Milyen az ideális férfi a társkereső nők számára?

Összes Bloghoz
Milyen az ideális férfi a társkereső nők számára?
Rovat: társkeresés  /   Dátum: 2019. január. 31.
Az igazi férfi, és a nőcsábász. Két kifejezés, amelyek merőben különböznek egymástól, és teljesen más személyiségjegyeket hordoznak magukban. Cikkünk nem kifejezetten csak női olvasóinknak szól, hanem egyben a téma iránt érdeklődő férfiak szemét is igyekszik felnyitni, azzal kapcsolatban, hogy a hölgyeknek milyen pasi típusokkal, és milyen nehézségekkel kell szembenézniük párválasztás során.

Az előzőekben említett két férfitípus mindig is ott volt, és ott lesz körülöttünk a hétköznapokban. Az igazi férfi ismertetőjegye, hogy erős, és egyben határozott jellem. Nem fél megvalósítani eltervezett céljait, azonban minden cselekedetét átszövi a női nem iránt érzett feltétlen tisztelet és megbecsülés. A nőcsábászt viszont más szándék vezérli a társkeresésben.

Mely hölgyet ne környékeztek volna már meg hangzatos, édesgető, de mégis átlátszó szavakkal? Vagy kinél ne próbálkoztak volna már be valami rettenetes ismerkedős szöveggel? A férfiak képesek bármit megtenni azért, hogy meghódítsák kiszemelt áldozatukat, így a csábítás reményében a rendelkezésükre álló legkülönfélébb módszereket és trükköket vetik be. Ezek valamikor működnek, valamikor nem, és bár a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen a csábítási eszközök tekintetében, egy kis odafigyeléssel könnyen megkülönböztethetjük azokat a férfiakat, akik csak egy kis kalandot keresnek, azoktól, akik valóban komoly szándékkal közelednek.

Mi is az a nőcsábász?

A nőcsábászok olyan férfiak, akik imádják a szerelmi játszmákat. Fogalmazhatunk úgy is, hogy a nők elcsábítására szakosodtak, és életüket, szokásaikat, viselkedésüket ennek megfelelően alakították ki. Nem ritka, hogy az ilyen típusú szívtiprók képesek akár listát is vezetni az aktuális és múltbeli hódításaikról, egyfajta trófeaként büszkélkedve velük. Természetesen nem célunk egyetlen urat sem elítélni ismerkedési vagy párkapcsolati szokásai miatt, sokkal inkább igyekszünk ezen alkalommal a hölgyek szemszögéből megközelíteni, és látni a helyzetet, nekik segítséget nyújtani abban, hogy mire figyeljenek, mit kerüljenek el, ha tartós kapcsolatban gondolkodnak, és szeretnének mentesülni egy ilyen játszmában való részvétel alól.

Nőcsábász férfi
Csak akkor menjük bele szerelmi játszmába, ha ez a saját döntésünk

Mit érdemes tehát ilyenkor tennünk? Először is, ami a legfontosabb, járjunk nyitott szemmel a kapcsolataink kialakítása során. Figyeljünk az apró jelekre. Egy férfi beszéde és öltözködési stílusa máris rengeteg dolgot elárul róla. Érdemes vetnünk egy pillantást a közösségi média elérhetőségeire. Természetesen nem szükséges kémkedésbe kezdeni, egy publikus Facebook, vagy Instagram fiók azért van, hogy bárki megnézhesse kívülről is. Ezekből sok hasznos infóhoz juthatunk, hiszen látjuk, hogy milyen társaságban mozog, milyen típusú életet él valaki. Ha például gyakran váltakoznak a körülötte lévő emberek, az máris egy intő jel lehet.

Természetesen, ha tetszik az adott illető, akkor belemehetünk egy játszmába vagy akár kötetlen, lehetőleg bakiktól mentes randiba is, amíg az számunkra is előnyös, és nem egyoldalúan csak a férfi céljait szolgálja. Azonban az fontos, hogy legyünk résen, figyeljünk oda, miképp viselkedik velünk leendő partnerünk, hogyan fejezi ki magát. Egy nőcsábásznak mindig az lesz az elsődleges szempont, hogy hódítson, érdekesnek és vonzónak tűnjön a nők szemében, és ezt könnyen ki lehet szúrni.

