Tudni szeretnéd, hogy mikor szerelmes egy férfi?

Összes Bloghoz
Tudni szeretnéd, hogy mikor szerelmes egy férfi?
Rovat: társkeresési praktikák  /   Dátum: 2023. február. 13.
Bár a nemek között rengeteg különbség adódik, és számtalan könyv született ennek a kivesézésére, a legszembetűnőbb talán mégis az érzelmek kifejezése. A nők sokkal nyilvánvalóbbá teszik az érzelmeiket, míg az ellenkező nemnél sokszor azt is nehéz eldönteni, hogy mikor szerelmes egy férfi.

Hiszen tökéletesen beleivódott a férfitársadalomba, hogy ne mutassák ki az érzelmeiket, az érzelgősség gyengeség, sírni pedig végképp nem szabad. Aligha lehet ennél mérgezőbb attitűd, szerencsére egyre több szakember ad hangot annak, hogy a férfiak érzelmeit nem szabad, sőt egyenesen káros tabusítani.

Ebben a blogbejegyzésben azt fogjuk górcső alá venni, hogy milyen jelekből tudhatod, hogy a férfi elkezdett többet érezni irántad, még ha nehezére is esik kimutatni ezt.

Az első találkozás sorsdöntő!

Amikor regisztrálsz egy internetes társkereső portálra, akkor bizony nagyon sokféle dolog vár rád. Lesznek komolytalan bepróbálkozók, lesznek, akik komolyan gondolják ugyan, de nagyon más világot képviseltek, és persze lesz olyan is, akivel aztán a sikertörténeteink sorát fogjátok gyarapítani.

Annyit biztosan tudunk, hogy a siker receptjében ott szerepel az őszinteség, mind saját magad, mind pedig a másik fél felé, és persze az aktivitás is. Ha nem teszel erőfeszítéseket, ha egyszavas válaszokkal lohasztod le a másik fél lelkesedését, akkor aligha kerül sor személyes találkozóra.

Beszélgető pár

Ha viszont pörög a chat, nem egyoldalú a beszélgetés, és egyre jobban megismeritek egymás életét, akkor mindenképp üssétek nyélbe az első személyes találkozást, hogy megtudjátok, működik-e a kémia, lehet-e ebből bimbózó kapcsolat.

Három tuti jel, amiből biztosan tudhatod, mikor szerelmes egy férfi!

Ha túl vagy már azokon az őrjítő körökön, amikor azon agyalsz, hogy bejössz-e a férfinak, akkor azt hihetnéd, hogy hátradőlhetsz, amint randizni hív. Az öröm azonban korai, hiszen még a találkozók során azt is ki kell finoman derítened, hogy szerelmes-e beléd a partnered.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy könnyen használható, szupergyors társkereső felület? Szolgáltatásunkon keresztül naponta több ezren keresik szerelmüket. Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod, ne habozz!

A férfiak nehezen fejezik ki az érzelmeiket, ezért azt tanácsoljuk, figyeld árgus szemekkel a következő jeleket.

Ha ezek közül akár csak egy is megvan, akkor jó eséllyel rabul ejtetted a férfi szívét!

  1. Már a találkozó végén elhív egy következő randira! A férfiak nem hajlandóak ám akárkivel találkozni, jól megválogatják azt, hogy kit visznek el étterembe, sétálni vagy épp kirándulni. Ezért aztán ha a találkozó után is szeretne újabb randit kérni tőled, akkor jó eséllyel rabul ejtetted a szívét.
  2. Odafigyel arra, amit mondasz. A szerelmes férfi issza a kedvese szavait, még ha ezt nem is teszi látványosan. Figyeld a gesztusokat. Ha olyan étterembe hív, amiről korábban meséltél, ha a kedvenc virágodat hozza, esetleg egy régóta vágyott könnyvel kedveskedik neked, akkor az annak a jele, hogy szeretné a szeretetét kifejezni az irányodba.
  3. Napjában többször is ír neked. A férfiak nem írnak feleslegesen, kommunikációjuk lényegi eleme a célratörés. Ezért ha napjában több üzenetet is küld neked a randipartnered, akkor bizony jó úton jártok a siker felé.
Férfi kéz közelről, ahogy mobilozik

Ha jól szeretnél mindent csinálni, olvasd el korábbi blogbejegyzéseinket is!

Ne nyomulj!

Sok nő esik abba a hibába, hogy fellángoló érzelmeivel lehengerli partnerét, és lendületes sodrásával maga alá gyűri a halkszavú, érzelmeit kifejezni nem merő férfit.

Adj hát neki teret és időt, hogy ő maga mondhassa vagy mutathassa ki azt, amit gondol. Hidd el, sokkal jobb egy önként kimondott bók vagy vallomás, mint egy kierőszakolt bólogatás vagy ráhagyó beleegyezés.

Ne is késlekedj, regisztrálj komoly társkeresőnkre, és adj meg magadnak minden esélyt a boldogságra!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Így lesz sikeres társkereső bemutatkozószöveged
Így lesz sikeres társkereső bemutatkozószöveged

Az online társkeresés sikerének egyik kulcsa a jól megfogalmazott bemutatkozószöveg. Most megmutatjuk, hogy írj nagyszerű szöveget, és hogy kerüld el a hibákat!

társkeresésáprilis 14.
Jártál már valaha ismerkedő oldalon?
Jártál már valaha ismerkedő oldalon?

Ismerkedős oldalra regelni a 21. században már nem ciki. Ha a szingliség számos előnye mellett érzel némi betöltetlen űrt az életedben, adj egy esélyt a boldogságnak Te is!

társkeresésnovember 30.
Tökéletes Budapest randi helyszínek
Tökéletes Budapest randi helyszínek

Mutatunk neked pár remek budapesti randihelyszínt, amik tökéletesen passzolnak egy felejthetetlen első találkozáshoz. Vigyázz, kész, randira fel!

randi tippekoktóber 28.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?