen lenni, hiszen a vonzódás megannyi jele mutatja azt, hogy ki milyen szándékkal közelít feléd.

A vonzódás jele, ha őszinte veled, nem kerül bizonyos témákat, ha keresi a társaságod, és már a randi végén megbeszélitek a következő találkát. Biztosan vonzódik hozzád, ha napjában többször ír neked, jelezve, hogy gondol rád. A vonzódás jele, ha hozzád ér, ha igyekszik minél többet megérinteni téged, persze anélkül, hogy tolakodó lenne.

Yaay! - öröm felkiáltás

Jóllehet azok is a vonzódás jeleit mutatják, akik csupán a szexre hajtanak, mert hát valljuk be, akad jó pár lepedőakrobata is a társkereső oldalakon, a különbség mégis szembetűnő: aki igazán vonzódik hozzád és komolyan társat keres, a személyiségedre és az életedre is kíváncsi lesz, míg a strigulázóknak a körítés csak kínszenvedés, igyekeznek a lehető legrövidebb utat megtalálni a bejárati ajtó és az ágyad között. Légy résen, és dönts belátásod szerint!

Maradj a realitás talaján!

Bármennyire is nehéz megállni, hogy ne ragadtasd el magad, mégis arra intünk, hogy ahhoz, hogy sikeres legyen a társkeresésed, feltétlenül muszáj reálisan gondolkozni, hiszen ha mindenfélét belelátsz minden egyes chatbe, találkozóba, akkor csak a saját dolgodat nehezíted.

Légy őszinte, láss a dolgok mögé, maradj a lehetőségekhez mérten tárgyilagos, és meglásd, erőfeszítéseidet siker fogja koronázni!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” Mutatjuk!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” Mutatjuk!

Mi a CUPYDO Társkeresőnél tudjuk, hogy nem áll meg az élet negyven felett sem, és hogy klasszikust idézzünk: nem csak a húszéveseké a világ. Pedig néha úgy tűnik, igaz?

társkeresésjúlius 11.
A modern keresztény társkeresés íratlan szabályai
A modern keresztény társkeresés íratlan szabályai

Keresztény társkeresőként szeretnél párt találni? Semmi akadálya. Néhány szabály felállítása, és a határok kijelölése után indulhat is az ismerkedés.

keresztény társkeresésáprilis 25.
Hogyan élj boldog párkapcsolatban hosszútávon?
Hogyan élj boldog párkapcsolatban hosszútávon?

A boldog párkapcsolat hosszútávú fenntartása tudatos munka eredménye. Az alábbi tanácsok betartásával sokat tehetünk, hogy ne csak rövidtávon maradhassunk boldogok kedvesünkkel.

párkapcsolati tanácsokmárcius 21.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?