Érdekes lehet számodra az 50 feletti társkeresők világa?

Összes Bloghoz
Érdekes lehet számodra az 50 feletti társkeresők világa?
Rovat: társkeresés 50 felett  /   Dátum: 2022. június. 8.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.

Persze az egzisztenciális kérdések is sokat nyomnak a latban, sokan ilyenkor már stabilan állnak anyagilag, saját otthonban, függetlenül, nem is csoda hát, ha nem akarják megbolygatni az életüket.

Igen ám, csakhogy az ember szívében nincs igazán helye a matematikának, így bármennyire is számolod ki, hogy mostantól neked ez így jó, nem vágysz másra, azért csak eljön az a nap… Vagy talán már el is jött? Sejted, hogy miről beszélünk?

A ráébredés napja!

A CUPYDO Társkereső ötven év feletti társkeresőjének a tagjai szinte kivétel nélkül arról számolnak be, hogy bár alapvetően mindenük megvolt, ami a kényelmes élethez csak kellhet, azért eljött egyszer csak az a reggel, amikor úgy ébredtek fel, hogy most már nem bírják tovább a magányt.

Felhők között ragyok a szerelem 50 felett is

Mert mutathat bárki bármit, az ember társas lény, és akár önszántából, akár a sors kegyetlenségéből marad egyedül, nem az a természetes állapot, hogy mindent egyedül éljünk meg.

Hiszen minden jobban esik akkor, ha van kivel megosztani: egy finom étel, egy jó érett bor, egy üdítő kirándulás, egy értékes könyv, egy klassz film. Ugye milyen rossz egyedül átélni ezeket az élményeket? Emlékszel még azokra az időkre, amikor a társaddal együtt élhetted meg a hétköznapok és az ünnepnapok minden boldogságát és búját? Ugye, hogy könnyebb volt úgy az élet? Akár öröm, akár teher, mással megosztva az előbbi sokszorozódik, az utóbbi feleződik.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy megbízható és egyszerűen működő társkereső felület? Oldalunkon több ezer 50 feletti ismerkedni vágyót találsz. Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod, ne habozz!

Mit szólsz ahhoz, ha azt mondjuk, nem kell, hogy feltétlenül így legyen! Hogy akár te is élhetsz még boldog párkapcsolatban, ahol az élményeken közösen osztoztok? Ugye titkon te is erre vágysz?

Rád is vár valaki az 50 felettiek társkeresőjén!

Talán nem újdonság, de a harmadik évezred elejére meglehetősen átalakultak az emberi kapcsolatok, sőt másként állnak az emberek nagyon sok olyan klasszikus kérdéshez, mint például a társkeresés, a házasság. Így aztán, amíg harminc-negyven-ötven évvel ezelőtt ritkaságszámba ment, ha valaki “vén fejjel” kezdett új kapcsolatba, ma már ebben semmi rendkívüli nincsen.

Amióta az ötven az új negyven, azóta bizony sokkal több ötven feletti ember található meg a társkeresőkön, és ez így is van rendjén. Nekik is jár a boldogság. Neked is jár a boldogság.

Sőt, talán még könnyebb is a dolgod, hiszen nem kell már családalapításon, otthonteremtésen törni a fejed, így maradhat a párkapcsolat csupán az örömszerzés, a boldogságkeresés és a jó hangulatú kikapcsolódások színtere.

Sétáló boldog, 50-es pár

Ha azt gondolod, hogy egyedül vagy ilyen igényekkel, akkor regisztrálj bátran a társkeresőnkre, és meglátod, mennyi sorstársad van!

Az élet nem áll meg!

Bármi is történt veled korábban, ha a sebeid már behegedtek, és elkezd bizseregni benned az élni akarás, a vágy, hogy újra élj és élvezd az életed, akkor csapj bele bátran!

Mindenki megérdemli, hogy boldog legyen, és bármennyit is élünk a földön, jogunkban áll az összes évet, hónapot, hetet, napot, percet és másodpercet boldogan tölteni. Vagy legalábbis minél többet! Ne vesztegess el hát egyetlen másodpercet sem!

Vár a világ, és benne nagyon sok más ötven év feletti, aki hozzád hasonlóan épp most kezd bele az új életbe! Csak bátran, jó lesz az!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Milyen az ideális férfi a társkereső nők számára?
Milyen az ideális férfi a társkereső nők számára?

A társkereső nők legtöbbször az álompasit keresik. De vajon mit jelent az ideális férfi számukra? Erre adunk választ cikkünkben.

társkeresésjanuár 31.
“Hol ismerkedjek 40 felett?” Mutatjuk!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” Mutatjuk!

Mi a CUPYDO Társkeresőnél tudjuk, hogy nem áll meg az élet negyven felett sem, és hogy klasszikust idézzünk: nem csak a húszéveseké a világ. Pedig néha úgy tűnik, igaz?

társkeresésjúlius 11.
Tudni szeretnéd, hogy mikor szerelmes egy férfi?
Tudni szeretnéd, hogy mikor szerelmes egy férfi?

Lássuk, mi az a három tuti jel, amiből biztosan tudni fogod, hogy szerelmes beléd egy férfi! Meg fogsz lepődni, mennyire egyszerű dolgod lesz a jövőben.

társkeresési praktikákfebruár 13.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?