Hogyan készíts vonzó társkereső profilt?

Összes Bloghoz
Hogyan készíts vonzó társkereső profilt?
Rovat: társkeresés  /   Dátum: 2019. szeptember. 30.
Társkeresőre regisztráláskor első lépés az adatlapunk létrehozása. Ha szeretnél mások számára is szimpatikus adatlapot készíteni magadról, de te is az a típus vagy, akit ilyenkor nyomban elhagy az ihlet, akkor itt a segítség! Vonzó társkereső profil készítés gyorstalpalónk következik, billentyűzetre fel!

2019-re az internet felhasználási területe szélesebbé vált, mint valaha álmodni mertük volna. A munkától, a hírek böngészésén át, a netes filmnézésig és egyéb szórakozási lehetőségekig bármire használható ez a platform. Ezenkívül ott vannak a social media oldalak, ahol legkedvesebb barátainkkal, ismerőseinkkel is tarthatjuk a kapcsolatot. De mi a helyzet az új barátok szerzésével? Ez sokunknak már közel sem megy annyira egyszerűen. És ha új barátokra nehéz szert tenni, akkor gondoljuk bele, mennyivel bonyolítja a dolgot, ha a lelki társunk meglelése a tét.

Ezen nehézség áthidalása azonban egyszerűbb, mint hinnénk, mindössze arra van szükség, hogy ismerjük a megfelelő utat és módszereket. A legoptimálisabb út megtalálásához pedig óriási segítségünkre lehet egy vonzó társkereső profil kialakítása. Arról már írtunk előzőleg, hogy miképp lehetsz sikeres egy társkereső oldalon. Mostani cikkünk pedig kifejezetten azoknak szól, akik szeretnének olyan adatlapot létrehozni, mellyel igazán eredményesek lehetnek a társkeresésben. De miképp is fogjunk neki?

Határozd meg, mit keresel pontosan

Már az elején tisztázd magadban, komoly kapcsolat keresése a cél, avagy inkább könnyed flörtölés, netán új barátok szerzése miatt regisztrálsz az adott ismerkedős oldalra. Ezen fő célod figyelembevételével fogod tudni később kialakítani a profilod alapjait.

Kezd a céljaid meghatározásával
Kezd a céljaid meghatározásával

Fontos, hogy a külvilág felé őszinte adatlapot sikerüljön létrehozni. Készíts egy listát arról, hogy mik az elvárásaid, miket keresel a másik félben, és melyek azok a tulajdonságok, embertípusok, akiket és amiket mindenképp szeretnél elkerülni.

Ezek sokat segíthetnek abban, hogy mások miképp látnak majd téged, illetve a megfelelő emberek bevonzásában, és a nem kívánatos egyének távol tartásában is aktív szerepet játszhatnak a későbbiek folyamán.

A megfelelő felhasználónév kiválasztása

Mindenekelőtt meg kell adnod egy felhasználónevet, melyen szerepelni fogsz a társkereső rendszerben. Elsőre egyszerű lépésnek tűnik, de ne becsüld alá a fontosságát. Törekedj arra, hogy könnyen megjegyezhető, nem túl hosszú, de mégis figyelemfelkeltő nevet válassz. Például az "mrcx1239" és hasonló, személytelen hangzású nevek nem lesznek túlzott mértékben segítségedre a sikeres ismerkedésben, ezért ezeket inkább kerüld, és igyekezz kreatív maradni.

Elképzelhető, hogy egy népesebb társkeresőn a megálmodott neved már foglalt. Ekkor próbálkozz tovább addig, amíg egy olyan szabad névre nem bukkansz, mellyel maradéktalanul elégedett vagy.

Válassz olyan felhasználónevet, amivel azonosulni tudsz!
Válassz olyan felhasználónevet, amivel azonosulni tudsz!

Szánj rá időt

Egy igényes, tartalmas, megnyerő társkereső adatlapot 2-3 perc alatt nem lehet elkészíteni. Ülj le egy csésze kávé vagy tea mellé, és akár hagyományos, papír-ceruza módszerrel írd össze az ötleteidet. Ne csapd össze, mert akkor az eredmény is hasonló lesz majd.

Mi kerüljön a bemutatkozóhoz?

A bemutatkozót jól átgondolt sorokkal érdemes feltölteni, melyekre jó eséllyel felfigyel majd az olvasójuk. A bemutatkozó szöveg a fotók után a második legnézettebb része egy társkereső adatlapnak, így kiemelt jelentőséggel bír a sikeres társtalálásban. Rajtunk áll, hogy jól használjuk-e ki ezt a lehetőséget. (vagy éppen sok esetben rosszul)

Tudtad, hogy a CUPYDO egy online társkereső oldal, ahol naponta több ezer tag ismerkedik és keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Beszélhetsz a hobbijaidról, megemlítheted, hogy miket kedvelsz az életben. Arra azonban vigyázz, hogy egy-egy témát ne ragozz túl. Hadd érezze úgy a másik fél, hogy még közel sem tudott meg rólad mindent, és szeretne levélváltás útján jobban megismerni.

