A szenior társkereső reményt ad!

Összes Bloghoz
A szenior társkereső reményt ad!
Rovat: szenior társkeresés  /   Dátum: 2024. július. 22.
Kevés magányosabb életszakasz van az életünkben annál, mint amikor a házastársunk meghal, a gyerekek már kirepültek, a szomszédok és a rokonság is egyre inkább fogyatkozik. Így aztán nem csoda, hogy a szenior társkereső egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen az ember társas lény – kell mellénk valaki, akivel meg tudjuk osztani örömünket, bánatunkat, aki tompítja a nosztalgiahullámok által keltett fájdalomérzetet, és egyben jövőképet állít elénk.

Elég sok feladat ez ahhoz, hogy egy online társkereső maradéktalanul eleget tegyen ezeknek a követelményeknek. Mi, a CUPYDO Társkeresőnél bizony bátran vállalkozunk erre a feladatra, hiszen szentül hisszük, hogy mindenki megérdemel egy ideális társat, legyen akár kamasz, akár fiatal felnőtt, akár idős. Mai blogbejegyzésünkben ezt a témát fogjuk kicsit körbejárni.

Idősen is lehet ismerkedni!

Amikor fiatalként elkezdünk társat keresni, sokszor az online társkeresők blogján kötünk ki, ami persze nem is meglepő, hiszen az ismerkedés áttevődött erre a platformra a harmadik évezred hajnalára. Ugyanakkor amíg fiatalok vagyunk, és előttünk az élet, teljesen más szájízzel veselkedünk neki az olykor végeláthatlan chatpartiknak.

Idős férfi és idős nő összefonódó keze

Közben pedig teljesen más úgy belevetni magunkat az ismerkedésbe, hogy a szívünk legmélyén örökre gyászolni fogjuk szeretett házastársunkat. Persze van a szeniorok ismerkedésének is előnye: ilyenkor már mindenki próbálja őrizni a függetlenségét, és nem akar összeköltözni, új családot alapítani, vagyis inkább már jellemzően csak a szabadidő és a magányos esték eltöltéséhez keresnek az emberek partnert.

Bármelyik eset is forog fenn, a blogokban leírt tanácsokat mindenképpen érdemes elolvasni és megfogadni, annál is inkább, mert ez egy nagyon speciális terület, kevesen születnek úgy, hogy tudják, mit érdemes csinálni, mit pedig szigorúan tilos.

A szenior társkereső könnyen használható!

Rendkívül lényeges szempont az online társkeresők esetében, hogy melyik lesz az, amelyiket könnyedén meg lehet tanulni kezelni. Ellentétben a Z generáció tagjaival, vagyis a 2000-es években született fiatalokkal, az X generációt képező emberek nem a digitális világba születtek bele.

Már az is szép teljesítmény, hogy képesek átállni az online jegyvásárlásra vagy épp egy-egy termék beszerzésére, sőt, sokan az okostelefonokkal és a laptopokkal is jó barátságot kötöttek már. Ám az, hogy a virtuális térben tárják ki szívüket-lelküket, és mindezt pörgősen tegyék, az azért már megint egy újabb szint.

Ez persze nem jelenti azt, hogy megugorhatatlan lenne, csupán némi odafigyelést igényel.

Boldog idős pár háttal, összeölelkezve a természetben

Éppen ebből az okból kifolyólag igyekeztünk olyan felületet létrehozni, amelyen nagyon egyszerű, mondhatni elronthatatlan az üzenetküldés. Így már valóban csak az ismerkedni vágyókon múlik, hogy mi és hogyan alakul közöttük, egy biztos: a technika nem állhat közéjük.

Ha esetleg úgy is érezzük, hogy ez nem nekünk való, akkor érdemes elolvasni korábbi cikkünket, amelyben az 50 év felettiek társkereséséről értekeztünk. Ebből is tisztán látszódni fog, hogy érdemes esélyt adni annak, hogy életünk kazettájának második felén is nagyszerű partnerünk lehet!

Ha elakadunk, van segítség!

Talán mindenkinek ismerős, hogy egy-egy oldal üzemeltetőinek írni, majd onnan választ várni és legfőképpen kapni, az már csodaszámba megy. Éppen ezért érdemes magyar üzemeltetésű oldalra regisztrálni, mert ha bármi kérdésünk felmerül, akkor van kihez fordulni.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy megbízható és egyszerűen működő társkereső felület? Oldalunkon rengeteg szenior ismerkedni vágyó tagot találsz. Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod, ne habozz!

Ne féljünk tehát attól, hogy nem fogjuk tudni megfelelően kezelni ezeket az oldalakat, hiszen bárki, aki hozzánk fordul a kérdésével, garantáltan hasznos választ fog kapni!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Melyek a jó beszélgetési témák az első alkalommal?
Melyek a jó beszélgetési témák az első alkalommal?

Megmutatjuk, hogy milyen a jó beszélgetős téma első alkalomra. Ha ez a tudás a zsebedben van, akkor 50%-ban már tied a randi.

társkeresési praktikákoktóber 30.
A tökéletes pasi létezik!
A tökéletes pasi létezik!

Az igazi férfi valóban létezik! Nem tévhit, és nem lehetetlen vállalkozás a hű társ felkutatása! Sőt, manapság egyszerűbb meglelni, ha felkészülten állunk neki a társkeresésnek.

társkeresésmájus 25.
Miért fontosak a férfi testbeszéd jelek az ismerkedés során?
Miért fontosak a férfi testbeszéd jelek az ismerkedés során?

Olvass a jelek között ismerkedés során, és értsd meg a férfi testbeszéd valódi jelentését. Íme a legárulkodóbb jelek, amik segíthetnek egy randin!

randi tippekjanuár 30.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?