Honnan tudjuk, hogy kinek milyen az igazi férfi?

Összes Bloghoz
Honnan tudjuk, hogy kinek milyen az igazi férfi?
Rovat: társkeresés  /   Dátum: 2021. április. 13.
Bár egy elég könnyen eldönthető kérdésnek tűnik, mégsem mondhatnánk, hogy egységes vélemény van a témában. Milyen az igazi férfi? Mindenkinek más, így meglehetősen nehéz megfogalmazni, de mi megpróbáljuk.

Nem a külső számít

Minden férfi és nő különböző ízléssel rendelkezik, így nem lehet könnyen az alapján dönteni, hogy milyen az igazi férfi vagy éppen nő. Egy biztos, mégpedig hogy nem a külső tényezők azok, amik befolyásolják a kérdést, hanem számos másik, egyéb tulajdonság.

Az egyik ilyen a fellépés, ami független az anyagi helyzettől és a státusztól. Sokkal inkább egy karizma, ami körülveszi az embert, egy légkör, ami a megjelenéskor azt sugallja, hogy egy igazi férfival van dolgunk. Ez egy meghatározhatatlan magatartás, egy viselkedés, ami azt mutatja, hogy ez az ember egységben és harmóniában áll önmagával és a világgal. Tanulható a dolog, bár azt mindenképp szem előtt kell tartani, hogy jócskán szükséges hozzá önismeret, az önmagán való munka és az, hogy összhangba kerüljön magával.

Hosszú női láb
Tiszteli a nőket és a női nemet

A másik fontos dolog önmaga és a nők tisztelete. Ezt ösztönösen érzi mindenki, hogy ha ilyen ember kerül a közelébe. Leginkább azzal tudnánk jellemezni, hogy nem akarja megváltoztatni és uralni a nőt, mellette egyenrangú és teljes értékű embernek érzi magát. Nem leigázni szeretné a partnerét, hanem egységben élni vele, a törődésével erősíteni és úgy megkapni a maga számára áhított gyengédséget és figyelmet. Mert ha egy kapcsolatban az egyik fél mindig csak ad, a másik meg kap, az egy idő után elbillen és jó eséllyel új alapok lefektetésére ösztönzi a feleket, vagy ha menthetetlen, akkor szakításhoz vezet.

Milyen az igazi férfi?

A nők többsége egyetért abban, hogy az igazi férfi intelligens és tájékozott a világ dolgait illetően. Meglehetősen lelombozó tud lenni, amikor a kiszemelt, aki különben minden szempontnak megfelel, buta, mint a tök. Bocsánat uraim, de bár a nőkre szokták használni a butuska vagy épp üresfejű jelzőt, de sajnos egyre többször fordul elő, hogy az erősebbik nem képviselői között bukkanhatunk olyanokra, akik ennek megfelelnek. Ezzel szemben egy igazi férfi minden fontos témához hozzá tud szólni, legyen szó műszaki dolgokról vagy épp kultúráról.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy egyszerűen használható társkereső oldal, ahol számtalan férfi és nő keres kapcsolatot? Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod mihamarabb!

Amellett, hogy férfias, céltudatos is, aki nem fél megküzdeni a céljaiért, hiszen tudja, hogy ha csak áll és várja a sült galambot, abból nem lesz előrejutás. Persze emellett semmiképp nem nagy mellénnyel szemléli az életet, azaz rendelkezik a kellő alázattal és így is áll ahhoz, amit eltervezett. Nem feltétlenül maximalista, de igyekszik mindent a tőle telhető legjobban elvégezni. De milyen még az igazi férfi?

Egy férfi hűséges

Igen, az igazi férfi hűséges. Nem csak a szeretett nőhöz, hanem önmagához, az ígéreteihez és persze a céljaihoz és az elveihez. Mivel ez egy döntés, így nem kikényszeríthető, illetve ha mégis megpróbálják, akkor semmiképp nem lesz önazonos, így a végén mindenki sérül.

Boldog család együtt, apával a középpontban
Biztonságot áraszt, lehet vele tervezni

Az igazi férfi védelmező és óvja azt, akit vagy akiket szeret, tehát biztonságban érzi magát mellette a nő. Kimutatja és megéli az érzelmeit, de nem esik át a ló túloldalára sem.

Ez igaz a barátságokra, emberi kapcsolatokra is, tehát nem kell, hogy a fél világ a barátja legyen, inkább a minőségre törekszik a mennyiség ellenében. Tehát nem érzi a másik, hogy mellette háttérbe lenne szorítva, legyen szó partnerről vagy barátról.

Te találtál már ilyen férfit? Ha benned is még motoszkál a kérdés, hogy hol találod és milyen az igazi férfi, akkor regisztrálj oldalunkra, és keresd nálunk az igazit!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Melyek a jó beszélgetési témák az első alkalommal?
Melyek a jó beszélgetési témák az első alkalommal?

Megmutatjuk, hogy milyen a jó beszélgetős téma első alkalomra. Ha ez a tudás a zsebedben van, akkor 50%-ban már tied a randi.

társkeresési praktikákoktóber 30.
Mit jelent a szemkontaktus férfi és nő között?
Mit jelent a szemkontaktus férfi és nő között?

A szemkontaktus férfi és nő között mindenképpen jelentőségteljes momentum, hiszen itt sok minden eldőlhet. De vajon létezik-e szerelem első látásra?

szerelmi praktikákáprilis 17.
Amikor keresed a jeleket, hogy fontos vagy-e neki
Amikor keresed a jeleket, hogy fontos vagy-e neki

Mikor fontossá válsz valakinek, az sosem marad nyom nélkül. Vegyük sorra, hogy mik azok a jelek, amikből következtethetsz az erős szimpátia meglétére.

szerelmi praktikákaugusztus 31.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?