Ne félj leírni azt, ami egyedivé tesz másokhoz képest. (Például, ha szereted a fekete-fehér filmeket.) Lehet, hogy ez hoz majd össze egy hozzád hasonló érdeklődési körrel rendelkező társsal.

Tartsd észben az alapelvet, miszerint kizárólag egy általános képet szeretnél sugallni magadról, nem pedig azonnal egy teljes élettörténetet papírra vetni.

Vedd lazára, humorosra

A túl száraz, túl komolyra vett adatlap unalmasnak hat, és elriaszthatja az irántad érdeklődők egy részét. Egy kis humor becsempészése a sorok közé feldobhatja a rólad alkotott összképet, és magabiztossággal vértezhet fel. Egy igazán magabiztos ember tollából pedig a társkeresés nem egy véres és izzadságos folyamat, sokkal inkább könnyed, laza, játékos felfogásban történik. Ha ez a szemléletmód sugárzik rólad és profilodról, látogatóid vonzóbbnak találnak majd. De azért ne ess túlzásba a viccelődéssel sem, maradj meg a finom humornál, és tartsd meg a megfelelő mennyiséget.

Sose hazudj

Kiskorunktól kezdve tudjuk, hogy ferdíteni, és hazudni nem szép dolog. Ha minket vezetnek meg, nekünk nem mondják el az igazat, és az első találkozóra a várthoz képest egy teljesen más ember érkezik, akkor igen kellemetlen szituációnak lehetünk majd részesei. Kerüljük hát saját személyünkkel kapcsolatban is a valótlan dolgok állítását.

Kerüld a hazugságokat
Kerüld a hazugságokat

Sokkal gyorsabban éred el a céljaidat, ha nem próbálsz vetíteni, és olyan képet sugallni, amely valójában nem is te vagy. Írj nyíltan magadról, az érzéseidről, a vágyaidról, az őszinteség mindig megtérül. (A hazugsággal ellentétben, ami idővel mindig kiderül, és elrontja a már felépített kapcsolatokat, megrendíti a bizalmat.)

Tartsd frissen a profilod

Ha hosszú hónapokon keresztül nem nyúlsz a profilodhoz, azt az érzetet fogja kelteni, hogy a keresési szándékod már nem aktív. Nézz rá időnként, változtasd meg, amit kell, hadd lássák mások is, hogy még nagyon is él benned az ismerkedési szándék.

Ne írd át azonban túl gyakran, akár naponta a kitöltött adataidat, és kerüld a felesleges idézeteket egyéb kliséket is. Maradj továbbra is lényegre törő.

Profilkép, profilkép és profilkép

Nem győzzük hangsúlyozni ennek a fontosságát. A profilképeden állhat vagy bukhat az ismerkedésed jelentős része. Legyen jó minőségű, téged ábrázoljon, emellett nem árt ha friss, maximum néhány hónapos fényképet választasz.

Ha van kedvenc hobbid (pl. szeretsz falat mászni, vagy bowlingozni), akkor nyugodtan rakhatsz fel olyan fotót, ahol éppen ezen kedvenc tevékenységedet végzed. Természetesen minden hobbidról nem szükséges külön képet feltöltened, de jó ötlet például időközönként váltogatni őket.

Keresd a hibákat

Ha végeztél a profilod összeállításával, akkor ideje átnézned, és ellenőrizned, hogy ejtettél-e hibákat, elírásokat. Ha gyakran változtatod adatlapodat, akkor hasznos lehet periodikusan visszatérni az ellenőrzésre is.

Időnként finomítsd adatlapod

Olvasgasd mások adatlapját is, így számos ötletet leshetsz el a többi társkeresőtől, és folyamatosan finomíthatod sajátodat.

Így tudod hát kimaxolni az adatlapodban lévő potenciált az ismerkedés során. Ha elkészítetted a megfelelő profilt, akkor pedig már nincs más dolgod, mint belevetni magad a keresésbe, és megtalálni azt a személyt, akire vágysz.

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Alkalmi társkereső – miért jó?
Alkalmi társkereső – miért jó?

Szingliként széles skálán mozognak a lehetőségeid egy alkalmi társkeresőn. A laza kapcsolatok mellett meglepően sok ismerkedés torkollik tartós párkapcsolatba.

alkalmi társkeresésfebruár 3.
10 dolog, amit kerülj első randin
10 dolog, amit kerülj első randin

Tippek, hogy miket ne tegyünk első randin, és mikre figyeljünk oda a találkozó alkalmával. Ha szeretnénk második randit, a felsorolt bakikat igyekezzünk elkerülni.

randi tippekdecember 2.
Amikor keresed a jeleket, hogy fontos vagy-e neki
Amikor keresed a jeleket, hogy fontos vagy-e neki

Mikor fontossá válsz valakinek, az sosem marad nyom nélkül. Vegyük sorra, hogy mik azok a jelek, amikből következtethetsz az erős szimpátia meglétére.

szerelmi praktikákaugusztus 31.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?