3 ok, amiért 70 felett igenis sikeres lehet a társkeresés!

Összes Bloghoz
3 ok, amiért 70 felett igenis sikeres lehet a társkeresés!
Rovat: társkeresés 70 felett  /   Dátum: 2022. március. 8.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?

Rengeteg oka lehet, amiért valaki hetvenéves korára egyedül marad, sajnos a leggyakoribb azonban mégis a társ korai halála. A pandémia óta ez a tendencia még inkább felerősödött, így rengeteg idős ember maradt társ nélkül.

De vajon ez azt jelenti, hogy ők sírig tartó magányra ítéltettek? Hogy nem oszthatják már meg örömeiket, gondjaikat egy másik emberrel?

A CUPYDO Társkereső üzemeltetőjeként egyre reménykeltőbbnek találjuk a helyzetet, ugyanis egyre több 70+-os profil jelenik meg az oldalunkon, ami azt jelenti, hogy a magukra maradt idős emberek is látják megcsillanni a lehetőséget: valahol vár rájuk valaki, akivel szépen élhetik öregkori víg napjaikat.

Amikor a sebek begyógyulnak!

Szívszaggató érzés, amikor a hőn szeretett társunk egy nap már nincs velünk. Mardosó hiányától sokszor üvölthetnéked támad, de még ha ki is engeded a hangod, akkor is meg kell várni azt az időt, amíg a sebek begyógyulnak, amikor már sírás nélkül, a boldog pillanatokra tudsz gondolni, akkor fontos felismerni: nem kell magadat sanyargatni, nem kell magányosan leélned életed hátralévő napjait.

Régi retró TV

Mivel már nem kötnek a gyerekek, nem sürget a családalapítás, ezért jóval kevesebb feszültség terheli a hetven felett ismerkedőket. Nem egyszerűbb a szabadidő eltöltésére partnert találni, mint férjet? Persze ez nem jelenti azt, hogy lejjebb kellene adni az igényeket, de azt igenis jelenti, hogy már nem olyan kardinális jelentőségű, hogy jól választunk-e.

Sokszor elég egy közös hobbi, és máris fantasztikus napok elé néztek, ahol az öröm itatja át a múló órákat! Ha még közös célokat is találtok, sőt még a humorotok is egyezik, akkor meg aztán biztosan nem fog eseménytelenül telni a következő két évtized!

Társkeresés 70 felett

Aki hetven felett ismerkedik, mind tudja, hogy itt mindenkinek sorsa, élete van, amelyet belevisz az új kapcsolatba. Ez persze nem baj, sőt gyorsan előnnyé is lehet kovácsolni!

70-es idős pár együtt ülnek a moziban

A kérdés már csak az, hogy ezt mennyire sikerül összeegyeztetni: egy sokunokás nagymama lehet, hogy túl sok lesz egy unoka nélkül élő hetven feletti férfinak, de könnyen lehet az is, hogy épp arra vágyik a csend után, hogy gyerekzsivaj és élet töltse meg a csendes kertet.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy gyors és egyszerűen működő társkereső felület? Oldalunkon keresztül naponta több ezren - köztük idősek is - keresik társukat. Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod, ne habozz!

Épp ezért fontos, hogy az elmúlt évtizedek összes tapasztalatát összegezve vágjunk bele az új kapcsolatba, hogy valóban azt kapjuk, amit szeretnénk, amire igényünk van.

Minek változtassak én már erre a maradék húsz évre?

Ugye ezt te is csak költői kérdésként teszed fel néhanapján?

Életünk során még egy nap alatt is olyan boldogsághullámok önthetnek el, hogy bele sem lehet igazán gondolni, mennyi fantasztikus élmény várhat még rád az elkövetkezendő húsz évben. Már ha hagyod.

Két piros színű szív a kövön hever

Igen, lehet, hogy kicsit változtatni kell majd az életeden (Itt a harmadik ok! Milyen klassz, hogy nem kell már a gyerekekhez alkalmazkodni, költözhetsz bármikor bármerre!), lehet, hogy kicsit jobban ki kell magad képezned a számítógépekből, de igazán megéri a fáradságot, ha a társkereső kaland végén megfoghatod valakinek a kezét, és csendesen, meghitten együtt sétálhattok tovább!

Ha a számítógépes résztől rettegsz, nyugodtan engedd el a félelmeid, ügyfélszolgálatunk minden kérdésben a rendelkezésedre áll!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Miről árulkodik egy szerelmes férfi tekintete?
Miről árulkodik egy szerelmes férfi tekintete?

Egy szerelmes férfi szeme, és tekintete elárulja az érzéseit. Lássuk a legnépszerűbb jeleket, ami alapján biztos lehetsz, hogy sikerült meghódítanod.

társkeresési praktikákmárcius 28.
Honnan vedd észre, ha tetszel egy férfinak?
Honnan vedd észre, ha tetszel egy férfinak?

Többnyire nem a szavakból fogod tudni, hogy tetszel egy férfinak. Egyrészt, mert a pasik sok esetben nem a szavak emberei, másrészt a viselkedés sokkal árulkodóbb.

szerelmi praktikákszeptember 9.
Párkeresés az interneten: próbáltad már?
Párkeresés az interneten: próbáltad már?

Az internetes párkeresés útja sokszor rögös, mégis szép. Ha őszinte vagy magadhoz és másokhoz is, a következő ünnepet már a pároddal töltheted.

társkeresésoktóber 25.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?