Mit jelent a szemkontaktus férfi és nő között?

Összes Bloghoz
Mit jelent a szemkontaktus férfi és nő között?
Rovat: szerelmi praktikák  /   Dátum: 2024. április. 17.
Hogy létezik-e szerelem első látásra, azt igen nehéz eldönteni, ki-ki a saját vérmérséklete szerint tudja meghatározni, hogy számára mekkora valószínűsége van ennek. Ugyanakkor a szemkontaktus férfi és nő között mindenképpen jelentőségteljes momentum, hiszen itt sok minden eldőlhet.

Persze tudjuk, hogy nap mint nap rengeteg szempár találkozik össze, sőt, olykor meg is kapaszkodnak egymás tekintetében a felek. Ám azt vétek, sőt, egyenesen hazugság volna letagadni, hogy akadnak olyan összenézések, amelyeknél szinte egymásba fúródnak a tekintetek, és másodpercek tört része alatt dől el, hogy a felek egymásra találtak. Mai blogbejegyzésünkben ezt a pillanatot igyekszünk megcsípni, hogy ezzel is segítsük azokat, akik épp a társukat keresik.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy olyan társkereső, ahol rengeteg egyedülálló ismerkedik és keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Minden kezdet nehéz!

Vagyis egyik sem könnyű, ám az mindenképpen egy speciális helyzetet teremt, ha a felek az online társkeresőnk platformján találkoznak először.

Zöld szem közelről

Ekkor ugyanis még semmilyen személyes kontaktus nem történik, vagyis a szem, a hang, a hanglejtés, a mimika és a gesztusok mind kimaradnak az észlelésből, valamint a partner mondanivalójának dekódolásából is. Itt csak a képernyőre és az ott olvasható szavakra lehet hagyatkozni.

Persze nem marad ez mindig így, hiszen mindenkit arra bátorítunk, hogy egy-egy jóleső chatelés után tanácsos mihamarabb személyesen is találkozni, hogy minél előbb kiderüljön, működik-e az a bizonyos kémia.

Az első szemkontaktus férfi és nő között mindent eldönt!

Minden bizonnyal már te magad is számtalan randevún vagy túl. Volt, amelyik sikeres volt, ám feltehetően akadt olyan is, amit már alig vártál, hogy véget érjen.

Ha visszagondolsz erre a két típusra, akkor egészen biztosan feltűnik, hogy minden eldőlt már az első pillanatokban. Amint meglátja egymást egy férfi és egy nő, tudja, hogy elveszett-e, vagy esetleg hidegen hagyja a másik.

Ezt már az első pillantásból le lehet szűrni, ám természetesen a későbbiek folyamán is megannyi jel fog arra utalni, hogy érdekes vagy-e a másik számára, és vonzónak talál-e egyáltalán. Korábban már írtunk arról, hogyan fejezik ki a férfiak, ha tetszik nekik a randipartnerük, így ezt is mindenképpen érdemes elolvasni.

Nő szívecskés ellenzős szemüvegben puszit dob két kézzel

Számtalan könyv és egyéb írás szól arról, hogy mennyire másként kommunikálnak a férfiak és a nők, ám sajnos a társkeresés hevében hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről, és olyat várunk a másik nemtől, amelyre az biológiailag képtelen.

Éppen ezért érdemes kiokosítani magunkat a testbeszédből. Hogy minél hamarabb kiderüljön, mit gondol rólunk a másik. Mert egy felhúzott szemöldök, egy ajakharapdálás sokszor többet mond ezer szónál – már ha értjük az üzenetet.

A teljesség igénye nélkül listázzuk, hogy a férfiak esetében az ingujj, valamint a haj és/vagy szakáll birizgálása lehet az állandó jel, míg a nők sokkal merészebben és kacérabban, vagyis nyíltabban tudnak ostromolni.

Honnan tudhatod, hogy mikor találkozol az igazival?

Ezt nyilvánvalóan senki sem fogja elmondani neked, azonban ha fényképes társkeresőt használsz, akkor egy lépést már meg is tettél a siker felé.

Bár sokan tagadják, mégis mindenkinek megvan a zsánere, és ha igazán boldog szeretnél lenni, akkor semmiképpen sem hagyod figyelmen kívül ezt. Ellenkező esetben a múlt minden bizonnyal visszaköszön, ami valljuk be, nem túl szerencsés, sőt, egyenesen kerülendő! Éppen ezért fogadd meg fentebbi tanácsainkat, és ne csak azt figyeld, amit hallasz, hanem azt is, amit látsz!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
5 árulkodó jel, hogy még nem vagy túl az exeden
5 árulkodó jel, hogy még nem vagy túl az exeden

Túl vagy már az exeden? Vagy még nem tudtad igazán elengedi? Mutatunk 5 árulkodó jelet, ami arra enged következtetni, hogy még nem sikerült lezárnod az előző párkapcsolatodat.

társkeresésfebruár 25.
TOP 6 Valentin-napi ajándék, ha nincs ötleted
TOP 6 Valentin-napi ajándék, ha nincs ötleted

A 6 legjobb Valentin-napi ajándék ötlet, amivel meglepheted a párod. Válassz egyet, és tedd felejthetetlenné kedvesed számára ezt a napot!

párkapcsolati tanácsokfebruár 13.
Milyen az ideális férfi a társkereső nők számára?
Milyen az ideális férfi a társkereső nők számára?

A társkereső nők legtöbbször az álompasit keresik. De vajon mit jelent az ideális férfi számukra? Erre adunk választ cikkünkben.

társkeresésjanuár 31.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?