Jártál már valaha ismerkedő oldalon?

Összes Bloghoz
Jártál már valaha ismerkedő oldalon?
Rovat: társkeresés  /   Dátum: 2021. november. 30.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.

Bárhogy is van, és bármennyire tapintatos is a társaság, ilyenkor természetesen számolni kell azzal, hogy egyrészt a nyilatkozó felek kiszínezik a történeteket, barokkos túlzásokkal ecsetelnek jót és rosszat egyaránt, és nem kizárt az sem, hogy a saját kudarcaikat az ismerkedő oldalakra, az ottani tagokra vetítik ki.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy gyors és modern módja az ismerkedésnek? Oldalunkon rajtad kívül rengetegen keresik az igazit. Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod, ne habozz!

Ezért aztán teljes szívvel csak azt tudjuk tanácsolni neked, hogy ha szeretnél párra lelni, akkor ne mások személyes tapasztalatai határozzák meg a véleményedet, hanem próbáld ki őszintén és nyitott szívvel!

Ismerkedő oldal: szép, új világ!

Emlékszel még az internet előtti időkre? Arra, hogy hol lehetett ismerkedni, hogyan tette meg valamelyik fél az első lépéseket, hogyan tartottátok a kapcsolatot, hogyan próbáltátok minél jobban megismerni a másikat? Kisebb volt ugyan a választék, de megoldotta szinte mindenki.

Boldog pár a konyhában ölelkezik

Aztán berobbant az internet, és a mai technológiai fejlettségnek hála, akár egy száz kilométerrel távolabb élő emberrel is szóba tudsz elegyedi anélkül, hogy el kellene hagynod a nappalidat.

Ami lássuk be, a mai helyzetben nem tűnik olyan rossz opciónak.

2020 márciusától kezdve újraírodott sok minden, többek között a társkeresés is.

A pandémia okozta lezárások jócskán odavágtak minden ismerkedési lehetőségnek, így az egyedüli biztos pont az online tér és azon belül az ismerkedő oldalak maradtak.

Természetesen ezzel sincs semmi baj, hiszen örülni kell, hogy legalább ilyen módon működik a társkeresés, az ismerkedés. Szinte halljuk, ahogy megkérdezed: Miért, működik? Erre mi magabiztosan feleljük azt, hogy nálunk igen, hiszen rengeteg ismerkedés zárult sikeresen az oldalunkon!

Merek és nyerek!

Láthatod hát, másoknak sikerült, akkor miért épp neked ne menne?

Szívecskés boríték, és díszek natúr fa háttérrel

Van ugyan számos olyan kritérium, amiknek meg kell felelni, hogy sikeres légy te is, de egyik sem túl nagy ördöngösség! Mutatjuk!

  • Tölts fel valós, filter nélküli fotót, ahol igazán önmagad vagy!
  • Add meg a pontos bemutatkozásod, hogy ha egy arra járó elolvassa rólad az információkat, akkor el tudja dönteni, hogy van-e értelme írni neked, vagy nagyon távol álltok egymástól.
  • Merj kezdeményezni! Akár férfiként, akár nőként keresed a társad, csapj nyugodtan a lovak közé, semmilyen íratlan szabály nem rögzíti, hogy ki, mikor és hogyan keresheti a másikat.
  • Légy őszinte. Önmagaddal és másokkal szemben is!
  • Szánd rá a szükséges időt. Mert csak nagyon ritka esetben sikerül az első chatből házasságig elvinni. Nem lehetetlen, csak ritka. Ám ha nem adsz esélyt, ha nem válaszolsz, ha hetekbe telik, míg elküldesz egy választ, a saját sikeredet veszélyezteted!

Látod, nem is tűnik olyan nehéznek! Tedd meg az első lépést, és regisztrálj az ismerkedő oldalunkon!

Nem szégyen!

Mielőtt megkongatnád magadban a vészharangokat, hogy “Úristen, ez mennyire ciki! Mi van, ha ismerőssel is találkozok?”, azelőtt szólunk: a 21. században tökéletesen elfogadott ismerkedési forma lett, nem csak fiataloknak, de időseknek is, nem csak középfokú végzettséggel bíró embereknek, de diplomásoknak is!

Látod, mindenre van igény! Miért épp a te igényed maradna kielégítetlenül? Ismerkedj, érezd jól magad, a többi meg jön magától!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
A vidéki társkereső platform
A vidéki társkereső platform

A vidéki társkeresők élete nem csak játék és mese: kisebb felhozatal, kevesebb program. Azonban megfelelő stratégiával sikeresebbek lehetünk, mint a fővárosban.

társkeresésaugusztus 17.
TOP 6 Valentin-napi ajándék, ha nincs ötleted
TOP 6 Valentin-napi ajándék, ha nincs ötleted

A 6 legjobb Valentin-napi ajándék ötlet, amivel meglepheted a párod. Válassz egyet, és tedd felejthetetlenné kedvesed számára ezt a napot!

párkapcsolati tanácsokfebruár 13.
Tudni szeretnéd, hogy mikor szerelmes egy férfi?
Tudni szeretnéd, hogy mikor szerelmes egy férfi?

Lássuk, mi az a három tuti jel, amiből biztosan tudni fogod, hogy szerelmes beléd egy férfi! Meg fogsz lepődni, mennyire egyszerű dolgod lesz a jövőben.

társkeresési praktikákfebruár 13.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?