A szerelmes férfit meg kell becsülni

Összes Bloghoz
A szerelmes férfit meg kell becsülni
Rovat: társkeresési praktikák  /   Dátum: 2023. március. 28.
Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.

Nem csoda hát, ha még a 21. században is azzal küzdenek a nem képviselői, hogy hogyan fejezzék ki az érzelmeiket, sőt egyáltalán, hogy be merjék-e vallani az érzéseiket szívük választottjának.

Mai blogbejegyzésünk leginkább a nőknek szól, és azt próbáljuk meg körbejárni, hogyan érdemes reagálni a szerelmes férfira.

Honnan ismerszik meg a szerelmes férfi?

Hát az szinte biztos, hogy nem onnan, hogy leírja vagy kimondja, hiszen a férfiak a legritkább esetben a szavak emberei. Ezért amikor regisztrálsz a társkereső oldalunkra, akkor mindenképpen érdemes fejben tartani, hogy mit várhatsz el egy férfitól és mit nem.

Ha pörög a chat, és hamar dűlőre juttok, hogy szeretnétek egymással személyesen is megismerkedni, az már egy jó jel. Ha a férfi pontos, megtisztel a figyelmével, érdeklődik az életed iránt, az további reményre ad okot. Ha a randi végén már bedobja a következő találka ötletét, nyert ügyed van. Ha több találka is sikeresen zárul, és a találkozások között sem tűnik el a férfi, és idődről időre egy-egy kedves üzenettel jelzi, hogy gondol rád, vagy akár a személyes találkozón meglep olyan aprósággal, amiről már tudja, hogy örülnél neki, akkor aztán végleg sínen van a kapcsolat.

Következő találka időpontja a naptárban

Sőt, ha még a testbeszédével is azt kommunikálja, hogy nem mindegy neki, hogyan alakul a kapcsolatotok, akkor már minden csak rajtad múlik. A ráncolt homlok a figyelem jele, ha keresi veled a szemkontaktust, akkor azzal jelzi, hogy komolyan érdeklődik irántad. Az apró, ámde egyáltalán nem tolakodó érintések árulkodnak arról, hogy vonzódik hozzád, tetszel neki, szeretne hozzád közel kerülni. Ha azt látod, hogy folyton a haját igazgatja, esetleg az ingét babrálja, akkor tudd, eléggé izgul, hogy jól sikerüljön az este, jó benyomást tudjon rád tenni.

Nálad a labda!

Mert bizony az is megeshet, hogy egy-egy randi vagy randisorozat nem vonul be a sikertörténeteink közé. Megesik ez is. Lehet, hogy te nem érzel semmit a férfi iránt, sőt az is előfordul, hogy túl sok vagy túl nyomulós a partnered.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy online társkereső oldal, ahol Te is megtalálhatod randipartnered? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Ilyenkor is nagy ám a felelősség, mert fontos, hogy úgy utasíts vissza bárkit is, ahogy szeretnéd, hogy téged is visszautasítsanak. Egyik félnek sem könnyű menet, de ha az őszinteség és a tisztelet mentén intézed a dolgaidat, akkor hátradőlhetsz, minden tőled telhetőt megtettél.

Jóképű férfi

Sokszor jelent nagy nehézséget ilyenkor a kikosarazott félnek az újrakezdés, hogy újra felvegye a társkeresőn a fonalat, éppen ezért fontos a kíméletes bánásmód. Gondolj bele abba, hogy lehet, hogy akiről két hónap múlva kiderül, hogy álmaid férfija, őt éppen most tromfolja le egy nő meglehetősen gorombán. Nem túl biztató a férfiak szemszögéből nézve. Éppen ezért bátorítunk mindenkit a kíméletességre, hogy senki ne tegyen kárt senkiben.

Játssz a szabályok szerint!

Természetesen akad pár írott szabály a regisztrációt és az adatlap kitöltését illetően, azonban túlnyomó részt mégiscsak az íratlan szabályok fogják meghatározni azt, hogy sikeres vagy sikertelen lesz a társkereső oldalon tett kirándulásod. Igyekszünk blogbejegyzéseinkkel támaszt adni azt illetően, hogyan érdemes viselkedni, mire kell figyelni, ha arra adod a fejedet, hogy kipróbálod a modern társkeresés méltán népszerű formáját. Regisztráció után nincs más teendőd, mint elolvasni tippjeinket, tanácsainkat, és biztosan hamarosan rád talál majd a nagy szerelem!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
3 dolog, amit ne tegyél, ha a férfi nem keres
3 dolog, amit ne tegyél, ha a férfi nem keres

Frusztráló tud lenni, ha a pasi egyik pillanatról a másikra eltűnik ismerkedés közben. Ezt csináld, ha meg akarod oldani a helyzetet!

társkeresési praktikákdecember 20.
Miért fontosak a férfi testbeszéd jelek az ismerkedés során?
Miért fontosak a férfi testbeszéd jelek az ismerkedés során?

Olvass a jelek között ismerkedés során, és értsd meg a férfi testbeszéd valódi jelentését. Íme a legárulkodóbb jelek, amik segíthetnek egy randin!

randi tippekjanuár 30.
Hogyan élj boldog párkapcsolatban hosszútávon?
Hogyan élj boldog párkapcsolatban hosszútávon?

A boldog párkapcsolat hosszútávú fenntartása tudatos munka eredménye. Az alábbi tanácsok betartásával sokat tehetünk, hogy ne csak rövidtávon maradhassunk boldogok kedvesünkkel.

párkapcsolati tanácsokmárcius 21.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?