A tökéletes pasi létezik!

Összes Bloghoz
A tökéletes pasi létezik!
Rovat: társkeresés  /   Dátum: 2024. május. 25.
Szinte halljuk, ahogy kiszakadnak a hatalmas sóhajok a hölgyek mellkasából, hiszen valóban mindenki a tökéletes pasira vágyik, mindenki keresi, és többszöri kísérlet ellenére sem adjuk fel általában a próbálkozást. Persze sokszor egyre reményvesztettebbek vagyunk, egyre nehezebben hisszük azt el, hogy valóban megtalálhatjuk az ideális férfit, aki aztán hű társunk lesz egy életen át.

A küldetés azonban azt kell, hogy mondjuk, egyáltalán nem lehetetlen, csupán felkészülten kell nekilátni a társkeresésnek. Hogy ez pontosan mit is jelent, azt igyekszünk a mai blogcikkünkben összefoglalni.

Milyen a tökéletes pasi?

Nos, mielőtt arra vetemednél, hogy regisztrálj az online társkeresőnkön, fontos, hogy egy-két dolgot elintézz.

Igen, a használható, jó minőségű, valósághű fotók elkészítése az egyik teendő, hiszen megfelelő felbontású, friss fotó hiányában nem is fogsz tudni regisztrálni az oldalunkon. Persze ez csak egy dolog, ráadásul nem is feltétlenül visz sokkal közelebb a tökéletes pasihoz.

Boldog szerelmespár egy búzamezőn

Mert ahhoz ugyanis, hogy tudd, kit keresel, ki számodra a tökéletes, és mi jelenti az ideálisat, bizony egy kis önvizsgálatot célszerű tartani. Ha ugyanis ismered önmagadat, tisztában vagy a saját igényeiddel, elvárásaiddal, akkor máris könnyebb megfogalmazni, hogy milyen típusú embert keresel.

Ha te otthon szeretsz ülni, és igazi könyvmoly vagy, aki ráadásul inkább a csendet preferálja, nem biztos, hogy ideális párra lelsz egy bulibáró személyében. Jó, jó, tudjuk, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de azért ez csak bizonyos mértékig helytálló. Akkor tudnak ugyanis megfelelően együttműködni a felek, ha a világnézetük nem áll összeegyeztethetetlenül messze egymástól.

Tarts ki!

Ha átolvasod a sikertörténeteinket, akkor bizony látni fogod, hogy mindenképpen meg kell, hogy legyen a közös nevező, a közös téma ahhoz, hogy fel tudjon lobbanni az a bizonyos láng.

Éppen ezért, bár tudjuk, hogy sokszor nehéz, de arra biztatunk, hogy ha már összeállítottad a tökéletes pasi ismérveit taglaló listádat, akkor tarts is ki mellette. Bármennyire is csábít egy teljesen más típusú férfi, mint amilyet elsőre megálmodtál magadnak, ne hagyd magad eltéríteni, mert csak csalódás lesz a vége.

Tudtad, hogy a CUPYDO gyors és modern módja az ismerkedésnek? Oldalunkon rajtad kívül rengetegen keresik az igazit. Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod, ne habozz!

Ehhez természetesen kíméletlenül őszintének kell lenned önmagadhoz, hogy valós és reális követelményeket támassz a jövendő pároddal, társaddal szemben. Ha így teszel, garantáltan kevesebb csalódás fog érni a hozzá vezető úton!

Lényeges ugyanakkor az is, hogy fordítva is végiggondold: te mit tudsz nyújtani, mit tudsz adni a másik félnek, hiszen csak akkor lesz a te történeted is sikeres, ha viszont is reálisat tudsz nyújtani, és olyat, amire a kiszemeltednek valóban szüksége van.

Nem vagy egyedül!

Bár elsőre talán magányos vállalkozásnak tűnik az online társkeresés, hiszen nem csinálsz mást, mint ülsz a géped előtt, vagy épp a telefonod érintőképernyőjét nyomkodod bőszen, azt azért érdemes tudni, hogy ha jól választasz randioldalt, akkor sok kellemetlenségtől megkímélheted magad.

Nők közösen, egymásba karolva összetartanak

Ha például minket választasz, és szétnézel az oldalunkon, akkor megannyi hasznos tanácsot, inspiráló történetet és erőt adó cikkeket találsz. Így aztán ha alaposan körülnézel nálunk, akkor teljesen felvértezve tudsz majd nekiindulni ennek az érdekes, hullámhegyekkel és -völgyekkel teli kalandnak. Amint pedig láthatod, a tökéletes pasi létezik, csak tudnod kell, hogy kit keress.

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Tökéletes Budapest randi helyszínek
Tökéletes Budapest randi helyszínek

Mutatunk neked pár remek budapesti randihelyszínt, amik tökéletesen passzolnak egy felejthetetlen első találkozáshoz. Vigyázz, kész, randira fel!

randi tippekoktóber 28.
Elvesztél a párkeresésben? Keresed a kiutat?
Elvesztél a párkeresésben? Keresed a kiutat?

Előfordul, hogy olykor kissé elveszünk, vagy elbizonytalanodunk a társkeresés labirintusában. Nem nehéz fordítani a helyzeten, csupán pár dolgot tegyünk tisztába.

társkeresési praktikákjúlius 28.
Válassz úgy társat, hogy love story legyen a történet!
Válassz úgy társat, hogy love story legyen a történet!

Ki ne vágyna filmbe illő love storyra, örök szerelemre és fülledt romantikára? Nézzünk a dolgok mögé, hogy miképp találhatunk igazán boldog párkapcsolatra.

társkeresésjúlius 17.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?