Hívd segítségül a legszebb szerelmes idézeteket, akár már az ismerkedés során is!

Összes Bloghoz
Hívd segítségül a legszebb szerelmes idézeteket, akár már az ismerkedés során is!
Rovat: szerelmes_idézetek  /   Dátum: 2024. szeptember. 7.
Számtalan idézetet használunk életünk során. Gondolj csak a ballagásokra vagy akár az ajándékkísérőkre írt sorokra. Ezek a sorok mindig valamiféle kedves és bölcs gondolatot tolmácsolnak, így az ismerkedés során is érdemes bevetni a legszebb szerelmes idézeteket.

Származzanak a pompás sorok akár versből, könyvből, dalszövegből vagy épp a kedvenc filmünkből, sok esetben többet mondanak ezer szónál. Mert hát valljuk be, bármennyire is vagyunk a szavak emberei, azért Exupery vagy Coelho szavait mi magunk nem feltétlenül tudnánk ilyen tömören és velősen megfogalmazni.

Éppen ezért mai blogbejegyzésünket ezeknek az elhíresült mondatoknak szenteljük, mert sokkal többet tudnak segíteni az ismerkedés során, mint azt elsőre hinnénk. Még mielőtt valaki azt hinné, hogy ezek majd mind csupa csöpögős, “nyálas” idézetek lesznek, akkor máris megnyugtatjuk: számtalan olyan sor van, amely a párkapcsolatok, a szerelem és a szeretet mibenlétén lamentál. Ezek a magvas gondolatok pedig sokszor a segítségünkre lehetnek az önismereti utunkon!

A legszebb szerelmes idézetek segítenek kimondani azt, amit érzünk!

Minden bizonnyal már mindenkivel számtalanszor megesett, hogy akár a blogunkat olvasva, akár filmet nézve vagy könyvet olvasva a homlokunkra csaptunk, ugyanis egy alapos aha-élményben volt részünk.

Vidám nő két piros szívecskét tart a szemei elé

Sokszor a cikkek, az irodalmi művek, a dalok szövegei olyan mondanivalót fogalmaznak meg, amelyek elindítanak bennünk valamit. Erre remek példa Exupéry gondolata, amely egyben remek indítás ahhoz, hogy megbeszéljük, kinek mit jelent egy jól működő párkapcsolat:

A szerelem nem arról szól, hogy egymást nézitek, hanem hogy közösen egy irányba néztek.

Sőt, motivációnak, útravalónak sem utolsók!

Amikor egy-egy könyvet olvasunk, számtalan sor ragad meg bennünk. Ezeket vagy kiírjuk vagy befotózzuk, hogy később vissza tudjunk térni hozzá. Nem véletlenül van ez.

Ezek a kiragadott sorok, amik értékes gondolatokat közvetítenek, számtalan esetben adnak erőt vagy útmutatást akkor, amikor úgy érezzük, vesztésre állunk, vagy egyszerűen csak nem tudjuk, hogy hogyan tovább.

Ide remekül illenek Coelho sorai:

Az igazi szerelem mindig megérkezik a megfelelő időben. Az igazi szerelmet nem kell keresni, mert hirtelen megjelenik előtted.

Akár egy Cupydós üzenet képében!

Fehér nyitott borítékból kiömlő szívecskék sokasága

Így aztán a szerelmes idézeteket akár ismerkedés során is érdemes olvasgatni, sőt, egy-egy randi alkalmával akár beszélgetést is kezdeményezhetünk a sorok mondanivalója alapján. Ezzel nem csupán klassz beszédtémát találunk, de közelebb is kerülünk egymáshoz, hiszen ennél nagyszerűbb gondolatfüzérek mentén aligha tudnánk jobban kivesézni azt, hogy mit gondolunk a szerelemről, mi a fontos számunkra egy kapcsolatban, vagy épp milyen értékek, értékrend mentén igyekszünk élni az életünket.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy modern társkereső felület, ahol rengeteg szerelmes férfi és nő ismerkedik, és keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Csak nyíltan és őszintén!

No meg szeretetteljesen! Mert bár valóban nagyon fontos eleme az ismerkedésnek, valamint alapja a párkapcsolatnak az, hogy őszinték legyünk egymással, de a szeretet kifejezése épp olyan nagy jelentőséggel bír. Számtalan tanulmány szól arról, hogy kinek mi a szeretetnyelve, ám még ha nem is kizárólag az elismerő szavakkal lehet valakinek a tudtára adni, hogy hogyan érzünk iránta, azért még soha senkit nem bántott meg néhány kedves szó vagy pár híres sor, ami helyettünk mondja el, amit érzünk.

Hemingway szavai kétségtelenül megdobogtatnak minden olyan szívet, akinek ezt az idézetet szánják:

Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.

Ha szerelmes idézetekkel nem is biztos, hogy tudunk szolgálni, attól függetlenül mindenképpen érdemes végignézni a honlapunkat, hiszen a rengeteg, ismerkedésre váró emberen túl számos tanáccsal, tippel és tudnivalóval szolgálunk! Érdemes élni vele, hiszen az online társkeresés egy merőben más világ, sajátságos játékszabályokkal, ugyanakkor olyan és annyi lehetőséggel, ami a valódi életben csak keveseknek adatik meg!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
TOP 6 Valentin-napi ajándék, ha nincs ötleted
TOP 6 Valentin-napi ajándék, ha nincs ötleted

A 6 legjobb Valentin-napi ajándék ötlet, amivel meglepheted a párod. Válassz egyet, és tedd felejthetetlenné kedvesed számára ezt a napot!

párkapcsolati tanácsokfebruár 13.
Honnan veszed észre, ha a nő szerelmes?
Honnan veszed észre, ha a nő szerelmes?

Mikor táplál érzelmeket feléd a kiszemelt nő? Mutatunk 6 jelet, amiből biztosan tudni fogod, hogy nyert ügyed van!

társkeresési praktikákmárcius 15.
Te tudod, hogy mik a testbeszédben a szerelem jelei?
Te tudod, hogy mik a testbeszédben a szerelem jelei?

Személyes találkozás során milliónyi jelből tudsz tájékozódni. Érdemes azonban nem csak partneredet, hanem saját magadat is figyelni. Lássuk, miért!

társkeresési praktikákdecember 4.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?