Nézzük, mikre is figyeljünk pontosan:

  • A stílusa: Az elegancia gyakori a szoknyavadászok körében. Egy elegáns férfinak még csak flörtölnie sem kell, és máris félig nyert ügye van. Mindig jól öltözött, még a laza viselete is stílusos, és a fotóiról is ez árad.
  • A mosolya: Szinte minden társkereső nő tudatában van annak, hogy egy nőfaló férfi egyik legnagyobb fegyvere lehet az elragadó mosolya. Ezzel a külvilág felé erősítik meg a magabiztosságukat. A csábító mosoly sokszor természetesen árad belőlük.
  • A beszéde: Csevegés közben erős magabiztosság és csábítási kényszer árad a szavaiból. A bizonytalanság és határozatlanság jelei messze elkerülik mondatait.
  • A tekintete: A szemezés sok esetben az első lépés egy nő szívéhez. Azok a férfiak, akik ismerik a szemkontaktus titkát, erőt és magabiztosságot sugároznak a flörtölés első pillanataitól kezdve.

Annak ellenére, hogy a legtöbb nő tisztában van vele, hogy nem szabadna beleesnie egy ilyen típusú férfiba, sokan mégsem tudnak ellenállni a kísértésnek még ennek tudatában sem. Számos férfinak szinte a homlokára van írva, hogy kizárólag könnyed kalandozást keres.

Ha látod ezeket a jeleket, akkor mielőtt még belebonyolódnál a dologba, mérlegelj magadban, hogy neked mire van szükséged az életed aktuális szakaszában, és ennek függvényében hozd meg a döntést, hogy legyen-e folytatás vagy sem. Más egy szerelmi játszmába tudatosan belemenni, és más reménytelenül belezúgni valakibe, akit ez a végén cseppet sem fog érdekelni a váratlan szakításnál.

Milyen típusú nőcsábászok léteznek a társkereső férfiak között?

A karizmatikus:

Az a típus, aki már a sármjával és az őt körülvevő aurával képes elcsavarni a nők fejét. Nem is kell, hogy kifejezetten helyes legyen. A karizmatikus férfiak rendelkeznek egyfajta extra magabiztossággal, szexuális energiával, céltudatossággal, önmagukkal szembeni elégedettséggel, ami a legtöbb ember számára általában elérhetetlen marad. Ezek a tulajdonságok további karizmatikus gesztusokkal átitatva valósággal sugároznak a személyiségükről, rendkívüli és egyben ellenállhatatlan jellemre utalva. Ha társkeresés során egy ilyen típusú férfi nem fog meg egy nőt, akkor senki.

A romantikus típus:

Ő az, aki virágokkal, szép versekkel, gyönyörű és gyengéd szavakkal halmoz el. Minden pillanatban tudja, mire vágyik egy nő, és hogy mit kell tennie és mondania a szívének meghódításához. Ez a típus sok hölgy álma is egyben, viszont idővel - pláne, ha túlzásba esik - a dolgok az ellenkezőjére fordulhatnak. A kedves szavak a fülünkben nyálas ömlengéssé alakulnak, a férfi ezt követően könnyen elveszítheti érdekességét, mi több, unalmassá válhat.

A legszebb férfiak:

Ők azok, akinek meg sem kell szólalniuk. Bemennek egy helyiségbe, és az összes női tekintet azonnal rájuk szegeződik. Már fiatal koruk óta tudják, hogy mindig ők a legszebbek, leghelyesebbek a társaságban, és a személyiségük emiatt gyakran - egy kapcsolat szempontjából - kedvezőtlen irányba fejlődik. Mivel magukat igazi kincsnek tartják a nők számára, azért sokszor nem tanulják meg, hogyan kell odafigyelni egy hölgyre, vagy kielégíteni testi és lelki vágyaikat. Gyakran önzőek és csapnivaló szeretők.

Helyes pasi
A nők 53%-a szerint a legfontosabb, hogy helyes arca legyen egy pasinak,
és legtöbbjük ez alapján is választ.

A vicces srácok:

Elérkeztünk a legellentmondásosabb férfi típushoz. Mindenki szereti, ha olyan ember van a közelében, aki folyton megnevetteti vicces megjegyzéseivel és sziporkázó humorával. Ez a típusú szoknyavadász mindig feldobja majd a napod, még akkor is, amikor épp valami teljesen lehúzta az energiáidat. Azonban a jelenlétében sokszor akár idegesítő helyzetek is kialakulhat. Például mikor szeretnél vele komolyan beszélgetni, de folyton csak egy-egy, általa humorosnak vélt beszólással reagál a mondandódra. Ennek következtében idővel a szimpátia lassacskán elillanhat.

