Nyugdíjas társkereső oldalakat keresel?

Összes Bloghoz
Nyugdíjas társkereső oldalakat keresel?
Rovat: társkeresés 60 felett  /   Dátum: 2021. december. 15.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.

Egészen idáig viszonylag nehezen volt megoldható ez a speciális kérés, mivel a társkereső oldalakra minden felnőtt ember regisztrálhatott, tehát a huszonéves fiatalok épp úgy láthatták a hatvan év feletti nőket és férfiakat, ami valljuk be, érthető módon aggodalomra adott okot az idősebb generáció tagjainak!

Te is voltál már hasonló helyzetben? Elég kellemetlenül érezted magad? Nem találtad a helyed a sok fiatal profil között? Esetleg még az önbizalmadat is roncsolta? Megnyugtatunk: teljesen normális érzések merültek fel benned, hiszen a generációs különbségek sokszor áthidalhatatlan problémák forrásai.

A jellem, a szív, a lélek a korral csak nemesedik, nem pedig veszít fényéből.

De attól, hogy te már a nyugdíjas éveidet élvezed, nem kell, hogy lemondj arról, hogy online társkeresőn találj rá a párodra!

Társra mindig szükség van!

Ezer és egy oka lehet annak, hogy valaki nyugdíjas korára egyedül marad, de talán a leggyakoribb ok a sajnálatosan korai elhalálozásban keresendő.

Nyugdíjas pár kezei összefonodva közelről gyűrűvel

Akármilyen okból kifolyólag is maradtál egyedül, soha ne felejtsd el: az ember társas lény! Ahhoz, hogy boldog legyen, szüksége van valakire, akivel meg tudja osztani a gondolatait, az élményeit, a félelmeit.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy komoly társkereső rendszer, ahol naponta számtalan hozzád hasonló idős és nyugdíjas férfi és nő keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Természetesen ott vannak a barátok és a családtagok, de akármilyen korú is az ember, ezek az emberek nem tudják mindazt megadni, amit viszont egy társ igen.

Ne szégyelld hát a korod, sem azt, hogy társat keresel! Megannyi év tapasztalata, bölcsessége, tudása van benned, és ezt egy korban megfelelő társ nagyra fogja majd értékelni!

A nyugdíjas társkereső oldalakon nyugodtan légy merész!

Hogy ne kelljen kellemetlen helyzetekbe kerülni, használd bátran a nyugdíjas társkereső oldalunkat!

Egyrészt biztonságot nyújthat a tény, hogy csak olyan embereket engedünk regisztrálni, akik jó minőségű fotót töltenek fel magukról, valamint alaposan kitöltik az adatlapjaikat. Így sokkal kevesebb esély lesz arra, hogy kéretlen üzeneteket kapj, vagy épp olyan emberrel vedd fel a kapcsolatot, akivel aztán öt perc után rájöttök, hogy semmilyen közös témátok nincs!

Ha pedig a technikai rész bátortalanít el, akkor se fújj visszavonulót! Felületeinket szánt szándékkal könnyen kezelhetővé és átláthatóvá alakítottuk, így nem kell számítógépes zseninek lenni ahhoz, hogy könnyedén megnézhess adatlapokat, vagy épp üzenetet írj a számodra szimpatikus jelölteknek!

Hipster vidám idős úr fejhallgatón hallgat zenét bolondos arccal

Számtalan sikersztorit láttunk már, és ami fontos, hogy nem csak a fiatalok között. Sőt, az idősebb emberek épp hogy sokkal jobban ismerik saját magukat, a saját igényeiket, már nem lebeg a családalapítás pallosa a fejük felett, azaz sokkal szabadabban, felhőtlenebbül vethetik bele magukat az internetes társkereső kalandokba!

Valld be, hogy neked is meghoztuk a kedved! Vágj hát bele bátran!

Nem kell, hogy egyedül töltsd a napjaid!

Bármit is sugall akár egy rosszindulatú szomszéd, akár egy nagyon hagyománykövető rokon, ne hagyd magad eltántorítani!

Miért ítélnéd magad arra, hogy a nyugdíjas napjaid magányosan, egyedül töltsd? Ugye tudod te is, hogy a magányosság sok betegség melegágya? Miért ágyaznál meg hát ezeknek a bajoknak? Inkább élvezd ki a sok-sok évi munka után a szabad életet, kirándulj, mozizz, sétálj, strandolj, egyél finomakat egy olyan ember társaságában, aki időskorodra a lelki társad lehet!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” Mutatjuk!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” Mutatjuk!

Mi a CUPYDO Társkeresőnél tudjuk, hogy nem áll meg az élet negyven felett sem, és hogy klasszikust idézzünk: nem csak a húszéveseké a világ. Pedig néha úgy tűnik, igaz?

társkeresésjúlius 11.
5 árulkodó jel, hogy még nem vagy túl az exeden
5 árulkodó jel, hogy még nem vagy túl az exeden

Túl vagy már az exeden? Vagy még nem tudtad igazán elengedi? Mutatunk 5 árulkodó jelet, ami arra enged következtetni, hogy még nem sikerült lezárnod az előző párkapcsolatodat.

társkeresésfebruár 25.
Neked mi a véleményed a fényképes társkeresőről?
Neked mi a véleményed a fényképes társkeresőről?

Egy fényképes társkeresőn többszörös eséllyel ismerhetsz meg hozzád passzoló embereket. Nem minden a külső, de fontos. Abból indul ki minden további kapcsolódás.

fényképes társkeresésjanuár 23.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?