Honnan veszed észre, ha a nő szerelmes?

Összes Bloghoz
Honnan veszed észre, ha a nő szerelmes?
Rovat: társkeresési praktikák  /   Dátum: 2023. március. 15.
Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.

Az elmúlt évek elszigeteltsége még tovább fokozta ezt a fajta zavart az erőben, de talán szépen lassan kezdünk visszatalálni a korábbi társas érzékeinkhez. Mindenesetre ember legyen a talpán, aki magabiztosan meri azt állítani, hogy a chatpartnernője már esetleg szintet lépett, és érzelmeket táplál, ezért most a mai blogbejegyzésünkben abban igyekszünk támpontot adni, milyen jelekből következtethetsz arra, hogy nyert ügyed van!

Változik a prioritás!

Amikor regisztrálsz az online társkeresőnkre, először még gyanútlan vagy, és nem feltétlenül ismered a “játékszabályokat”, ezért mindenképpen érdemes elolvasni a korábbi blogbejegyzéseinket, amelyek tapasztalat alapján születtek, hiszen az online párkeresés valóban eltérően működik, mint a való életben. Legalábbis, ami a kezdeteket illeti.

Mert ahogy a kezdeti chateket felváltja a személyes találkozás - amit érdemes minél gyorsabban nyélbe ütni, ha komolyak a szándékok -, akkor már nagyjából ugyanazok a szabályok lesznek érvényben, mint a hagyományos ismerkedés során.

Virágot hoztál nekem? Naplemente közben.

Így ha az első találkozó jól sikerül, sőt a második után is abban maradtok, hogy folytatjátok, és nem is olyan nehéz időpontot egyeztetni az amúgy nagyon is elfoglalt hölggyel, akkor már az is egy jel: valamit hajlandó tenni azért, hogy minél hamarabb viszontláthasson!

Ha a nő szerelmes, érzed a törődést!

Persze ezt kifejezetten jó értelemben: a szerelmes nő ugyanis roppant figyelmes, így ha te azt mondod, tíz nap múlva lesz egy fontos üzleti megbeszélésed, biztos lehetsz abban, hogy rá fog kérdezni, hogy jól sikerült-e. A nők gondoskodó természete tetten érhető ezekben az apró figyelmességekben, amelyek megmelengetik még a legszőrösebb férfi szívet is!

Megkapod a kizárólagos státuszt!

Ha a randipartnered elkezd érezni irántad valamit, akkor minden különösebb nehézség nélkül függeszti fel vagy épp törli is a társkereső profilját, hiszen csak rád szeretne koncentrálni. Úgy látja, hogy azzal, hogy olyan komoly társkeresőbe botlott, mint amilyen te magad is vagy, nem érdemes tovább keresnie.

Persze mindezt egészséges keretek között kell értelmezni, hiszen bármikor dönthettek úgy, hogy bár jó volt az a pár személyes találkozó, valahogy még sincs meg az a közös rezgés.

Kíváncsi rád!

A szerelmes nő érdeklődik az életed iránt, nem csupán beszél, kérdez is. Nem faggat persze, hanem normális keretek között szeretne minél több mindent megtudni rólad, a családodról, a karrieredről, a terveidről, az álmaidról és a legszebb élményeidről!

Tudtad, hogy a CUPYDO egy modern társkereső oldal, ahol rengeteg nő és férfi ismerkedik és keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod mihamarabb!

Próbál tetszeni!

Bár alapvetően igaz, hogy minden nő saját magának öltözik ki és csípi ki magát, hogy igazán jól érezhesse magát a bőrében, azért a szerelem sok mindent meg tud bolondítani, így amennyire a komfortzónája és az egyénisége engedi, a szerelmes nő meg fog próbálni tetszeni neked, így ha kibontva nyűgöz le a haja, és ezt szóvá teszed, minden bizonnyal lobogó hajkoronával fog várni a következő találkozón!

Száguldás az álom felé egy bőröndön a felhők között

Örül neked!

A végére hagytuk a legbeszédesebb jelet, amiért igazán érdemes regisztrálni a társkeresőnkre, ez pedig nem más, mint az öröm: amikor meglát téged, boldog lesz, és ezt az érzést közvetíti minden testrésze: az arca felragyog, a szeme csillogni kezd, a szája széles mosolyra húzódik, és akár feléd lépve bizalmasan át is ölel. Ezt nem mindenki érdemli ám meg, így bánj vele óvatosan és szeretetteljesen!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
5 árulkodó jel, hogy még nem vagy túl az exeden
5 árulkodó jel, hogy még nem vagy túl az exeden

Túl vagy már az exeden? Vagy még nem tudtad igazán elengedi? Mutatunk 5 árulkodó jelet, ami arra enged következtetni, hogy még nem sikerült lezárnod az előző párkapcsolatodat.

társkeresésfebruár 25.
3 ok, amiért 70 felett igenis sikeres lehet a társkeresés!
3 ok, amiért 70 felett igenis sikeres lehet a társkeresés!

70 felett is lehet boldog, kiegyensúlyozott életet élni, a megfelelő társ kezét fogva. A megfelelő társat pedig mi segítünk megtalálni neked!

társkeresés 70 felettmárcius 8.
Hogyan készíts vonzó társkereső profilt?
Hogyan készíts vonzó társkereső profilt?

Társkeresőre regisztráláskor első lépés az adatlapunk létrehozása. Ha nem tudod, hogyan kezdj neki, akkor mostani gyorstalpalónk a segítségedre lesz!

társkeresésszeptember 30.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?