A rosszfiú típus:

Az igazi rosszfiú típus, akitől minden anyuka és nagymama félti a lányát és unokáját. Egyben sok nő - még magának sem bevallott - titkos fantáziája. Ez a típusú férfi, ha alkoholról, szerencsejátékról, drogokról, vagy szexuális szabadosságról van szó, legtöbbször elsőnek ugrik fejest a dologba. A nőket a legféltettebb kincsükként kezelik, de a háttérben valójában csak egy játék zajlik, hogy maguk mellett tartsák őket. A legtöbb nő ismeri ezt a férfitípus, látták, ahogy valamelyik barátnőjükkel esik meg ugyanaz, ami velük, és mégis belemennek a játszmába, mert azt gondolják, egészen biztosan ők lesznek azok, aki majd megváltoztatják, és jó útra terelik a férfit. Ez legtöbbször azonban nem valósul meg.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy internetes társkereső oldal, ahol naponta több ezer tag ismerkedik és keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Ahogy fentebb is említettük, ha valami könnyedebb, lazább dolgot keresünk, akkor átmenetileg nyugodtan hagyhatjuk magunkat elcsábulni. Viszont nem mindegy, hogy saját döntésünk alapján történnek a dolgok, vagy annyira belezúgunk valakibe, hogy már nem tudunk racionálisan gondolkodni.

De milyen az álompasi akkor?

Egy igazi álompasi magában hordozhatja a fenti tulajdonságok és típusok bármelyikét, ettől önmagában még nem biztos, hogy nőcsábász lesz. Előfordul, hogy pusztán él a természet adta lehetőségeivel, de ezeket csak azért használja fel, hogy a számára szimpatikus nővel egy komoly és tartós kapcsolat kezdetét tudja megalapozni már az ismerkedés első lépéseiben.

Egy igazi férfi éjt nappallá téve dolgozik azon, hogy meghódítsa szíve választottját. Nem riad meg apró akadályoktól, és ha el is bukik, akkor is tudja, hogy lesz még lehetősége megvillantani személyiségének pozitív oldalait. Azt is tudja, hogy ha egy nőnél elutasításra lel, akkor számos más hölgynél lesz még esélye bizonyítani. Bátran bele mer nézni a másik szemébe, vállalja a felelősséget tetteiért, és mindeközben maximálisan tiszteli a másik felet, nem erőltetve semmit. Ritkaság ilyen embert találni, ezért is becsülik meg a nők ezt az embertípust.

Mellette nőnek érzed magad

Az álompasi a tipikus férfi-női szerepekben szereti a megfelelő oldalt képvisleni, azt aki megpróbálja meghódítani a másikat. Nem várja, hogy a nő tegye meg az első lépéseket felé. Ezt a legtöbb hölgy imádja, és felnéz arra a pasira, aki képes megragadni a gyeplőt, és aki mellett ezáltal igazi nőnek érezheti magát.

Boldog, kiteljesedett hölgy

Bízik magában, ezáltal a nők is hamar elkezdenek megbízni benne. És itt most nem a megcsalással kapcsolatos bizalomról vagy félelemről van szó, hanem az álmokról és a közösen dédelgetett tervek valódiságáról. Egy ilyen férfi mellett van perspektíva, lehet vele jövőt tervezni, ez számos nőnek nagyon fontos szempont.

Milyen férfi típus jön be akkor a nőknek?

Összességében elmondható, hogy a legtöbb nő más és mást típust preferál. Valaki a komolyabb embereket kedveli, valaki odavan a játékosabb, csíntalanabb típusért, van aki a humort preferálja, van aki a flörtölős típust, és sokan kedvelik ezen típusok egy személyben történő keveredését is. Nincs olyan típus, ami az összes nőnek 100%-osan az esete. Egy biztos: Mindenikek létezik megfelelő párja, ezért idővel minden nő megtalálja a számára vonzó tulajdonságokkal rendelkező férfit, aki mellett boldog lehet, és maximálisan kiteljesedhet.

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Tökéletes Budapest randi helyszínek
Tökéletes Budapest randi helyszínek

Mutatunk neked pár remek budapesti randihelyszínt, amik tökéletesen passzolnak egy felejthetetlen első találkozáshoz. Vigyázz, kész, randira fel!

randi tippekoktóber 28.
Te tudod, hogy mik a testbeszédben a szerelem jelei?
Te tudod, hogy mik a testbeszédben a szerelem jelei?

Személyes találkozás során milliónyi jelből tudsz tájékozódni. Érdemes azonban nem csak partneredet, hanem saját magadat is figyelni. Lássuk, miért!

társkeresési praktikákdecember 4.
Te tudod, hogy mik egy szerelmes nő jelei?
Te tudod, hogy mik egy szerelmes nő jelei?

Miről ismerszik meg ha egy nő szerelmes? Felfedjük az apró jeleket, amiből rájöhetsz, hogy tetszel-e a kiszemelt hölgynek vagy inkább máshol érdemes próbálkoznod.

társkeresési praktikákmájus 14.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?