A szerelmes férfit meg kell becsülni

Összes Bloghoz
A szerelmes férfit meg kell becsülni
Rovat: társkeresési praktikák  /   Dátum: 2023. március. 28.
Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.

Nem csoda hát, ha még a 21. században is azzal küzdenek a nem képviselői, hogy hogyan fejezzék ki az érzelmeiket, sőt egyáltalán, hogy be merjék-e vallani az érzéseiket szívük választottjának.

Mai blogbejegyzésünk leginkább a nőknek szól, és azt próbáljuk meg körbejárni, hogyan érdemes reagálni a szerelmes férfira.

Honnan ismerszik meg a szerelmes férfi?

Hát az szinte biztos, hogy nem onnan, hogy leírja vagy kimondja, hiszen a férfiak a legritkább esetben a szavak emberei. Ezért amikor regisztrálsz a társkereső oldalunkra, akkor mindenképpen érdemes fejben tartani, hogy mit várhatsz el egy férfitól és mit nem.

Ha pörög a chat, és hamar dűlőre juttok, hogy szeretnétek egymással személyesen is megismerkedni, az már egy jó jel. Ha a férfi pontos, megtisztel a figyelmével, érdeklődik az életed iránt, az további reményre ad okot. Ha a randi végén már bedobja a következő találka ötletét, nyert ügyed van. Ha több találka is sikeresen zárul, és a találkozások között sem tűnik el a férfi, és idődről időre egy-egy kedves üzenettel jelzi, hogy gondol rád, vagy akár a személyes találkozón meglep olyan aprósággal, amiről már tudja, hogy örülnél neki, akkor aztán végleg sínen van a kapcsolat.

Következő találka időpontja a naptárban

Sőt, ha még a testbeszédével is azt kommunikálja, hogy nem mindegy neki, hogyan alakul a kapcsolatotok, akkor már minden csak rajtad múlik. A ráncolt homlok a figyelem jele, ha keresi veled a szemkontaktust, akkor azzal jelzi, hogy komolyan érdeklődik irántad. Az apró, ámde egyáltalán nem tolakodó érintések árulkodnak arról, hogy vonzódik hozzád, tetszel neki, szeretne hozzád közel kerülni. Ha azt látod, hogy folyton a haját igazgatja, esetleg az ingét babrálja, akkor tudd, eléggé izgul, hogy jól sikerüljön az este, jó benyomást tudjon rád tenni.

Nálad a labda!

Mert bizony az is megeshet, hogy egy-egy randi vagy randisorozat nem vonul be a sikertörténeteink közé. Megesik ez is. Lehet, hogy te nem érzel semmit a férfi iránt, sőt az is előfordul, hogy túl sok vagy túl nyomulós a partnered.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy online társkereső oldal, ahol Te is megtalálhatod randipartnered? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Ilyenkor is nagy ám a felelősség, mert fontos, hogy úgy utasíts vissza bárkit is, ahogy szeretnéd, hogy téged is visszautasítsanak. Egyik félnek sem könnyű menet, de ha az őszinteség és a tisztelet mentén intézed a dolgaidat, akkor hátradőlhetsz, minden tőled telhetőt megtettél.

Jóképű férfi

Sokszor jelent nagy nehézséget ilyenkor a kikosarazott félnek az újrakezdés, hogy újra felvegye a társkeresőn a fonalat, éppen ezért fontos a kíméletes bánásmód. Gondolj bele abba, hogy lehet, hogy akiről két hónap múlva kiderül, hogy álmaid férfija, őt éppen most tromfolja le egy nő meglehetősen gorombán. Nem túl biztató a férfiak szemszögéből nézve. Éppen ezért bátorítunk mindenkit a kíméletességre, hogy senki ne tegyen kárt senkiben.

Játssz a szabályok szerint!

Természetesen akad pár írott szabály a regisztrációt és az adatlap kitöltését illetően, azonban túlnyomó részt mégiscsak az íratlan szabályok fogják meghatározni azt, hogy sikeres vagy sikertelen lesz a társkereső oldalon tett kirándulásod. Igyekszünk blogbejegyzéseinkkel támaszt adni azt illetően, hogyan érdemes viselkedni, mire kell figyelni, ha arra adod a fejedet, hogy kipróbálod a modern társkeresés méltán népszerű formáját. Regisztráció után nincs más teendőd, mint elolvasni tippjeinket, tanácsainkat, és biztosan hamarosan rád talál majd a nagy szerelem!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Internetes társkeresés: Hogyan fordítsd a javadra?
Internetes társkeresés: Hogyan fordítsd a javadra?

Milyen pozitív és negatív tulajdonságai vannak az online társkeresésnek. Vajon egyszerűbb vagy nehezebb az interneten társat találni mint hagyományos módon?

társkeresésnovember 1.
Te tudod, hogy mik egy szerelmes nő jelei?
Te tudod, hogy mik egy szerelmes nő jelei?

Miről ismerszik meg ha egy nő szerelmes? Felfedjük az apró jeleket, amiből rájöhetsz, hogy tetszel-e a kiszemelt hölgynek vagy inkább máshol érdemes próbálkoznod.

társkeresési praktikákmájus 14.
Mit jelent a szemkontaktus férfi és nő között?
Mit jelent a szemkontaktus férfi és nő között?

A szemkontaktus férfi és nő között mindenképpen jelentőségteljes momentum, hiszen itt sok minden eldőlhet. De vajon létezik-e szerelem első látásra?

szerelmi praktikákáprilis 17.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?