Fontos kérdés társkeresőként: ha tetszem neki, miért nem ír?

Összes Bloghoz
Fontos kérdés társkeresőként: ha tetszem neki, miért nem ír?
Rovat: társkeresési praktikák  /   Dátum: 2024. április. 9.
Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.

Még a legmagabiztosabb emberek is el tudnak bizonytalanodni, és ez teljesen érthető is. Hiszen egyrészt nem ismered azt, akivel írogatsz. Hogy tetszeni akarsz neki, az biztos, hiszen a célod mégiscsak az, hogy társat találj. Ha elkezdtek írogatni egymásnak, meg kell elégedned azzal, hogy csupán egy apró szeletet kapsz belőle. Ami nem tartalmazza sem a hangját, sem a testbeszédét, sem a mimikáját, semmi olyat, amiből rengeteg további információt fogsz tudni leszűrni. Már ha eljuttok az első találkozóig. De addig bizony rögös az út!

Az online platform teret nyer

Blogunkban már számtalan cikk született arról, hogy miért érdemes kipróbálni az online társkeresést. Persze vannak teljesen logikus érvek, amik mellette szólnak, de az igazi aduász az az, hogy ma már szinte nincs olyan ember, aki ne próbálkozna az online tereppel.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy modern társkereső oldal, ahova naponta számtalan ismerkedni vágyó tag néz be, és keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

A világunk működése jelentősen átalakult, és az internet elterjedése merőben megváltoztatta az ismerkedési, sőt a kapcsolattartási szokásokat is. Erre már csak hab volt a tortán a pandémia, ami még inkább az online életet tette alapértelmezetté. Ezek után, ha valaki ezt az “aprócska” tényt” figyelmen kívül hagyja, az bizony a saját esélyeit csökkenti!

Jó, jó, de ha tetszem neki, miért nem ír?

Senki sem lehet türelmetlenebb, mint az, aki a kiszemeltje üzenetére vár. Ugye, számodra is ismerős a helyzet: eszedbe jut valami, aminek a chatpartnered örülne, vagy látsz valamit, amiről ő jut az eszedbe, és a modern technológiának köszönhetően máris megy az üzenet – akár szöveges formában, akár fotóként. Aztán persze tűkön ülve várod, hogy mikor nézi meg, és ha már látta az üzenetet, akkor mikor fog visszaírni.

Kétségbeesett hölgy

És ha nem ír, akkor miért nem ír? Nem tetszel neki talán? Hát persze, hogy elsőre mindenkinek ez ugrik be, és sajnos akad olyan is, amikor ez a helyzet. Szerencsére jellemzően a fényképes társkeresőnknek köszönhetően csak olyanok írnak egymásnak, akik fénykép alapján is ideálisnak tartják a másikat.

De akkor miért nem ír vissza? Nos, ennek sok oka lehet, ám sajnos a racionális éned ilyenkor rendre cserbenhagy – nyugalom, nem csupán téged.

Szóval könnyen lehet, hogy dolgozik, és nem nézi a telefonját. Kikapcsolta a wifit, hogy minél hatékonyabban tudja végezni a munkáját, esetleg haladjon a tanulással, vagy éppen szeretne egy kicsit kikapcsolódni. Ne feledd, régebben teljesen természetes volt, hogy valaki órákon át nem ment a telefonja közelébe, ma pedig már folyamatosan ott van a kezünkben vagy a zsebünkben.

Egész jó jel lehet, ha valaki nem mindig a neten lóg, ugyanakkor benne van a pakliban az is, hogy sumákol, és esetleg feleség mellett próbál “alkotni”.

Ne várjatok sokáig az első találkozóval!

Mindenesetre kiugraszthatod a nyulat a bokorból, méghozzá azzal, hogy minél hamarabb igyekszel egy személyes találkozót tető alá hozni.

Nyuszi rózsaszín háttérrel

Az, akinek nincs takargatnivalója, és valóban kíváncsi rád, gyorsan válaszol és minden bizonnyal együttműködő lesz. Aki azonban vonakodik, késlekedik, mindenre van egy kifogása, jó eséllyel lesz felejtős.

Ha azonban összejön az első randi, sőt, utána is pörög a chat, és lefixáljátok a következő találka helyszínét és időpontját, akkor pedig már végképp sínen van az ügy! Nézz szét weboldalunkon, olvass el minden hasznos tippet, tanácsot és trükköt, és vesd bele magad a társkeresésbe velünk!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Mi jellemző a diplomás társkeresőkre?
Mi jellemző a diplomás társkeresőkre?

A diplomás társkeresők értelmes, magas érzelmi intelligenciával megáldott párt keresnek. Persze a kép ennél árnyaltabb, nézzünk bele a részletekbe!

diplomás társkeresésdecember 7.
Honnan veszed észre, ha a nő szerelmes?
Honnan veszed észre, ha a nő szerelmes?

Mikor táplál érzelmeket feléd a kiszemelt nő? Mutatunk 6 jelet, amiből biztosan tudni fogod, hogy nyert ügyed van!

társkeresési praktikákmárcius 15.
Hova vidd randizni a miskolci lányokat?
Hova vidd randizni a miskolci lányokat?

Miskolc és környéke számtalan remek randilehetőséget kínál. Fedezd fel velünk, hogy hozzád melyik passzol leginkább!

randi tippekszeptember 17.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?