Milyen a férfi viselkedése, ha tetszik neki a nő?

Összes Bloghoz
Milyen a férfi viselkedése, ha tetszik neki a nő?
Rovat: társkeresési praktikák  /   Dátum: 2023. június. 14.
A férfiak valóban annak a megtestesítői, hogy nem a szavak emberei, hiszen alapvetően is vagy feleannyi szót mondanak ki a szájukon, mint a nők, nemhogy még az érzelmeikről kelljen értekezniük. Éppen ezért egyetlen hölgynek sincs könnyű dolga, ha azt szeretné kideríteni, hogy érez iránta a randipartnere.

Aggodalomra azonban nincs semmi ok, hiszen számtalan jelből kiolvasható, csak oda kell figyelni arra, hogy milyen a férfi viselkedése, ha tetszik neki a nő.

Mai blogbejegyzésünket éppen ezért ennek a témának szenteljük, hiszen ha már az online társkereső használatától eljutottatok a személyes találkozóig, akkor érdemes résen lenni. Azt persze előre leszögezzük, hogy bár a felsorolt jelek valóban azt mutatják, hogy a férfi többet érez, ez csak akkor működik, ha reálisan látjuk a valóságot. Teljesen érthető, hogy mindenki szeretne magának egy szerető társat, de nem szabad becsapni vagy félrevezetni önmagunkat, hiszen annak csakis csalódás lehet a vége. De nézzük csak, mik is lehetnek ezek a jelek!

Az első lépés: legyen személyes találkozó!

Amikor rászánod magad arra, hogy regisztrálj a komoly társkeresőnkre, akkor jó, ha előre tisztában vagy néhány kimondatlan játékszabállyal is.

Férfi flörtöl a nővel

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy tapasztalataink szerint, ha elkezdődik egy ígéretes beszélgetés két fél között, akkor érdemes minél hamarabb nyélbe ütni egy személyes találkozót. Ugyanis azt látjuk, hogy minél tovább halogatják a randival egybekötött személyes ismerkedést, annál kisebb az esélye annak, hogy ez valóban meg is történjen.

Gondolj csak bele: egy teljes friss, bimbózó kapcsolat nem szökkenhet szárba, ha csak a mi felületünkre vagy az egyéb üzenetküldő platformra hagyatkoztok. Ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogyan tovább, kell az, hogy lássátok egymást, halljátok egymás hangját, érezzétek egymás illatát és rezgését.

Nyilvánvalóan megesik az is, hogy közhelyesen mondva nem működik a kémia, de akkor meg legalább nem raboljátok egymás idejét és internetes adatforgalmát.

Mit vegyél észre egy férfi viselkedésében, ha tetszik neki a nő?

Tételezzük fel, hogy most a másik eset történik, és randit randi követ. Ez már önmagában is klassz jel, ugyanis a férfi nem fog újra elhívni, ha nem tetszel neki. Ha a soron következő randikon azt tapasztalod, hogy kezdeményező, szívesen mesél a saját életéről, és azon van, hogy te is minél inkább annak részévé válj, az bizony jó jel.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy villámgyors, és szuper egyszerűen kezelhető társkereső oldal, ahol rengeteg férfi és nő ismerkedik? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Persze a testbeszéd is árulkodó, hiszen ha nem pökhendin hátradőlve “hallgat”, hanem valóban feléd fordulva teljes figyelmét neked szenteli, ott már láthatod, hogy tetszel neki. Apró, finom, ám semmiképpen sem tolakodó érintésekkel jelzi, hogy számára nem közömbös a randipartnere. Ez persze nem feltétlenül utal szexuális tartalomra, a védelmező, kedveskedő mozdulatok hamarabb felszínre törnek.

Az pedig már csak hab a tortán, ha a személyes találkákon kívül rövid, kedves üzenetekkel, egy-egy telefonhívással adja tudtodra, hogy gondol rád, hiányzol neki. Ne várd, hogy kimondja ezeket a szavakat, de értsd meg, ha ezt sugallja. Ha így teszel, könnyen bekerülhettek a sikertörténeteink közé!

Ne siettessünk semmit!

Bár nehéz kivárni, és sokszor magunkat is meglepve rohannánk, ám mégis azt tanácsoljuk, hogy ne próbáljunk semmit se erőltetni. Ha magától nem jön az igény, az ötlet akár a személyes találkozóra vagy akár az ismétlésre, az talán nem véletlen.

Időt szimbolizáló homokóra

Bátran nézz szét az oldalunkon, kövesd a leírtakat, és meglehet, hogy már a strandon a lángost kettesben falatozzátok!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
A modern keresztény társkeresés íratlan szabályai
A modern keresztény társkeresés íratlan szabályai

Keresztény társkeresőként szeretnél párt találni? Semmi akadálya. Néhány szabály felállítása, és a határok kijelölése után indulhat is az ismerkedés.

keresztény társkeresésáprilis 25.
Párkeresés az interneten: próbáltad már?
Párkeresés az interneten: próbáltad már?

Az internetes párkeresés útja sokszor rögös, mégis szép. Ha őszinte vagy magadhoz és másokhoz is, a következő ünnepet már a pároddal töltheted.

társkeresésoktóber 25.
Kinek jó az alkalmi kapcsolat?
Kinek jó az alkalmi kapcsolat?

Alkalmi kapcsolatba vágni izgalmas lehet, de nem mindenkinek való játék ez, és néhány szabály lefektetése elengedhetetlen.

barátság extrákkaljanuár 6.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?