Laza kapcsolatot keresel az online társkeresőn?

Összes Bloghoz
Laza kapcsolatot keresel az online társkeresőn?
Rovat: laza kapcsolat  /   Dátum: 2023. június. 28.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.

Lehet, hogy épp vállalkozást indítasz be, vagy épp újabb tanulmányokat kezdtél, és emiatt nem fér bele egy komoly párkapcsolat. Mert bárhogyan is nézzük, az bizony sok időt igényel. Ilyenkor jöhet jól egy laza kapcsolat.

De honnan kerítesz magadnak erre ideális partnert? Egyáltalán van olyan, aki erre a szerepre alkalmas lehet? És meddig lehet lazán tartani egy kapcsolatot? Ezekre a kérdésekre próbálunk választ találni mai blogbejegyzésünkben!

A szándékok tisztázása elengedhetetlen!

Amikor úgy határozol, hogy valakire szükséged van, akkor dönthetsz a komoly társkeresés mellett, de persze úgy is határozhatsz, hogy te most semmiféle energiát nem szeretnél egy párkapcsolatra szánni.

Francia csók

Mindkettő tökéletesen elfogadható abban az esetben, ha ezt előre tisztázod. Nem csupán magad felé, hanem a többi párkereső felé is. Hiszen nagyon nem mindegy, hogy valaki abban a reményben veszi fel veled a kapcsolatot, hogy akár élete párjára is bukkanhat. Közben pedig meglehet, hogy egyedül te magad tudod az igazságot: könnyed, laza kapcsolatot keresel, ahol akkor jöttök össze néhány órára, amikor mindkettőtöknek megfelel.

Hogy és meddig működhet egy laza kapcsolat?

Számtalan sikersztorit olvashatsz arról, hogyan találtak egymásra a nálunk regisztrált tagok, és ez valóban sokak számára adhat reményt. A laza kapcsolatok azonban egy teljesen más lapra tartoznak, hiszen legtöbbször a partnerek nem mutatják be a családtagoknak, barátoknak a választott “társat”.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy olyan társkereső, ahol rengeteg szingli ismerkedik laza kapcsolatot és komoly párkapcsolatot is keresve? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Természetesen ez is működhet akár évekig is, de jó, ha tudod, előbb vagy utóbb az egyik félnek szinte törvényszerűen más lesz az igénye. Vagy többet akar tőled, vagy többet akar mástól. Vagy épp te leszel az, aki egyszer csak összetalálkozik valakivel, aki felrúg minden korábban érvényes szabályt és elhatározást.

Persze még mindig jobb egy állandó partner, mint a rengeteg alkalmi kapcsolat, így ha úgy érzed, akár csak testi kielégülést keresel, vagy néha beszélgetnél valakivel, akkor arra egy laza kapcsolat tökéletes lesz.

Nem győzzük azonban hangsúlyozni annak a jelentőségét, hogy ezt már a kapcsolat legelején tisztázni kell, hiszen nem játszhatsz mások érzelmével. Az őszinteség, a nyíltság és tisztelet elengedhetetlen!

Kell időt szánni a magánéletre is!

Bár rengeteg olyan ember van akár a közéletben, akár a celebek világában is, akiről tudjuk, hogy megrögzött agglegény vagy éppen örök szingli bombanő, azért jó, ha tudod, hogy az ember társas lény. Hosszú távon teljesen természetes igényként merül fel az, hogy társra lelj, hogy valaki mellett letáborozz, és együtt éljetek meg minden jót és rosszat, akár gyerekkel, akár anélkül.

Nő fürdőben sejtelmesen takarva

Éppen ezért tartósan talán mégsem annyira egészséges a tudatosan választott szingliség, hiszen egy idő után rád törhet az ürességérzet. Persze tudjuk jól, hogy még mindig jobb egyedül lenni, mint egy rossz párkapcsolatban vagy félresiklott házasságban vegetálni, de azért valljuk be, ha megdolgozunk érte, akár egy jól funkcionáló párkapcsolatunk is lehet.

Ehhez azonban tudni kell még a társkeresőnkre való regisztráció előtt, hogy pontosan mire is vágysz, mire van szükséged, mit tudsz adni, milyen személyt keresel. Sőt, nem elég tudni, hanem kommunikálni is kell a külvilág felé, hogy mindenki számára tiszta legyen a sor!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Elvesztél a párkeresésben? Keresed a kiutat?
Elvesztél a párkeresésben? Keresed a kiutat?

Előfordul, hogy olykor kissé elveszünk, vagy elbizonytalanodunk a társkeresés labirintusában. Nem nehéz fordítani a helyzeten, csupán pár dolgot tegyünk tisztába.

társkeresési praktikákjúlius 28.
Alkalmi társkereső – miért jó?
Alkalmi társkereső – miért jó?

Szingliként széles skálán mozognak a lehetőségeid egy alkalmi társkeresőn. A laza kapcsolatok mellett meglepően sok ismerkedés torkollik tartós párkapcsolatba.

alkalmi társkeresésfebruár 3.
Hogyan hódítsunk meg egy férfit? Lássuk a tippeket!
Hogyan hódítsunk meg egy férfit? Lássuk a tippeket!

Tetszik egy pasi, de nem szeretnél az örökkévalóságig arra várni, hogy ő lépjen? Így hódíthatod meg 5 lépésben!

társkeresési praktikáknovember 24.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?