Társkeresés gyerekkel - Merj bátran nyitni!

Összes Bloghoz
Társkeresés gyerekkel - Merj bátran nyitni!
Rovat: társkeresés szülőként  /   Dátum: 2020. május. 8.
Az egyedülálló szülők sokszor érzik, hogy nekik a társkeresés gyerekkel túl nagy feladat. Többen egy válás vagy rosszul sikerült kapcsolat után sokáig nem is szeretnének új párt találni. Leginkább azért, mert úgy érzik, számukra és gyermekük számára is nem várt helyzeteket hozó szituáció lenne egy ismerkedés. Pedig társas lényként megérdemeljük, hogy egy ideális pár legyen mellettünk.

Online társkeresés szülőként

Egyértelmű, hogy gyermek mellett még inkább lerövidül az az idő, melyet társkeresésre tudunk fordítani. Azonban a társkereső felülete lehetővé teszi, hogy akkor ismerkedjünk, amikor időnk engedi, és akár földrajzilag is szűkíthetjük a keresést. Ráadásul az első “randevút” is lehet online folytatni, például egy videochat alkalmazással, ami még inkább fókuszt tud nyújtani ahhoz, hogy személyesen már tényleg csak azzal találkozzunk, akivel már virtuálisan kialakult egy tényleges szimpátia, akár kötődés.

Lány papírból megrodmázott családját tartja a levegőben

Virtuális randi gyermekes társkeresőként

Az első lépése minden online párkeresőnek ugyanaz, egy önazonos adatlap kitöltése, mely szuper első benyomásként, és mintegy szűrőként fog funkcionálni a másik fél számára. Amikor ezt a felületet egy gyermekes társkereső tölti ki, már itt rendkívül be tudja határolni az igényeit, és szűkíteni tudja azt a kört, ami a megfelelő párt fogja bevonzani számára. Itt tehát mindenképp érdemes kitérni a családi állapotunkra, de természetesen minden más információt is hasonlóképp tükrözzünk magunkról!

Tudtad, hogy a CUPYDO egy online társkereső oldal, ahol sok egyedülálló szülő ismerkedik és keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Társkeresés gyerekkel - előny vagy hátrány?

Bár félve lépnek rá az egyedülálló anyukák és apukák az ismerkedés útjára, mégis bátran állíthatjuk, hogy a tény - gyermekünk van - tulajdonképpen inkább előnyünkre válik a társkeresés során is. Igen, lesznek, akik pont emiatt kattintanak el adatlapunkról, viszont lesznek, akik számára ez kiemelkedő előnyt jelent. Hiszen gyermekes szülőként általában már egy felelősségteljes, gondoskodó személyt feltételeznek rólunk. Egy egyedülálló szülő sokszor játszmamentes, mondhatni túl van azon az időszakon, mikor mást szeretne mutatni, mint ami valójában. Nyíltságunk, őszinteségünk hamar megmutatja tényleges önmagunkat, ez pedig sokkal hamarabb segít hozzá bennünket egy bimbózó szerelem lehetőségéhez.

A nagy kérdések

Az első társkeresés előtt - amelyet egyedülálló anyaként vagy apukaként teszünk meg - felmerülhetnek súlyosnak tűnő kérdések. Az első számú talány, vajon gyermekünk mit fog szólni a tényhez: társat keresünk. Természetesen ez számos dologtól függ, de egy tanácsot érdemes megfogadni. Gyermekünknek csak akkor mutassuk be életünk választottját, ha úgy érezzük, egy igazi, szoros és tartós kapcsolat fog kialakulni, és ezt új párunkkal közösen tervezzük is.

Nem csak magadat, hanem gyermekedet is még boldogabbá teheti egy stabil pár az életedben

Felmerül kérdésként az is, hogyan találkozzunk, miképp randizzunk, ha az online felületről szeretnénk a személyes találkozás felé haladni. Először is nőként/férfiként menjünk randevúzni, ne pedig anyukaként/apukaként, ne szorongjunk emiatt. Viszont mindenképp ajánljuk, hogy ne egy-egy levélváltás után történjen a találkozó, hanem meg előtte egy hosszasabb virtuális ismerkedés. Weboldalunkon ez kényelmesen kivitelezhető, a felület átlátható, és könnyed, praktikus ismerkedéseket tesz lehetővé. Érdemes a lehengerlő sikertörténeteket is megnézni, a csodás egymásra találások inspirálóan tudnak hatni.

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
A modern keresztény társkeresés íratlan szabályai
A modern keresztény társkeresés íratlan szabályai

Keresztény társkeresőként szeretnél párt találni? Semmi akadálya. Néhány szabály felállítása, és a határok kijelölése után indulhat is az ismerkedés.

keresztény társkeresésáprilis 25.
Mennyire működik a tudományos társkeresés?
Mennyire működik a tudományos társkeresés?

Tudományos társkeresés: hatékony és népszerű módszer manapság a hagyományos párkeresés kiegészítésére. Ha időt szeretnél spórolni, érdemes kipróbálni.

tudományos társkeresésmájus 28.
Honnan veszed észre, ha a nő szerelmes?
Honnan veszed észre, ha a nő szerelmes?

Mikor táplál érzelmeket feléd a kiszemelt nő? Mutatunk 6 jelet, amiből biztosan tudni fogod, hogy nyert ügyed van!

társkeresési praktikákmárcius 15.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?