Idős társkereső? Miért ne?

Összes Bloghoz
Idős társkereső? Miért ne?
Rovat: társkeresés  /   Dátum: 2021. március. 6.
A szerelem kortalan, és a többség egész életében keresi azt a társat, akivel megélheti ezt az izgalmas, felemelő és mégis oly’ ritka érzést. Ha te is közéjük tartozol, de inkább az örökifjú korosztályt gyarapítod, akkor se ess kétségbe, mert bár idős társkereső néven fut ez a szegmens, de minden életkor képviselteti magát benne. Tarts velünk és tudj meg többet a társkeresők világáról!

Minden korosztálynak – idős társkereső

A társkeresők ma már minden korosztály számára elérhetők, amivel a többség él is, hiszen egyre nehezebb párt találni, főleg mostanában. Arról nem is beszélve, hogy egy bizonyos kor felett jóval nehezebb belevágni a párkeresésbe, hiszen nem kis bátorságot igényel. Arról nem is beszélve, hogy sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mit is keresnek, hiszen akár évtizedekig éltek kapcsolatban és teljesen elszoktak attól, hogy párt keressenek. Ettől függetlenül semmiképp nem érdemes mindenáron keresni, azaz ha nincs éppen az ember olyan lelkiállapotban, hogy bevonzza a társát, akkor nincs is értelme ezzel terhelni a mindennapokat. Tudomásul kell venni azt is, hogy valaki lehet olyan helyzetben is, amikor nem a párkeresés az elsődleges.

Sármos idős férfi szelfizik
A társkeresés, randizás, ismerkedés fiatalon tartja a testet és a lelket

Mégis, amikor valaki elhatározza magát, akkor szembesül azzal, hogy egyáltalán nincs könnyű dolga. Nem csak azért, mert még saját igényeivel sincsen tisztában, hanem a saját adottságait, korát, az idő múlását képtelen elfogadni. Az egyik leggyakoribb, amikor egy férfi mondjuk fele olyan idős nőt keres, mint ő maga. Ezzel 40 évesen még nincs is akkora gond, de 60-70 évesen már felvet érdekes kérdéseket. A legjobb ebből a szempontból, hogy mindenki számára biztosítani kell a lehetőséget az ismerkedésre, és majd a jelentkezők eldöntik, hogy mire is van igényük.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy olyan társkereső, ahol rengeteg középkorú és idős egyedülálló ismerkedik és keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Mindenkinek van múltja

A társkeresés során mindenki szépen elképzel magának egy másik embert, akivel szemben különböző elvárásokat támaszt. Ez óriási probléma, hiszen könnyen lehet, hogy ennek következtében zárja ki az életéből a nagy szerelmet, ami még érheti az élete hátralévő részében. Éppen ezért talán a legjobban meghatározható elvárás a másik féllel szemben az azonos vagy közel hasonló értékrend. Amennyiben ez adott, akkor a többi sokkal gördülékenyebben megy, hiszen vélhetően könnyebb beszélgetni egymással akkor, ha egyeznek a legfontosabb pillérek. A közös időtöltés is elengedhetetlen, akárcsak az, hogy mindenki hajlandó legyen tenni a kapcsolatért.

50 felé már mindenkinek van egy múltja, amit minden esetben el kell fogadni.

Hiszen enélkül nem lenne az az ember, aki, de mellé még szégyenérzet is társulhat, ha nem vagyunk hajlandóak megérteni, hogy ez hozzátartozik az adott személyhez.

A múlthoz tartozhat egy előző társ halála is, mely nagyon nehezen feldolgozható. Akit ilyen helyzetbe sodor az élet, egészen biztosan időre van szüksége a veszteség feldolgozásához és a gyász megéléséhez. Annak sem könnyű, akit elhagynak, hiszen ebben az esetben hajlamosak vagyunk magunkra venni és értéktelennek érezni saját személyünket. Mindkét esetben sok türelmmel kell lennünk magunkkal szemben, ne kapkodjunk semmivel, lépésenként haladjunk előre a párkeresésben.

Idősebb, boldog pár a vízparton
Ne féljünk az ismeretlentől, inkább ragadjuk meg a lehetőséget a boldog évekre

Az ismeretlentől való félelemnek nem szabad teret engedni, hiszen minden partner egy új ember, új érzésekkel és vágyakkal, de igenis meg kell ismerni.

Elakadtál a keresgélésben? Úgy érzed, hogy egy kis segítségre lenne szükséged a regisztrációnál vagy a későbbiekben? Keress minket elérhetőségeinken és biztosan segítünk, hogy minden gördülékenyen menjen az ország legjobb társkeresőjén.

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Honnan tudjuk, hogy kinek milyen az igazi férfi?
Honnan tudjuk, hogy kinek milyen az igazi férfi?

Mindenkinek mást jelenthet az igazi férfi fogalma, de mégis vannak jól megfogható tulajdonságai, jellemvonásai. Ezek az ismertetőjegyei!

társkeresésáprilis 13.
Hogyan élj boldog párkapcsolatban hosszútávon?
Hogyan élj boldog párkapcsolatban hosszútávon?

A boldog párkapcsolat hosszútávú fenntartása tudatos munka eredménye. Az alábbi tanácsok betartásával sokat tehetünk, hogy ne csak rövidtávon maradhassunk boldogok kedvesünkkel.

párkapcsolati tanácsokmárcius 21.
A szerelmes férfit meg kell becsülni
A szerelmes férfit meg kell becsülni

A mostani cikkünk leginkább a nőknek szól, és azt próbálja meg körbejárni, hogy miként érdemes reagálni a szerelmes férfira.

társkeresési praktikákmárcius 28.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?