Válassz úgy társat, hogy love story legyen a történet!

Összes Bloghoz
Válassz úgy társat, hogy love story legyen a történet!
Rovat: társkeresés  /   Dátum: 2020. július. 17.
Életünk egyik legnagyobb és legmeghatározóbb kalandja a párválasztás. Ki ne vágyna filmbe illő love storyra, örök szerelemre és fülledt romantikára? Hogy akkor mégis miért olyan piszok nehéz egy boldog párkapcsolat kialakítása, és az igazán nekünk való partner megtalálása? Nézzünk meg pár olyan szempontot, amivel közelebb kerülhetünk az igazsághoz és az igazihoz. És talán magunkhoz is.

Biztos tudod, mit akarsz?

Egy világban, ahol mindenki idézeteket oszt meg a kiegyensúlyozott életről, a felemelő karrierről és boldog családi egyensúlyról, nincs túl könnyű dolga egy párkeresőnek. Mondhatni nagy teher hárul egy szinglire, és a társadalmi, vagy családi elvárások, de akár az önmagunk felé tett fokozott igény is torzíthat elvárásainkon és valós igényeinken. Ezért fontos annyira, hogy önazonosan és nyugodtan tudjuk - elsősorban saját magunkkal - megbeszélni azt, hogy milyen társra is vágyunk. Utána már lehet regisztrálni a társkeresőre, és jöhet a boldog út!

Boldog pár hanyatt fekve a réten
Társ az, aki velem egy irányba tekint

Érdemes először azt tisztázni, hogy könnyed kapcsolatot keresel, vagy készen állsz-e egy tartós párkapcsolatra! Ha ez megvan, akkor jöhet egy lista az igényeidről. Írd fel, hogy kívül-belül mi az elvárásod. Segít, ha megjelölöd azokat a tulajdonságokat, amelyekből biztos nem tudsz engedni, és azokat is, amik ha nincsenek meg a leendő választottadban, attól még kész vagy kompromisszumot kötni, és folytatod az ismerkedést vele. Hidd el, azzal, hogy rendet teszel a fejedben, sokkal magabiztosabbá válsz, és a tévutakat is hamarabb felismered és elkerülöd!

Love story a virtuális világban

Amivel a mai kor egyedülállója rendre küzd - többek között -, az az időhiány. Akik társ nélkül élnek, jellemzően több feladatot vállalnak be, és a baráti életük is pörgősebb, mint társkapcsolatban élő személyeknek. Így a hétköznapi munka és hétvégi kiruccanások tengerében, mintha már nem is maradna idő az ismerkedésre. Mégis, mi más lehetne jobb ebben a helyzetben, mint a CUPYDO társkereső célzottan beállított keresése? Például, mikor lakóhelyed szerint választasz, szűkítve ezzel is a lehetséges kört. Itt aztán a kötetlen beszélgetések számos ismerkedési alapot nyújtanak, egy kis felkészüléssel pedig olyan tűpontossá tud válni a párkeresés, mely sikersztorit hozhat el szerelmi életedben.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy társkereső oldal, ahol rengeteg love story születik? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

A tökéletes társkeresői adatlap

A legtöbben azzal rontják el a virtuális társkeresést, és ezzel a love story kialakulásának esélyét, hogy úgy gondolják, a regisztráláson kívül semmi dolguk nincs. Pedig egy online ismerkedést pont olyan gondossággal kell előkészíteni, mint egy első randira való készülődést. Az első benyomás ilyenkor is jelen van, és meghatározó elemmé válik. Hogy mennyire, azt sikertörténeteink mutatják meg a legjobban!

Mr. Szerelem kutya formában
Ne feledd, Kupidó néha szokatlan formában és időben is megjelenhet!

Az adatlap kitöltését nem lehet pár közhelyes mondattal elütni, a bemutatkozás hiánya pedig pláne ront az esélyeken. Persze nincs szükség arra, hogy költőnek állj, bőven elég pár olyan jellegű őszinte mondat, mely tényleg bármikor elhangozhatna tőled. Feltétlen érdemes kitérned a foglalkozásodra, hobbijaidra, kedvelt dolgaidra. Nem kell ezeket túlbeszélned, de adj támpontot magadról, miközben felcsigázod a másik fél érdeklődését. Egy mondatban az sem gond, ha pár dolgot kiemelsz amit keresel a másikban, vagy akár azt, amit kifejezetten nem.

Azt ajánljuk tehát, kerülj tisztába az érzéseiddel, így elkerülve a nem hozzád illő partnereket. Ezután egy kis tervezés, és akár te is beszámolhatsz hamarosan boldogságod részleteiről!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Miről árulkodik egy szerelmes férfi tekintete?
Miről árulkodik egy szerelmes férfi tekintete?

Egy szerelmes férfi szeme, és tekintete elárulja az érzéseit. Lássuk a legnépszerűbb jeleket, ami alapján biztos lehetsz, hogy sikerült meghódítanod.

társkeresési praktikákmárcius 28.
Te felismered a vonzódás jeleit?
Te felismered a vonzódás jeleit?

Vajon jól értelmezted a vonzódás jeleit, és tényleg tetszel annak a srácnak? Vagy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat? Segítünk eldönteni!

társkeresésnovember 11.
Így lesz sikeres társkereső bemutatkozószöveged
Így lesz sikeres társkereső bemutatkozószöveged

Az online társkeresés sikerének egyik kulcsa a jól megfogalmazott bemutatkozószöveg. Most megmutatjuk, hogy írj nagyszerű szöveget, és hogy kerüld el a hibákat!

társkeresésáprilis 14.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?